Cikkek

Egyszerűen nagyszerű és tökéletes egészséges tej- és tojásmentes kalács recept az egész családnak a Bioszállító.hu hozzávalóiból!

Miért fontos az egészséges táplálkozás? Főleg most, hogy ennyit vagyunk kötve otthonunkhoz és megcsappant a mozgásra szánt idő különösen fontossá válnak az egészséges ételek. Az egészséges életmód elengedhetetlen része, hogy tápláló és egészséges ételeket juttassunk szervezetünkbe. Léteznek különböző diéták, természetes fogyasztószerek és étrendkiegészítők, melyek mind segítségünkre lehetnek az egészséges táplálkozás és egészséges életmódra való áttérés alatt.

Tippek a tavaszi nagytakarításhoz 2021-ben – segít a Bioszállító.hu

Készítettünk egy útmutatót a tavaszi nagytakarításhoz, hogy megkönnyítsük a dolgodat. Ahogy az év teljes egészében, úgy tavasszal is időt kell szánnunk a lelkünk és lakóhelyünk tisztán tartására.

Lépésről-lépésre végig vesszük, hogy a leghatékonyabb a tavaszi nagytakarítás, amihez a legkézenfekvőbb, ha a kisebb, napi teendők elmélyülésével látunk neki.
Nagytakarítás lépései a Bioszállító.hu természetes tisztítószereivel

Természetesen, a bioszállító.hu-nál fontosnak tartjuk, hogy biztonságos tisztítószereket ajánljunk és használjunk mi is, a környezetünk megóvása érdekében. A másik fontos tényező pedig, hogy a háztartásban gyermek-és állatbarát, természetes tisztítószereket használjunk.

A rendszeres takarítás mellett a tavaszi nagytakarítás idején jut leginkább eszünkbe és kerítünk időt olyan fontos szelektálásokra és rendrakásokra, melyeket az év közben sajnos – leginkább időszűke miatt – elnapolunk.

Női egészség titka – Út a kiegyensúlyozott mindennapok felé

1. rész – Bőrünk éltető ereje; a víz

Az itthon töltött idő mindannyiunk testék-lelkét megviselte és bizony a bőrünk sem kivétel.
A problémás bőr sok esetben árulkodó jele annak, hogy sokat stresszelünk, keveset alszunk, kevés folyadékot – ami természetesen víz – juttatunk a szervezetünkbe és ettől a dehidratált állapottól száraz, sokkal érzékenyebb és sebezhetőbbé válik (arc)bőrünk.

Lássunk néhány természetes gyógymódot, melyet könnyedén, bőrtípustól és kortól függetlenül minden nő bátran követhet, hiszen a Bioszállító.hu-nál hiszünk benne, hogy a kiegyensúlyozott mindennapok szerves részét képezi az ápolt, egészséges bőrünk és természetesen az egészséges életmódunk.

Hogyan takarítsunk? A nagytakarítás lépései, a napi, heti és havi takarítás menete a Bioszállító.hu természetes tisztítószereivel.

Mielőtt nekilátnánk a nagy tavaszi nagytakarításhoz fontos tisztáznunk, hogy nem csak tavasszal van szükségünk egy mindent átfogó takarításra és a nem használatos holmik kisöprésére.
A Bioszállító.hu-nál 4 nagy szakaszra különítjük el az éves takarítási menetrendet, melyekből 3-at el is hoztunk ma nektek. A mindenkori takarítások királynőjéről pedig ebben a cikkünkben olvashattok: 
Tippek a 2021-es tavaszi nagytakarításhoz

Ha trendin akarsz fogyni 2021-ben, ezeket a zsírégető kúrákat kell kipróbálnod!

A nyár közeledtével szeretnél megszabadulni egy pár kilótól természetesen, éhezésmentesen és könnyedén? A fogyás nem mindig gyerekjáték, azonban szerencsére napjainkban léteznek olyan étrendkiegészítők és fogyasztószerek, amelyek segítségével a kilók szinte olvadni fognak rólunk.

A fogyás alapreceptje rettentően egyszerű – nem kell más hozzá, mint egy megfelelő, kiegyensúlyozott étrend és kellő mennyiségű mozgás. Azonban, ha próbálkoztunk már bármilyen diétával, pontosan tudjuk, hogy ez a gyakorlatban ennél sokkal összetettebb folyamat: a folyamatos éhségérzet kellemetlen tud lenni, a csábító falatok pedig sokszor kísértésbe ejtenek. Az étrend kialakításakor igyekezzünk odafigyelni egy tápanyagdús, laktató ételekben gazdag, ám mégis kevesebb kalóriaszámú napi menüt összehozni, a cukros, zsíros táplálékot pedig mellőzni egy ideig.

Egy egészséges étrend és aktív napi rutin esetében is lassan haladhat, vagy akár stagnálhat is a fogyás. Szerencsére léteznek olyan fogyasztószerek, amik tényleg hatnak, így a makacs kilóknak is búcsút inthetünk segítségükkel. Milyen étrendkiegészítőket vethetünk be a bombabiztos fogyás érdekében, amelyek emellett természetesek és támogatják egészségünket?

Léböjtkúra

- Béltisztítás

- Zsírégető készítmények

A férfi arcápolás fontossága

Manapság a férfiak is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az arcuk ápolására, hiszen az egészséges bőr épp annyira fontos a férfiak esetében is. A férfi arcápolás alap lépései nem kell, hogy eltérjenek a nőkétől, sőt, kifejezetten férfiaknak kifejlesztett szépségápolási termékekre sem kell vadásznunk. A férfi bőr különleges igényeit azonban nem árt, ha figyelembe vesszük, hogy a borotválkozás miatt nagyobb kihívásnak van kitéve a bőr. Ezen kívül főként a bőrtípust és a bőrproblémákat kell előtérbe helyeznünk, és ennek megfelelően összeállítani az arcápolási rutint. Amennyiben nem tudod, hogyan kezdj neki férfiként a bőrápolásnak, de szeretnél tenni arcbőröd egészségéért, esetleg problémás, pattanásos bőrrel, bőrszárazsággal vagy ráncokkal küzdesz, ideje több figyelmet fordítani napi arcápolási rutinodra.

A természet erejével a szervezet tavaszi vitaminhiánya ellen.
A szervezet egészségével a vitaminhiány okozta betegségek ellen – Bioszállító vitaminok

Recept a bezártság okozta stressz ellen - segít a Bioszállító.hu

Mit tehetünk a koronavírus-szorongás ellen? Mi okozza a bennünk felgyülemlett stresszt és szorongást?