Cikkek

Veseműködési problémákkal küzdesz, vagy csak a tavasz közeledtével szeretnél egy vesetisztító kúrát tartani? A Bálint Arany Cseppek remek választás lehet mindkettő opcióra. Ez a készítmény segíthet a vese megfelelő működésében, illetve még vizelethajtó és gyulladáscsökkentő hatásai is lehetnek. Pontosan hogyan képes még támogatni a szervezetet? Mai cikkünkből kiderül.

Olvasd el a Bioszállító.hu cikkét és tudj meg többet a Bálint Arany Cseppek jótékony hatásairól!

Kávé – mindenkinek megvan a kedvence, amelyet megvesz és a reggeli ébresztőjeként elfogyaszt. Azonban vásárlásnál a polcokat fürkészve rendszeresen láthatjuk a nagy zsákos, szemes és a kistégla alakú őrölt kávékat egymás mellett. De miért? Mi a különbség? Jobb az egyik a másiknál? Nos, a mai cikkünkből mindenre választ találunk.

Olvasd el te is a Bioszállító.hu nagy kávé leleplező cikkét!

Suli, edzések, szülői értekezlet, betegségek, hétvégi programok... Egy anyuka élete egy percig sem unalmas. Most elhoztunk neked 15 bio terméket, amikkel egy kicsit könnyebbek lehetnek a hétköznapok.

 

Olvasd el cikkünket és szerezd be az elfoglalt anyukák kedvenc cuccait!

Sokakkal előfordul, hogy izzadtan ébrednek reggel. Azonban mit tehetünk akkor, ha ez egy visszatérő problémává válik? Mikor érdemes orvoshoz fordulni, és mit tehetünk, hogy elkerüljük az éjszakai izzadást?

 Most mindent elmagyarázunk. Olvasd el te is a Bioszállító.hu legújabb cikkét az éjszakai izzadásról!

Tudtad, hogy a beleid és a bélmikrobiómád egészsége tested minden részére kihat? A memória, az izomfunkciók, a lelki állapot és az általános jólét is függ tőle. De miért fontos, hogy egészséges legyen az emésztőrendszerünk? Tényleg ez a hosszú élet titka?

Most mindent elmagyarázunk a Bioszállító.hu legújabb cikkében!

 

A természetes gyógymódok között a FLONEY Mézpasztilla Gyömbér édes-fűszeres ízével élvezetes élményt kínál. Ez az egyedülálló termék egyesíti a méz jótékony hatásait és a gyömbér egészségfokozó tulajdonságait, olyan harmonikus keveréket alkotva, amely belülről is táplálja a szervezetet.

Tudj meg többet a FLONEY Mézpasztilla Gyömbér készítmény jótékony hatásairól a Bioszállító.hu cikkéből!

A rohanó világban, amelyben élünk, az optimális egészség megőrzése kulcsfontosságú, amelyben a táplálkozásnak is kiemelet szerepe van. A WTN Multivitamin Komplex 30 az egészség megváltójaként jelenik meg, amely biztosítja az alapvető vitaminok és tápanyagok átfogó keverékét, ezzel támogatva az utad egy egészségesebb, aktív élet felé.

Olvasd el a Bioszállító.hu cikkét és tudjon meg többet a WTN Multivitamin Komplex 30-ról!

Amikor a grapefruitra gondolunk nem is feltételeznénk, hogy a magvai csakugyan hasonlóan egészségesek, mint a gyümölcs maga. Vagy talán még annál is jobban? Ebben a cikkünkben megtekintjük, mitől olyan különleges a grapefruitmag és miként támogathatja az egészségünket az év minden napján.

Ismerd meg a grapefruitmag egészségtámogató tulajdonságait a Bioszállító.hu cikkével!

A mindennapok nyüzsgésében elengedhetetlen, hogy időt szakítsunk az öngondoskodásra és a kényeztetésre. Így hát merüljünk is el a testradírok elragadó világában, fedezzük fel előnyeit, a különböző típusokat, és azt, hogy - ezek a nem is annyira luxus kezelések - hogyan változtathatják át a bőrápolási rutinodat öngondoskodási rituálévá.

Olvas el a Bioszállító.hu cikkét az egészségesebb és puhább bőrért!

Az új év beköszöntével sokan teszünk fogadalmat arra, hogy egészségesen élünk, fogyókúrázunk, mozgunk, vagy valamilyen diétába végre belekezdünk. Azonban a lelkesedés sokszor alább hagy, az eredmények pedig nem jönnek.

Most megmutatjuk, hogy hogyan tudod megtartani az újévi motivációt és hogy hogyan lehet eredményes a fogyókúra egész évben!

A karácsonyhoz hozzátartozik a mennyei illatok kavalkádja, amik igazán ünnepivé varázsolják a hangulatot. Ahhoz, hogy a karácsony varázslatos érzését az otthonunkba is hazavigyük, nem kell több, mint egy kis illóolaj.

Teremts te is karácsonyi hangulatot a Bioszállító.hu cikkével!

2023.12.21 09:30

Az ünnepi időszak beköszöntével semmi sem érhet fel a karácsony varázslatos ízeivel átitatott, frissen főzött kávé illatához. A fűszeres mézeskalácstól a krémes borsmentás mokkáig, a karácsonyi ízesítésű kávék kellemes és ünnepi ízeket kínálnak a mindennapi kávézáshoz.

Varázsold kedvenc forró italod mesésen karácsonyivá a Bioszállító.hu cikkével.

Új év, új kezdetek. Nincs is jobb alkalom egy méregtelenítő kúrára, amikor testünk és lelkünk is megtisztulhat, hogy újult erővel vághassunk bele a januári diétába.

 

Kezdd kirobbanó formában az új évet a Bioszállító.hu tippjeivel!

Beköszöntött a tél, ez pedig nem jelent mást, mint a megfázások időszakát. Szerencsére számos természetes módon erősíthetjük az immunrendszerünket, így az egész család talpon maradhat a téli szünet alatt is.

 

Olvasd el a Bioszállító.hu legújabb cikkét és maradj egészséges még akkor is, amikor mindenki köhög körülötted!

Az egészséges életmódra való törekvés során az ember gyakran keres olyan ételeket, amelyek nem csak finomak, de táplálóak is. A sütőtök nem csak tápanyag bomba, hanem számtalan egészségügyi előnnyel is rendelkezik. Mai cikkünkben vizsgáljuk meg, miért okos és választás a sütőtök.

Olvasd el a Bioszállító.hu cikkét és tudj meg többet a sütőtökről és sütőtök alapú termékek fogyasztásának előnyeiről!

Legyen érzékenység, elhatározás vagy egészségtudatosság az indok, de az alternatív növényi tejek igen nagy népszerűségnek örvendenek az elmúlt évtizedben. Habár az alternatív tejek beszerzése könnyebb, mint valaha, sokakban felmerül az otthoni növényi tej készítése is. Az izzasztó, macerás és problémás procedúrák után most megérkezett a Vegital innovatív gépe, amely mókává varázsolja az otthoni növényi tejkészítést.

Olvasd el a Bioszállító.hu cikkét és ismerd meg az otthoni tejkészítés világát a Vegital-al!

Hallottál már a kiemelkedően nemes kínai hernyógombáról? Képzeld, még az emberek többsége által ismert szarvasgombánál is értékesebb. Már a tradicionális kínai és tibeti gyógyászatban is használták jótékony tulajdonságai miatt, és még sok más betegség leküzdésében is segítségünkre lehet ez a különleges gombafajta.

Olvasd el a Bioszállító.hu cikkét és tudj meg többet a hernyógomba immunerősítő hatásairól!

A fiatalos, ragyogó bőrre való törekvés során az emberek gyakran fordulnak különböző bőrápolási termékekhez és eljárásokhoz. Ezek között egy összetevő csendben kiemelkedik – mégpedig a hialuronsav. Bár a neve tudományosnak és komolynak hangozhat, a bőrre és az általános közérzetre gyakorolt hatása szinte a csodával vetekszik. Ebben a cikkben megfejtjük e különleges vegyület, a hialuronsav fiatalító titkát.

Olvasd el a Bioszállító.hu cikkét és ismerd meg a fiatalság forrását!

Vitaminokra ősszel is szükségünk van. Az őszi időszak nem csak a színes természetről, a kirándulásokról és a kanapén töltött estékről szól -  sokszor a megfázások és a különböző vírusos megbetegedések teszik ki mindennapjainkat. Milyen vitaminokkal védekezhetünk a betegségek ellen? Most eláruljuk.

Olvasd el a Bioszállító.hu cikkét és tudd meg, hogy milyen vitaminokra van szüksége szervezetünknek ősszel!

Ugyan kinek ne esne jól egy melengető tea a hideg őszi éjszakákon? A teákat nem csak ínycsiklandó ízük és remek hidratáló tulajdonságuk miatt isszuk, hanem azért, mert kimagasló vitamin, ásványianyag és nyomelem források. Mai cikkünkben összegyűjtöttük, hogy milyen teák pozitív hatásait érdemes kihasználni az ősz folyamán.

Olvasd el a Bioszállító.hu cikkét és tarts velünk az őszi teák gyógyhatásainak felfedezésében!

Rengeteg szépségápolási és kozmetikai termék összetevői között észrevehetjük az argánolajat. Nem is csoda, hiszen ez a természetes alapanyag nagyban hozzájárul a hajunk és a bőrünk egészségesen szép kinézetéhez. Ebben a cikkben megismerjük az argánolaj remek tulajdonságait, amelyek neked is segíthetnek. Tarts velünk Te is!

Tudj meg többet az argánolajjal történő szépségápolásról a Bioszállító.hu cikkéből!

A reggeli kávénál nincs is jobb. Na jó, talán mégis - mit szólnál, ha a kedvenc ébresztő italod még egészséges is lenne? A Nutri-Kávé egy egészséges kiegészítő a reggeli koffeinadagunkhoz, tele ásványianyagokkal és megannyi értékes tápanyaggal.

Ismerd meg Te is a Nutri-Kávé egészségfokozó hatásait a Bioszállító.hu cikkéből!

Egy új évszak köszöntött ránk, amely újból hozza magával a bájait. Ősszel sokunknak a gyönyörű levélhullás, a sütőtök és a kellemesen hűvös idő jut eszünkbe. Azonban van még egy csodaszer, amitől igazán különleges ez az időszak – az pedig a csipkebogyó.

Olvasd el a Bioszállító.hu cikkét és ismerd meg velünk az ősz kincsét, azaz a csipkebogyót és annak egészségfokozó hatásait!

Ki ne ismerné a zamatos gyümölcsökből, vagy karakteres fekete teából készül jeges üdítőket. A boltok polcain nagy választékból vásárolhatunk magunknak jeges teát - de azt is tudtad, hogy még egyszerűbben elkészítheted ugyanazt otthon is? A mai cikkünkbe belevetjük magunkat az otthoni jeges teakészítés rejtelmeibe.

Pofonegyszerű jeges tea receptekért olvasd el a cikket és kövesd a Bioszállító.hu blogját.

Már gyerekkorunkban megtanultunk olvasni, amely hamar a mindennapjaink részévé vált. Olvasunk iskolában, munka közben, informálódásból, vagy csak szimplán kedvtelésből. Azonban soha nem gondolunk bele, hogy ez a természetes cselekvés mi mindent visz végbe az agyunkban és a testünkben.

Olvasd végig a Bioszállító.hu cikkét, hogy megismerd az olvasás egészségfokozó hatásait!

A környezeti károk mértéke miatt egyre több emberben erősödik az akarat, hogy a mindennapi cselekvéseinkkel minél kevésbé szennyezzük gyönyörű bolygónkat. A tudatos gondoskodás kívülről csak extra macerának tűnhet, azonban a kis lépések is sokat segíthetnek. Íme néhány tipp, amivel könnyedén tudunk környezettudatosan élni.

Olvasd el a cikket és ismerj meg Te is a hasznos tippeket a tudatos mindennapokért!

A rohanó világban gyakran nem tudunk megfelelő időt és figyelmet fordítani a mindennapi étkezéseinkre. A rossz ételek és stresszes életmód hamar kihat az ember szervezetére is, közérzete és emésztése megromlik. Az Active FiberShake megoldást kínálhat, hogy az étkezés ne legyen tele kompromisszumokkal.

Tudd meg Te is, hogy miként tudod a mindennapi étkezéseidet különösebb erőfeszítések nélkül egészségesebbé tenni!

Gyakran bele sem gondolunk, hogy a rizst, mint egy minden háztartásban megtalálható alapvető élelmiszert mi mindenben megtaláljuk. A sokszínű felhasználása és kifejezetten egészséges és hasznos tápanyagtartalma miatt érdemes minél többször beiktatni az étkezésbe. Ebben a cikkben megtekintjük, milyen sokszínűen használhatjuk fel a rizst.

Tudj meg többet a rizs különleges tulajdonságairól a Bioszállító.hu cikkével!

A nyár vége nem csupán az idő lehűlését, de az iskolakezdést is jelenti sokaknak. Akár általános sulis, akár középiskolai- vagy egyetemi tanulmányokat kezd meg a gyerkőc, az agy igénybe vétele minden esetben felfokozódik – ehhez pedig elkel a segítség. A mai cikkben megtekintjük, milyen vitaminokat érdemes fogyasztani az agyat megterhelő iskolai napokon.

Olvasd el a Bioszállító.hu cikkét az agyserkentő vitaminokról!           

Idővel egyre gyakrabban hangzanak el a kérdések, hogy „Te elég folyadékot fogyasztasz? Rendesen hidratálsz?” – és nem hiába emlegetjük ezeket ilyen gyakran. A nagy hőségben és testmozgás során kiemelten fontos a megfelelő napi folyadék bevitel. A kombucha italokat a mindennapokba beillesztve pedig még szervezetünk egészségét is támogathatjuk. Mai cikkünkből megtudhatod az egzotikus kombucha italok fogyasztásának előnyeit és hátrányait.

Ne hagyd ki, olvasd el Te is a Bioszállító.hu kombucha italokról szóló cikkét!

Napsütés, jó idő, strandolás, sportolás, túrázás, nagy séták, busz után futás. Rengeteg hétköznapi helyzetben megizzadhatunk, azonban az már nagyobb probléma, ha ezt a folyadékot nem pótoljuk. A megfelelő vízfogyasztásról sokszor megfeledkezünk, azonban ez tényleg akkora baj? Ebben a cikkben megtekintjük a hidratálás körüli testi folyamatokat és hogy miként tudjuk hasznosabbá ezt a „kötelező” dolgot.

Olvasd el a cikket és tudj meg többet a szervezet hidratálásáról!

Hazánkban is, mint a világ többi részén rengeteg ember szenved különféle bőrbetegségekben. Az érzékeny bőrre rengeteg dolog hatással van, és kellemetlen napokat, heteket vagy akár hónapokat okozhat egy-egy rossz étel, kozmetikum vagy mosószer. Erre adnak választ a Herbow mosószerei és öblítői, amelyek a természet erejével nyújtanak tiszta, illatos és bőrkímélő érzetet a ruháidnak.

Ismerd meg közelebbről a Herbow termékeit a Bioszállító.hu legújabb cikkéből!

2023.09.04 11:47

Ugyan vége már a nyári időszaknak, sokan még csak most térnek haza a nyaralásból. A vakáció és nyári jó idő elengedhetetlen programja a napozás, amely nem csak gyönyörű bronzos bőrt ad, de feltölt energiával is. A napon töltött órák azonban megterhelhetik a bőrünket, amelyre megmentőként jöhet az aloe vera csodálatos ereje.

Olvasd Te is a Bioszállító.hu cikkét és tudj meg többet az aloe vera napozást segítő hatásairól!

A nyári szezonban egyre többen szeretnék alakjukat formálni. A grapefruit készítmények egyik rejtett jótékony hatása, hogy a számos betegség ellen nyújtott védelem mellett még a fogyókúrában is segítségünkre siethet. Mai cikkünkven célba vesszük a grapefruit által kínált pozitív hatásokat, és megvizsgáljuk bővebben a súlyvesztéshez kapcsolható előnyeit.

Tudd meg most, hogy miért érdemes grapefruitot tartalmazó termékeket választani a Bioszállító.hu cikkének segítségével!

Hogyan is lehetne máshogy elviselni a nyári kánikulát, mint egy tengerpart, tópart vagy medence szélén sütkérezve. Élvezzük hát ki ezt az időszakot felszabadulva, magabiztosan és a testünkre büszkén tekintve. Ha tudni szeretnéd, hogy a zsírégető gél termékek segíthetnek-e alakod tökéletesítésében, akkor ezt a cikket neked írtuk!

Tudj meg többet a zsírégető krémek előnyeiről a Bioszállító.hu cikkéből!

Jó kedélyűen és felszabadultan szeretnéd a nyár minden pillanatát eltölteni? Az orbáncfű készítmények kiemelkedő megoldást nyújthatnak idegességre, depresszióra és emellett még megannyi változatos panaszra. Ne hagyd, hogy az érzéseid elnyomjanak, olvasd el cikkünket és tedd önfeledté a mindennapokat!

Ha Te is buliként szeretnéd megélni a nyarat, tudj meg többet az orbáncfű jótékony hatásairól!

A gyerekek szervezetét nagyban igénybe veszi a növekedés és fejlődés, amelyben elengedhetetlen szerepet játszanak a különböző vitaminok és ásványi anyagok. A mai cikkünkbe megtekintjük mire kell odafigyelni, amikor gyerekvitamint vásárolunk.

Tudj meg többet a gyermekek vitaminszükségletéről a Bioszállító.hu cikkéből!

Ez az Ausztráliában és Ázsiában népszerű csodabogyó kezd egyre népszerűbb lenni az egészségtudatos emberek körében, azonban hazánkban még egyáltalán nem elterjedt a fogyasztása. Most megmutatjuk, hogy miért érdemes megismerkedni a noni gyümölccsel, és hogy milyen szuper egészségjavító hatásai vannak ennek a szuperkajának.

Tudj meg többet a noni gyümölcs gyógyhatásairól a Bioszállító.hu cikkéből!

Nőként rengeteg vitaminra és ásványi anyagra van szüksége a szervezetünknek. Azonban sokszor nem elég, ha egészségesen étkezünk. A mindennapos rohanás, a stressz és a táplálék minősége nagyban befolyásolja az egészségünket is. Nem beszélve a menstruációról, hormonügyekről, babaprojektekről, menopauzáról és a női test sajátosságairól. Milyen vitaminokra van szükségünk nőként?

Tudd meg, hogyan támogathatod a szervezetedet hatékonyabban a Bioszállító.hu cikkéből!

Gyakran tapasztalhatjuk, hogy az egyszerűnek gondolt ételek is tartalmazhatnak különböző színezékeket, mesterséges ízfokozókat és megannyi, az emberi szervezet számára akár káros anyagokat. Erre próbál választ adni az otthoni fermentálás.

Olvasd el te  is a Bioszállító.hu legújabb blogcikkét és tudj meg többet a fermentálásról!

Az extra szűz olívaolajat már régóta egészséges alapanyagként emlegetik, és bizonyítottan támogathatja az általános közérzet javulását. A mediterrán étrend egyik legfontosabb összetevője, amely támogathatja a várható élettartam növekedését azok számára, akik követik. Mai cikkünkből megtudhatja, miért javasolt beiktatni a mindennapi életbe az extra szűz olívaolajat.

Tudj meg többet az olívaolaj jótékony hatásairól a Bioszállító.hu cikkéből!

A vitaminok és az ásványi anyagok tagadhatatlanul létfontosságúak az egészséges életvitelhez. De mire is van pontosan szükségünk? Ahogyan a férfi és nő szervezet különböző módon fejlődik, úgy vitamin igényük is igencsak eltérhet. Ebben a cikkünkben megtekintjük, milyen vitaminigénye van a férfi testnek.

 

Tudd meg te is, hogy férfiként milyen vitaminokat érdemes szedned!

A jó idő megérkezésével együtt kezdjük érezni a nyár első hullámait az összes kellemes és kevésbé kellemes velejárójával. Azért, hogy senkit ne érjen váratlanul a napsütés évszaka összeszedtünk pár tuti terméket, amellyel nyugodt szívvel és teljesen felkészülten állhattok neki a nyári hónapoknak.

Kövesd te is a Bioszállító.hu cikkeit még több izgalmas és aktuális tippért!

Hallotta már, hogy az almaecet számos módon támogatja a szervezetet, de kellemetlen íze miatt nem tudja, hogyan iktassa be a mindennapokba? Az Andrea Milano Almaecet Gumicukor egy kiváló választás erre a problémára megoldást keresve. Mai cikkünkből megtudhatja, miért érdemes ezt a terméket választania.

Tudjon meg többet az Andrea Milano Almaecet Gumicukor egészséget javító hatásairól a Bioszállító.hu cikkének segítségével!

A boltok polcain egyre több BCAA feliratú, kifejezetten sportolásra tervezett termékkel találkozhatunk. A jól hangzó név mögött azonban egy számunkra igen hasznos egészségfokozó készítmény áll. A mai cikkünkbe megtekintjük, mit is takar a BCAA és mire használhatjuk a mindennapjainkban is.

 

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét a BCAA készítményről!

A hétköznapok mókuskerekében megannyi stresszes helyzet érhet bennünket, ami kihatással lehet a közérzetünkre és az egészségünkre. Azonban, ezen stresszes panaszok csökkentésére szerencsénkre a természethez is tudunk fordulni a valerianan és komlón keresztül. Ebben a cikkünkben megtekintjük e két növény idegrendszerre kifejtett jótékony hatásait.

Tudjon meg többet ön is a stressz természetes kezeléséről a Bioszállító.hu cikkjéből!

A 7 Gomba Keveréke „Csodaőrlemény” hét különböző gomba őrleményét tartalmazza, amelyek segítik és erősítik egymás hatását és a szervezetbe való beépülését. Milyen fajta gombákat tartalmaz és hogyan támogatják ezek a szervezet megfelelő és egészséges működését? A Bioszállító.hu mai cikkéből kiderül.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét és tudjon meg többet a 7 Gomba Keveréke „Csodaőrleményről”!

2023.04.04 13:03

Hamarosan itt a nyár, ezzel együtt pedig a papucsok és nyitott cipők ideje. Ilyenkor érdemes kiemelt figyelmet fordítani a lábápolásra és lábaink egészségére.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét és tudjon meg többet a helyes lábápolás lépéseiről!

A vírusoknak és baktériumoknak köszönhetően a tőzegáfonya egy kulcsfontosságú gyümölcsé válhat a mindennapokban. Milyen jótékony hatásai is vannak a szervezetre? Mai cikkünkből megtudhatja.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét a tőzegáfonyáról és tudjon meg többet egészsége támogatásáról!

A zeller annyi jótékony tulajdonsággal rendelkezik az emberi szervezet számára, hogy azt felsorolni is nehéz. Nem véletlen található meg már kapszula, tabletta és por formájában is, hogy szuper hatásait még könnyebben ki tudjuk használni a mindennapokban. Milyen előnyöket biztosít számunkra és milyen problémákra nyújt megoldás? A Bioszállító.hu mai cikkéből megtudhatja.

Olvasson tovább és tudjon meg többet a zeller rejtett pozitív hatásairól a Bioszállító.hu segítségével!

Ha igazán természetes és fenntartható arcápoló készítményeket akarunk, nem kell tovább keresnünk. A Costnature büszke képviselője a természet ihlette bőrápolásnak, amely minden egyes krémben és tusfürdőben felfedezhető. Ebben a cikkben megismerkedünk a Bio bőrápolás egyik élvonalbeli képviselőjével.

 

Ismerje meg Ön is a Cosnature termékeit a Bioszállító.hu cikkéből!

Sokszor nem is gondolnánk, hogy egyszerű dolgok milyen sokat tudnak jelenteni. A meseolvasás vagy a történetek hallgatása köztudottan pozitív hatással van mindenkire. Mai cikkünkből megtudhatja, hogy miért javasolt már egész pici korban elkezdeni az olvasást.

Olvassa tovább a Bioszállító.hu cikkét és terelje gyermekét a fejlődés irányába!

Az avokádó különlegessége a gasztronómián kívül a kozmetikumainkban is megjelenik. Ebben a cikkünkben megtekintjük, miért nyert ez az egzotikus gyümölcs olyan nagy népszerűséget a szépségápolás területén, és miért érdemes avokádó olajat tartalmazó termékeket választani.

 

Olvassa el a Bioszállító.hu legújabb cikkét és ismerje meg az avokádó előnyeit!

 

Napjaink talán egyik legnagyobb kihívása az emberi életvitel fenntarthatósága. A hatalmas mennyiségű egyszer használatos csomagolóanyagok a bolygónkra és a természetre is igen káros hatást jelentenek. Erre nyújt választ a Boc’n’Roll újrahasználható és praktikus és tetszetős terméke!

 Gondolkodjon tudatosan és nézzen körül Ön is a Bioszállító.hu fenntartható termékei között!

Recept a bezártság okozta stressz ellen - segít a Bioszállító.hu

Mit tehetünk a koronavírus-szorongás ellen? Mi okozza a bennünk felgyülemlett stresszt és szorongást?

A természet erejével a szervezet tavaszi vitaminhiánya ellen.
A szervezet egészségével a vitaminhiány okozta betegségek ellen – Bioszállító vitaminok

A férfi arcápolás fontossága

Manapság a férfiak is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az arcuk ápolására, hiszen az egészséges bőr épp annyira fontos a férfiak esetében is. A férfi arcápolás alap lépései nem kell, hogy eltérjenek a nőkétől, sőt, kifejezetten férfiaknak kifejlesztett szépségápolási termékekre sem kell vadásznunk. A férfi bőr különleges igényeit azonban nem árt, ha figyelembe vesszük, hogy a borotválkozás miatt nagyobb kihívásnak van kitéve a bőr. Ezen kívül főként a bőrtípust és a bőrproblémákat kell előtérbe helyeznünk, és ennek megfelelően összeállítani az arcápolási rutint. Amennyiben nem tudod, hogyan kezdj neki férfiként a bőrápolásnak, de szeretnél tenni arcbőröd egészségéért, esetleg problémás, pattanásos bőrrel, bőrszárazsággal vagy ráncokkal küzdesz, ideje több figyelmet fordítani napi arcápolási rutinodra.

Ha trendin akarsz fogyni 2021-ben, ezeket a zsírégető kúrákat kell kipróbálnod!

A nyár közeledtével szeretnél megszabadulni egy pár kilótól természetesen, éhezésmentesen és könnyedén? A fogyás nem mindig gyerekjáték, azonban szerencsére napjainkban léteznek olyan étrendkiegészítők és fogyasztószerek, amelyek segítségével a kilók szinte olvadni fognak rólunk.

A fogyás alapreceptje rettentően egyszerű – nem kell más hozzá, mint egy megfelelő, kiegyensúlyozott étrend és kellő mennyiségű mozgás. Azonban, ha próbálkoztunk már bármilyen diétával, pontosan tudjuk, hogy ez a gyakorlatban ennél sokkal összetettebb folyamat: a folyamatos éhségérzet kellemetlen tud lenni, a csábító falatok pedig sokszor kísértésbe ejtenek. Az étrend kialakításakor igyekezzünk odafigyelni egy tápanyagdús, laktató ételekben gazdag, ám mégis kevesebb kalóriaszámú napi menüt összehozni, a cukros, zsíros táplálékot pedig mellőzni egy ideig.

Egy egészséges étrend és aktív napi rutin esetében is lassan haladhat, vagy akár stagnálhat is a fogyás. Szerencsére léteznek olyan fogyasztószerek, amik tényleg hatnak, így a makacs kilóknak is búcsút inthetünk segítségükkel. Milyen étrendkiegészítőket vethetünk be a bombabiztos fogyás érdekében, amelyek emellett természetesek és támogatják egészségünket?

Léböjtkúra

- Béltisztítás

- Zsírégető készítmények

Hogyan takarítsunk? A nagytakarítás lépései, a napi, heti és havi takarítás menete a Bioszállító.hu természetes tisztítószereivel.

Mielőtt nekilátnánk a nagy tavaszi nagytakarításhoz fontos tisztáznunk, hogy nem csak tavasszal van szükségünk egy mindent átfogó takarításra és a nem használatos holmik kisöprésére.
A Bioszállító.hu-nál 4 nagy szakaszra különítjük el az éves takarítási menetrendet, melyekből 3-at el is hoztunk ma nektek. A mindenkori takarítások királynőjéről pedig ebben a cikkünkben olvashattok: 
Tippek a 2021-es tavaszi nagytakarításhoz

Női egészség titka – Út a kiegyensúlyozott mindennapok felé

1. rész – Bőrünk éltető ereje; a víz

Az itthon töltött idő mindannyiunk testék-lelkét megviselte és bizony a bőrünk sem kivétel.
A problémás bőr sok esetben árulkodó jele annak, hogy sokat stresszelünk, keveset alszunk, kevés folyadékot – ami természetesen víz – juttatunk a szervezetünkbe és ettől a dehidratált állapottól száraz, sokkal érzékenyebb és sebezhetőbbé válik (arc)bőrünk.

Lássunk néhány természetes gyógymódot, melyet könnyedén, bőrtípustól és kortól függetlenül minden nő bátran követhet, hiszen a Bioszállító.hu-nál hiszünk benne, hogy a kiegyensúlyozott mindennapok szerves részét képezi az ápolt, egészséges bőrünk és természetesen az egészséges életmódunk.

Tippek a tavaszi nagytakarításhoz 2021-ben – segít a Bioszállító.hu

Készítettünk egy útmutatót a tavaszi nagytakarításhoz, hogy megkönnyítsük a dolgodat. Ahogy az év teljes egészében, úgy tavasszal is időt kell szánnunk a lelkünk és lakóhelyünk tisztán tartására.

Lépésről-lépésre végig vesszük, hogy a leghatékonyabb a tavaszi nagytakarítás, amihez a legkézenfekvőbb, ha a kisebb, napi teendők elmélyülésével látunk neki.
Nagytakarítás lépései a Bioszállító.hu természetes tisztítószereivel

Természetesen, a bioszállító.hu-nál fontosnak tartjuk, hogy biztonságos tisztítószereket ajánljunk és használjunk mi is, a környezetünk megóvása érdekében. A másik fontos tényező pedig, hogy a háztartásban gyermek-és állatbarát, természetes tisztítószereket használjunk.

A rendszeres takarítás mellett a tavaszi nagytakarítás idején jut leginkább eszünkbe és kerítünk időt olyan fontos szelektálásokra és rendrakásokra, melyeket az év közben sajnos – leginkább időszűke miatt – elnapolunk.

Egyszerűen nagyszerű és tökéletes egészséges tej- és tojásmentes kalács recept az egész családnak a Bioszállító.hu hozzávalóiból!

Miért fontos az egészséges táplálkozás? Főleg most, hogy ennyit vagyunk kötve otthonunkhoz és megcsappant a mozgásra szánt idő különösen fontossá válnak az egészséges ételek. Az egészséges életmód elengedhetetlen része, hogy tápláló és egészséges ételeket juttassunk szervezetünkbe. Léteznek különböző diéták, természetes fogyasztószerek és étrendkiegészítők, melyek mind segítségünkre lehetnek az egészséges táplálkozás és egészséges életmódra való áttérés alatt.

Újra beköszöntött a forró nyár, ez pedig az önfeledt nyaralások, izgalmas kirándulások, baráti összejövetelek, szuper bulik és strandolások idejét is jelenti egyben. Amíg a nyári élményeket élvezzük, sajnos nem szabad megfeledkeznünk a Nap káros sugárzásáról és a megfelelő fényvédelemről sem.

Itt az ideje, hogy a naptej a táskánk alapvető kelléke legyen, most pedig elmagyarázzuk, hogy miért!

Repül, zümmög, csíp, vért szív, majd idegesítő, viszkető hólyagokat hagy maga után, mi pedig felesküszünk, hogy mostantól őt és minden társát egyesével kiírtjuk, kegyelmet nem ismerve. A szúnyogok a nyári időszak kellemetlen kis élőlényei, akik megkeserítik az esti levegőzést, a tóparti kalandokat, az erdei kirándulásokat, sőt, akár otthonunk nyugalmát is hajlandóak megzavarni egy kis lakoma reményében.

A nyári hőséget nehezen lehet elviselni, a légkondicionáló készülékek pedig életmentők lehetnek – azonban nem mindig van lehetőségünk egy lehűtött helyiségben tölteni napjainkat, emellett pedig környezetkárosító hatása miatt ajánlott lehetőleg mellőzni a légkondizást. Mit tehetünk, ha szeretnénk túlélni a forró napokat?

Bizonyára sokan tisztában vagyunk az aloe vera növény gyógyító hatásaival. Az orvosi aloé népszerűségét a jótékony hatású nedveinek köszönheti. Számos kozmetikai termék összetevői között találkozhatunk vele, emellett akár a nyers növényt is felhasználhatjuk bőrünk ápolására, hiszen rendkívül hatásos a bőr regenerálásában és gyógyításában.

Milyen problémákra és hogyan használható az évszázadok óta ismert aloe vera gyógyító ereje?

A klorofill a növényekben található zöld pigmentanyag, amely segíti a fotoszintézishez szükséges napfény felvételét majd annak a növényi sejtekbe jutását, ahol szervetlen anyagokból szerves anyagokat hoz létre, majd oxigént szabadít fel. A klorofill minden zöld növényben megtalálható, azonban nem csupán a növényeknek tesz kedvező szolgálatot. Nem véletlen javallott a zöld ételek fogyasztása, hiszen szervezetünknek szüksége van az antioxidánsokra és vitaminokra, amelyet tartalmaznak.

A nyár tagadhatatlanul az év legjobb időszaka – több napfényt kapunk, melegebb az időjárás és rengeteg program, kirándulás, kaland vár ránk az otthonunkon kívül. Azonban a nyári időszaknak kitett szervezetünk nem mindig hálás. A melegebb nyári hónapok ideálisak a könnyű, energizáló, virágos és hűsítő illóolajok párologtatására. A mentaolaj, citrusfélék olaja és a virágos jegyek különösen kellemesen tudnak esni egy-egy otthoni kikapcsolódás alkalmával.

Íme egy lista a kedvenc nyári illóolajainkról, amelyek stresszoldóak, energizálnak és felélénkítenek bennünket, így gond nélkül élvezhetjük a vakáció pörgős időszakát!

A nyári hónapok mindig könnyebben telnek egészségünk szempontjából, mint a borongós, hideg őszi és téli időszak. Többet süt a nap, rengeteg friss zöldséget és gyümölcsöt tudunk bejuttatni étkezéseink során, a meleg időnek köszönhetően aktívabbak vagyunk, hiszen könnyebben indulunk el egy sétára, egy túrázásra vagy egy táncolással töltött estére, mint a rideg időben. Azonban fontos, hogy nyáron is megőrizzük szervezetünk egészségét és elegendő vitamint juttassunk szervezetünkbe, hogy gond nélkül élvezhessük ezt a csodás időszakot.

Már régóta tudjuk, hogy a cukrot érdemes száműzni étrendünkből. A cukor rendkívül addiktív és függőséget okozhat, elhízáshoz vezethet, túlzott fogyasztása a cukorbetegség kialakulásának egyik nyomós indoka, emellett a rákos megbetegedések kockázatát is növelheti. Ezek bizonyára nem túl jó hírek – főleg, hogy a boltban kapható előre csomagolt élelmiszerek, üdítők és rágcsák 80%-a tartalmaz hozzáadott cukrot valamilyen formában.

Hogyan csökkentsük a túlzott cukorfogyasztást és milyen cukorpótló termékeket válasszunk? Válaszol a Bioszállító Blog!

Gondolkodtál már azon, hogy miért olyan selymesen puha és csodásan fényes a hajad, amikor felkelsz a fodrászszékből? Kerested a tökéletes termékeket, professzionális kellékeket a hőn áhított ápolt hajkorona eléréséért, de amikor te használod ugyanazokat a termékeket, amit a profik, valahogy mégsem éred el ugyanazt az eredményt?

A titok a hajmosásban rejlik!

A környezettudatos életmód nem csupán a műanyag zacskók mellőzését jelenti, sokkal inkább mindennapos szokásainkról és berögződéseinkről szól, amelyek meghatározhatják a Föld jövőjét.

Az aggasztó jövőkép ellen azonban lehetőségünk van tenni, így gyermekeink és unokáink is élvezhetik azt a bolygót, amelyet mi is mindannyian csodálattal szeretünk. Íme néhány tipp a környezettudatosabb életmódért!

Az ősz beköszöntével sajnos a betegségek is egyre inkább gyakorivá válnak – ilyen a megfázás, a vírusos megbetegedések és az influenza. Amennyiben szeretnénk az idei köhögős, szipogós, orrfújós időszaktól megkímélni magunkat, érdemes szervezetünket mihamarabb felkészíteni a hűvösebb időjárásra és immunrendszerünket felerősíteni.

A bodorrózsát már ismerhetjük dísznövényként, mely rózsaszín virágjaival csodás ékessége lehet minden kertnek – azonban ez a csinos kis növény nem csupán szép, de rengeteg jótékony hatásával egészségünkre is kedvezően hat.

A szervezet számára elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű vitaminbevitel immunrendszerünk egészsége érdekében. Testünk természetes védekezőképességének növeléséhez, a betegségek elkerüléséhez és a megfázásos tünetek legyőzéséhez a leggyakrabban a C-vitamint emelik ki, mint fő szupervitamint.

Vajon milyen tulajdonságai vannak a C-vitaminnak és hogyan vált az egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítővé? Megtudhatja a Bioszállító.hu cikkéből!

A hűvösebb őszi idő beköszöntével bőrünk sok esetben hajlamosabb lehet a száradásra, hámlásra. Az érdes tapintású, fakó bőr nem a legesztétikusabb látvány, arról nem is beszélve, hogy a húzódó, száraz érzés sokszor kellemetlen vagy akár fájdalmas is lehet.

A Bioszállító.hu most 5 olyan terméket ajánl, amellyel fenntarthatjuk bőrünk egészségét a hideg, szeles időjárás alatt is.

Bizonyára már mindannyian hallottuk azt a jótanácsot, mely szerint a fehér lisztes termékek egészségtelenek, azok fogyasztása súlygyarapodáshoz vezethet. Diéta esetén az első dolog, amit kiiktatunk az étrendünkből általában a fehér kenyér, a tészta és a péksütemény. Azonban mi a garancia arra, hogy valóban jót teszünk szervezetünknek azzal, ha barna kenyérre váltunk?

Megtudhatja a Bioszállító.hu legfrissebb cikkéből!

Az arcrollerek után a legújabb bőrápolási őrület a Gua sha, mely elsőre érdekesen hangozhat, azonban az ősi kínai gyógyítás különleges technikája segíthet a krónikus fájdalmak leküzdésében, emellett szervezetünkre is rengeteg kedvező hatást gyakorol. A hagyományos masszázzsal ellentétben a Gua sha kezelések során sokkal mélyrehatóbb eredményeket lehet elérni, az internet segítségével pedig már otthon is igénybe vehetjük ezt a csodás ősi technikát.

Ismerje meg a gua sha csodás erejét a Bioszállító.hu legfrissebb cikkéből!

A méhpempő egy természetes táplálékkiegészítő, amelyet a fiatal dolgozó méhek garatmirigy-váladékából nyernek ki. Ez a fehéres, kocsonyás anyag a fiatal méhek és a méhkirálynő táplálására szolgál a természetben, azonban a népgyógyászatban már régóta ismert az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása is. A méhpempő rendkívül tápláló, emellett antibakteriális, antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Gyakran alkalmazzák étrendkiegészítőként különböző fizikai és krónikus betegségek kezelésére.

Ismerje meg a méhpempő 10 jótékony tulajdonságát a Bioszállító.hu legújabb blogbejegyzéséből!

Az egészséges életmód rendkívül fontos a jó közérzet, szervezetünk megfelelő működése, a fittség és a betegségek elkerülése érdekében. Azonban az idő, az energia és a felfordulás amit az otthoni főzés érdekében fel kell áldoznunk sokszor túl nagy feladatnak tűnhet.

 

Hogyan tudunk gyorsan és egyszerűen egészségesen étkezni otthon, anélkül hogy fél napot a konyhában töltenénk? A Bioszállító.hu legújabb cikke erre ad tanácsot!

Mindannyian hallottunk már arról, hogy biztos azért nem indul be a fogyás, mert túl lassú az anyagcserénk, az anyagcsere felgyorsítása pedig már mantrává vált az egészséges életmód kapcsán. A megfelelően működő anyagcsere kellő mennyiségű hasznos anyagot juttat el testünk valamennyi sejtjéhez és megszabadul a felesleges salakanyagoktól. Amennyiben helyrebillentjük belső egyensúlyunk, a kilók olvadni kezdenek, mi pedig garantáltan energikusabbak és fittebbek leszünk, emellett a közérzetünk is javulni fog.

Ismerje meg a gyors anyagcsere titkát a Bioszállító.hu legújabb blogbejegyzéséből!

Sajnos a kellemetlen lehelet egy olyan probléma az ember élete során, amely jó eséllyel előbukkanhat valamikor. Szerencsére nincs miért szégyenkezni, csupán pár változtatást kell végrehajtanunk mindennapi rutinunkban – és bár a mentolos rágó és cukorka könnyen segítségünkre lehet egy-egy alkalommal, hosszútávon érdemesebb megelőzni, mint elkendőzni a kellemetlen szájszagot.

 

Legyen önnek is makulátlan lehelete a Bioszállító.hu legfrissebb tippjeivel!

Manapság az alacsony zsírtartalmú ételek fogyasztása a tudatos, egészséges életmód keretein belül egy elterjedt mantra. Mostanra bizonyára sokan tisztában vagyunk vele, hogy léteznek egészséges és egészségtelen zsírok, valamint az ételeinkhez hozzáadott olajok és zsírok magas tápértékkel bírnak, így több kalóriát jelentenek. A különféle olajok legfontosabb egészségügyi kockázatait és előnyeit azonban legfőképp kémiai összetételük határozza meg.

 

Olvassa el a Bioszállító.hu legújabb bejegyzését és tudja meg, mivel is kéne főzni egy egészséges és kiegyensúlyozott étrend kialakításához!

Az ásványi anyagok világának szuperhőse, a magnézium fogyasztása rengeteg szempontból előnyös egészségünkre nézve – a megfelelő agyműködéstől kezdve izmaink védelmén keresztül egészen a DNS védelméig számos pozitív hatással lehet szervezetünkre. Testünkben minden egyes sejtnek szüksége van magnéziumra, hogy teljes kapacitással működhessen. Ez a nélkülözhetetlen ásványi anyag több, mint 300 biokémiai reakcióért felelős a szervezetben, beleértve az anyagcserét, a fehérjeszintézist és a méregtelenítést is.

 

Amennyiben kíváncsi, hogy miért érdemes magnéziummal kiegészítenie étrendjét, olvassa el a Bioszállító.hu legfrissebb cikkét!

Amikor cukros péksüteményekkel kezdjük a napot, minden étkezés után valamilyen édes falatért kutatunk a hűtőben, vagy egy ültőhelyünkben be tudnánk falni egy egész csokitortát, sok esetben nem csupán az édesszájúság áll a háttérben. Testünk jelez, amikor tápanyaghiány áll fenn, vagy amikor vércukrunk ingadozik. Lehet, hogy az az egy tábla csokoládé, amit véletlen megettünk, nem csupán egy kívánalom, hanem válaszreakció egy egészségügyi problémára.

 

Szeretné csökkenteni az édesség utáni sóvárgását? Olvassa el a Bioszállító.hu tuti tippjeit és számoljon le a cukorfüggőséggel!

Napjainkban a drogériák polcain hajápolási termékek kész hadserege várja, hogy használjuk őket. Manapság már minden hajtípus számára megtalálhatjuk a megfelelő hajápolási termékcsaládot, azonban gyakran előfordul, hogy egyszerűen nem találjuk a „Nagy Ő-t”, a tökéletes hajpakolást. Sőt, az is lehet, hogy megtaláltuk, azonban a rendszeres alkalmazást a túl borsos ár miatt pénztárcánk megsínylené. A színes, szagos, olcsó, drága, egyenesítő, göndörítő, ápoló, hidratáló termékek útvesztőjében néha érdemes megállni, felkutatni spejzünk tartalmát és visszatérni a természetes alapanyagokhoz, melyet hajkoronánk is garantáltan meghálál.

 

Tartson szépségnapot a Bioszállító.hu otthon elkészíthető hajpakolásaival és élvezze a ragyogóan selymes, friss és kellemes frizurát!

A téli időszak már az ajtón kopogtat, ennek velejárója pedig az általános fáradtságérzet. A nappalok rövidebbek, kevesebb napfényes órát élvezhetünk ki, a hideg időben pedig a szabadban való sportolás vagy időtöltés sem túl kívánatos. A legtöbbet a testünkért és általános jó közérzetünkért a kiegyensúlyozott és egészséges étkezéssel tehetünk, így akár a reggeli kávé helyett egy szuper reggeli is feldobhatja az egész napunkat. 

 

Győzze le a téli fáradtságot a Bioszállító.hu tippjeivel!

Az algát tartalmazó étrendkiegészítők fénykorát éljük, és bár a spirulina már kiérdemelte népszerűségét, ideje a chlorellát is bemutatnunk. A sokak által kedvelt kék-zöld algák, a spirulina és a chlorella megjelenésre és ízre rendkívül hasonlítanak, valójában két teljesen különböző élelmiszerről beszélünk. Mindkettő tele van tápanyagokkal és antioxidánsokkal, emellett mindenféle formában kaphatóak, a porkészítményektől kezdve a tablettákon át az algás gumicukorig. Azonban a spirulina és a chlorella két teljesen eltérő tápanyagforrást kínál.

 

Olvassa el a Bioszállító.hu legújabb cikkjét és tudja meg, melyiket érdemes fogyasztani!

A megfázás a hideg időszak kellemetlen velejárója. Amikor lebetegszünk, fáj minden porcikánk, esetleg láz, hidegrázás, köhögés vagy orrdugulás is gyötörhet bennünket. Szerencsére rengeteg otthoni praktika létezik a megfázás kezelésére, melyekkel enyhíthetjük tüneteinket és minél hamarabb felépülhetünk a betegeskedésből.

Olvassa el a Bioszállító.hu legújabb cikkjét és győzze le a légúti betegségeket természetesen!

A tavaszi és nyári időszakban szervezetünk sokkal könnyebben jut elegendő D-vitaminhoz, amennyiben elegendő időt töltünk a napon. Fontos, hogy megfelelő mennyiségű D-vitaminhoz jussunk, hiszen egészségünk szempontjából számos funkcióban szerepet játszik. Ilyen a kiegyensúlyozott hormonszabályozás, a csontok egészségének megőrzése és immunrendszerünk erősítése.

 

Mi történik azonban a téli hónapokban, és mit tehetünk a megfelelő D-vitamin szint fenntartásáért? Megtudhatja a Bioszállító.hu legújabb cikkéből!

A karácsonyi hagyományok a legkevésbé sem szólnak az egészséges életmód támogatásáról. A karácsonyi vacsora ízletes és kalóriadús fogásai mellett az ünnepekre való készülődés is rengeteg elfoglaltsággal, stresszel és leterheltséggel járhat. Bár az ünnepek a szeretet mellett a finom ételekről szólnak, ez nem jelenti azt, hogy ne tehetnénk pár lépéssel könnyebbé egészségünk megőrzését.

 

Készüljön fel a boldog, kiegyensúlyozott ünnepekre a Bioszállító.hu segítségével!

 

 

A homoktövis valódi szupersztár a természetes immunerősítők között, hiszen számos jótékony hatással bír egészségügyi szempontból. Rendszeres fogyasztásával az immunrendszer erősítését és védelmét is támogathatjuk a téli megfázós időszakban, emellett javítja az általános egészségügyi állapotot. Rengeteg betegségre gyógyír, így érdemes beiktatni mindennapi vitaminforrásként étrendünkbe.

 

Olvassa el a Bioszállító.hu legújabb cikkjét és győzödjön meg a homoktövis csodás tulajdonságairól!

A ketogén diéta pár éve robbant be a köztudatba, sikere pedig töretlen az egészséges életmódváltók körében. Azonban a diétázás gondolata gyötrőnek hangozhat, amennyiben fogyókúrára szeretnénk szánni magunkat – főként a végtelen kalóriaszámolás, szigorú méricskélés, ételcsoportok kizárása és mindennapos korlátozások miatt. A keto diéta szerencsére ennél egyszerűbb, bár elsőre meghökkentően hangozhat. Ezzel a változatos, kiegyensúlyozott és energizáló étrenddel könnyen beindíthatjuk a fogyás folyamatát és az inzulintermelést is szépen egyensúlyba hozhatjuk. A legjobb rész? A ketogén diétába a nassolás is belefér!

 

Készüljön fel az ünnepi időszakot követő hetekre és jöjjön formába a Bioszállító.hu ketogén diéta tippjeivel!

Az ünnepek alatt mindannyian több időt töltünk otthon, így érdemes egy-két napot otthonunk takarítására szánni, hiszen az új évbe sokkal motiválóbb lesz átlépni tiszta, rendezett környezetben. Sőt, akár új évi fogadalmunkat a környezetszennyezés csökkentésének is szentelhetjük: minél kevesebb káros anyagot használunk takarítás során, annál többet teszünk Földünkért és a természetért. Itt az ideje kipróbálni a természetes eredetű, nem mérgező, biológiailag lebomló tisztítószereket.

 

Tegyen a környezetért és próbálja ki a természetes takarítószereket a Bioszállító.hu ajánlásával!

A maca, más néven macagyökér rendkívüli népszerűségnek örvend az utóbbi időszakban. A legújabb szuperösszetevő különböző egészséges receptek és élelmiszerek sztár összetevőjévé vált, a táblás csokoládétól kezdve az italporokig. Érdemes tehát megismerkedni a macával és jótékony hatásaival szervezetünkre.

 

Olvasson tovább, hogy megismerje a macagyökér előnyeit, valamint fogyasztásának legjobb módjait!

A szorongás és a stressz sajnos a modern élet gyakori velejárója. A téli időszak közepén járunk, amikor a rövid a nappalok és a hideg idő a természetben való kikapcsolódást vagy a napfényben való feltöltődést sem teszi lehetővé, ilyenkor pedig az energiaszintünk is alacsonyabb. Stresszt idézhet elő a fáradtság mellett egy-egy nehezebb időszak, munkahelyi aggodalmak, vizsgák, megpróbáltatások vagy felhalmozódott problémák. Bár sokszor nehezünkre eshet az érzelmi hullámvölgyeket lecsillapítani, számos gyógynövény segítségünkre lehet a stressz természetes csökkentésében.

 

Olvassa el a Bioszállító.hu legfrissebb cikkét és győzze le a stressz tüneteit természetes megoldásokkal!

A mandulát rengeteg féleképp felhasználhatjuk, épp ezért az egészséges étkezés szupersztárja. A mandulaliszttől a mandulatejig rengeteg diétás receptben találkozhatunk vele, így érdemes végig venni a mandulában található hasznos tápanyagokat és fogyasztásának előnyeit.

 

Olvassa el a Bioszállító.hu legújabb cikkjét és tudja meg, miért is egészséges a mandula!

Az almaecet egy évszázadok óta használt házi orvosság, amely jótékony hatásainak köszönhetően rendkívüli népszerűségre tett szert az elmúlt években. Rengeteg vitamint tartalmaz, bővelkedik ásványi anyagokban és remek rostforrás. Nem csak immunrendszerünket erősíti, de segíti a betegségek leküzdését és számos egészségügyi problémára megoldás.

 

Olvasson tovább, és ismerje meg az almaecet 3 jótékony tulajdonságát!

A hálószobai kalandok beindításához sokszor nincs másra szükség, mint egy-egy vágyfokozó ételt vagy alapanyagot bevetni főzés során. Rengeteg élelmiszer növelheti a libidót, ezeket összefoglaló néven afrodiziákumnak nevezzük. Az afrodiziákumnak minősülő ételek a szerelem görög istennőjéről, Aphroditéről kapták nevüket, hiszen az ókori történetek szerint ahová az istennő lépett, ott vágyserkentő növények nőttek ki a földből.

 

Ismerje meg, milyen finom vágyfokozó ételekből csemegézhetünk, melyeket Afrodité kertjében is garantáltan megtalálhatnánk. Olvassa el a Bioszállító.hu legújabb cikkjét!

A kurkuma egy népszerű fűszere a közel-keleti és indiai konyhának, azonban kevesen tudják, hogy ezt a színes, élénksárga fűszert hajápolásra is felhasználhatjuk. Erős gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, ezért az ayurvédikus gyógyászatban és a szépségápolási termékek összetevői között is találkozhatunk vele. A hajápolás során a kurkumát felhasználhatjuk olyan betegségek kezelésére, mint a korpásodás vagy a hajhullás. A kérdés csak az: valóban működik?

 

Ismerje meg a kurkuma hatását, felhasználási módját és frissítse fel hajápolási rutinját a Bioszállító.hu-val!

A téli megfázásos és vírusos időszakban gyakran előfordulhatnak a légúti betegségek, melyeknek kellemetlen tünetei a torokfájás, orrfolyás és köhögés. A természetes köhögéscsillapítókkal hatékonyan legyőzhetjük a megfázást vagy éppen a torokfájást anélkül, hogy a gyógyszeres szekrényt kinyitnánk.

 

Ismerje meg a Bioszállító.hu legújabb bejegyzésében a leghatékonyabb köhögéscsillapító módszereket, melyeket otthon is kényelmesen alkalmazhat!

Sajnos napjainkban egyre többen tapasztalnak alvási nehézségeket, melyek megkeseríthetik mindennapjainkat. A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás rendkívül fontos egészségünk szempontjából. Az jó éjszakai alvás segíti a test és az agy működését, emellett javítja a tanulási funkciókat, a memóriát, a döntéshozatali képességeinket és a kreativitást is. Amennyiben nem alszunk eleget, olyan betegségeknek vagyunk fokozottan kitéve, mint a szívbetegség, a cukorbetegség vagy az elhízás.

 

Tegyen egészségéért pihentető alvással és mondjon búcsút az alvási nehézségeknek a Bioszállító.hu természetes megoldásaival!

A szaunázás hagyománya évezredekre nyúlik vissza, emellett napjainkban is nagyon népszerű szokás. Nem csak nagyszerű módja egy kiadós lazításnak és kikapcsolódásnak, de számos egészségügyi előnnyel is rendelkezik.

Ismerkedjen meg a szaunázás jótékony hatásaival a Bioszállító.hu legújabb cikkjében!

A legújabb bőrápolási trend elsőre kissé hajmeresztően hangozhat, azonban a csiganyál számos jó tulajdonsággal rendelkezik bőrünkre nézve. Egyre több arc- és testápolási termék tartalmaz csiganyálkát, azonban az újkeletű összetevő valójában már az ókorban is népszerű volt.

 

Olvassa el a Bioszállító.hu legújabb blogcikkjét és tudja meg, miért érdemes csiganyállal ápolni bőrét!

Sok csokiimádó szíve megdobbanhat a főcím olvasásakor, és ez teljesen érthető – ez az ínycsiklandó édesség nem csak a lelkünket, de a testünket is kényezteti. A csokoládét sokszor stresszes időszakokban, vigasztalódásként, ünneplésként, vagy csalóételként fogyasztjuk. Azonban nem szabad róla megfeledkezni, hogy a csokoládé egészséges is, hiszen figyelemre méltó kémiai tulajdonságokkal rendelkezik. A csoki csökkenti a szívbetegségek kockázatát, a diabétesz kialakulását, de garantáltan jobb kedvünk is lesz tőle.

 

Győzödjön meg arról, hogy miért érdemes ma egy falat egészséges csokoládéval kényeztetnie magát a Bioszállító.hu legújabb bejegyzésével!

Ha fogfehérítésről van szó, rengeteg termék közül tudunk válogatni. A legtöbb fogfehérítő termék azonban vegyszereket tartalmaz, amely sokakat aggaszthat. Amennyiben fehérebb fogakat szeretnénk, de el akarjuk kerülni a fehérítő vegyszereket, érdemes természetes alternatívákat kipróbálnunk, melyeket kényelmesen, otthonunkban alkalmazhatunk.

Olvassa el a Bioszállító.hu legújabb cikkjét, melyben 5 otthon is elvégezhető fogfehérítési módszerrel ismerkedhet meg!

2022.03.20 19:53

A tavasz beköszöntével a tavaszi fáradtság is észrevehető sokaknál. Ilyenkor sokkal fáradékonyabbak vagyunk, megnő az alvásigényünk és nincs energiánk a hétköznapi dolgok elvégzéshez sem. A téli időszak után vitaminraktáraink kiürülnek, így nagyon fontos visszapótolni azokat a tavasz kezdetével. Ilyen az A-vitamin is, melynek fontosságáról sokszor megfeledkezünk, pedig szerepet játszik az immunrendszer egészségében, valamint a megfelelő látáshoz is hozzájárul.

 

Ismerjen meg 10 A-vitaminban gazdag ételt és töltse fel vitamin készleteit a Bioszállító.hu-val!

A kollagén népszerű hatóanyag napjainkban, hiszen remek egészségügyi előnyökkel rendelkezik. Főként bőrfeszesítő és fiatalító hatásairól ismert, azonban sokan az ízületek védelmére fogyasztják. Azonban azt kevesen tudják, hogy pontosan mi is a kollagén, hogyan kerül előállításra és milyen hatással van szervezetünkre.

Olvassa el a Bioszállító.hu legújabb bejegyzését és tudjon meg többet a méltán népszerű kollagén jótékony hatásairól!

A természetes arcolajok minden bőrtípusra alkalmazhatók, hiszen számos bőrproblémával megküzdenek. Legyen szó száraz, érdes arcbőrről, problémás pattanásokról vagy a fránya szarkalábak megjelenéséről, mindenre alkalmazhatunk egy arcolajat.

 

Építse be ezt a kényeztető, feltöltő lépést a bőrápolási rutinjába és garantáltan nem fogja megbánni!

Manapság már nem újkeletű dolog a vegetáriánus vagy a vegán életmód, azonban sokan még abban a tévhitben élnek, hogy hús és tejtermékek nélkül lehetetlen elegendő fehérjét bevinni a mindennapokban. Szerencsére számos fehérjében gazdag növényi étel létezik, melyekkel kiegyensúlyozhatjuk az étrendünket – még akkor is, ha egyébként nem vonjuk meg magunktól az állati eredetű termékeket.

 

Olvassa el a Bioszállító.hu legújabb cikkét és próbálja ki a fehérjedús növényi étkezést tippjeinkkel!

A fiatalos, feszes és egészséges bőrért sok dolgot hajlandóak vagyunk megtenni. Azonban az arcápolási termékek és a rendszeres kozmetikai arckezelések mellett rengeteget tehetünk bőrünk egészségéért a kiegyensúlyozott, tudatos táplálkozással és a megfelelő étrendkiegészítőkkel.

 

Viszlát, ráncok, helló, egészséges és fiatal bőr! Olvassa el tippjeinket és táplálja bőrét belülről.

Ez a dél-amerikai tea különlegesség hazánkban még nem terjedt el széles körben, azonban sokan esküsznek rá. A maté tea fogyasztásának pozitív előnyei közé tartozik a megnövekedett energiaszint és a könnyebb fogyás. Vajon érdemes a kávét matéra cserélnünk?

 

Olvassa el a Bioszállító.hu legújabb cikkjét, melyből kiderül!

Az egészséges életmód fenntartásához rendkívül fontos a különböző vitaminok és tápanyagok bevitele. Ennek a lehető legjobb módja a kiegyensúlyozott táplálkozás és a kimagasló minőségű táplálékkiegészítők kombinálása. Íme 6 módszer, melyekkel a lehető legtöbb vitamint biztosíthatjuk szervezetünk számára.

 

Lendüljön formába és gondoskodjon egészségéről a Bioszállító.hu legújabb tippjeivel!

Egy hosszú, fárasztó nap után nincs is jobb érzés, mint egy kiadós forró fürdőben elmerülni és kiengedni a gőzt. Ezeket a különleges perceket még kényeztetőbbé varázsolhatjuk természetes alapanyagokkal, melyekből csodás fürdőolaj, fürdősó és fürdőbomba készülhet – és még a pénztárcánkat sem kell kiüríteni.

 

Olvassa el a Bioszállító.hu legújabb cikkét és varázsolja a fürdőzést egy egész wellness élménnyé!

A jó idő és a különböző növények virágzása sajnos nem mindenkinek hoz jó hírt. Rengeteg ember szenvedhet valamilyen allergiában, amely drasztikusan meg tudja nehezíteni a mindennapi életet. A gyógyszerek és egyéb kezelések mellett azonban érdemes az étrendre és a kiegyensúlyozott tápanyagbevitelre is odafigyelni. Az allergia kellemetlen hatásai csökkentésére számos vitamin és természetes étrendkiegészítő létezik, melyekkel enyhítheti problémáját.

Segítsen az allergiáján a Bioszállító.hu által forgalmazott megannyi termékkel!

Napról-napra egyre melegebb az időjárás, véget ért a tavasz. Most már hivatalosan is elmondhatjuk, hogy a nyári szezon elkezdődött. Ilyenkor szívesebben cserélik az emberek a meleg kávét egy finom hűsítő jegeskávéra. Azonban amikor nem egy egyszerű jegeskávára vágyunk, akkor akár fűszernövényt is használhatunk ízesítésre. A fahéj nem csak az ízek fokozásában lehet segítségünkre, hanem számos előnnyel is jár a fogyasztása.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkjét és tudjon meg többet!

Vajon az aszalt gyümölcs tényleg olyan egészséges, mint a friss? Az aszalványok édes, ragacsos nassolnivalók, épp ezért sokan kizárják fogyasztásukat diéta vagy egészséges életmódváltás során – míg mások előszeretettel fogyasztják, mint a csoki vagy a cukorka egészséges alternatíváját. Mi lehet az igazság?

 

Tudjon meg mindent az aszalt gyümölcsökről a Bioszállító.hu legújabb cikkjéből!

Télen az emberek többsége nagyon fontosnak gondolja a vitaminok és étrendkiegészítők szedését. Sokan azonban azt feltételezik, hogy ez csak a betegségek megelőzésében és az immunrendszer erősítésében segít. Azonban ez egy tévhit, ami a köztudatban már régóta kering. A vitaminok nagy százaléka nem az immunrendszer erősségét stabilizálja, hanem a szervezet egészséges működéséhez nélkülözhetetlen. Felmerül azonban a kérdés, hogy nyáron is érdemes- e vitaminokat szedni, hiszen több gyümölcsöt és zöldséget van lehetőségünk fogyasztani.

Ismerje meg a nyári vitaminszükségletét és válogasson hatékony vitamin és értrendkiegészítők közül a Bioszállító.hu-n!

Az egészséges életvitelre az év minden szakaszában fontos odafigyelni, azonban sokan hajlamosak a diétázást félreérteni és drasztikus fogyókúrába, akár koplalásba kezdeni. Napjainkban a sok helyen olvasható gyors fogyókúra technikák egyoldalú, unalmas étrenddel és éheztetéssel járnak. Azonban az egészséges diéta a kiegyensúlyozott étrendről, a megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitelről és a mozgásról szól.

 

Tudjon meg többet, olvassa el a Bioszállító.hu legújabb cikkét!

Komfortosabbá szeretné varázsolni lakását? Finom illatokra vágyik az otthon töltött időre? Rengeteg féle-fajta különböző illatú füstölő áll a rendelkezésünkre, amikből kedvünk szerint tudunk válogatni.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét és tudja meg, hogy Önnek melyik füstölő illatra van szüksége a mindennapokban!

Az egészséges étrend egyre elterjedtebb napjainkban, ezzel pedig egyre több vegetáriánus, vegán és kalóriacsökkentett termék áll rendelkezésünkre. A növényi italok bevezetése remek megoldás lehet diéta vagy tejérzékenység esetén. Rengeteg ásványi anyagot és vitamint tartalmaznak, amik nem csak a hétköznapokat könnyítik meg, de fogyasztásuk egészséges is. Azonban még mindig fennáll a kérdés, hogy érdemes-e teljes körűen kizárni az állati eredetű tejet, vagy mindkettő fogyasztása javasolt? 

Tudja meg a Bioszállító.hu cikkéből, hogy milyen növényi italokat érdemes fogyasztani, és hogy mennyire fontos az állati eredetű tej bevitele a szervezet számára!

Elérkezett a nyár, ezzel együtt pedig egyre több finom és zamatos gyümölcs áll a rendelkezésünkre, hogy egészséges, hűsítő és energiadús turmixokat készítsünk. Ezek számos ásványi anyagot és vitaminokat tartalmaznak, amelyek a szervezet számára nélkülözhetetlenek. Azonban egyre több egészséges kiegészítő áll rendelkezésünkre, hogy még több jótékony összetevőt tudjunk bevinni egy-egy turmixból.

Találjon egészséges hozzávalókat a friss gyümölcsturmixokhoz a Bioszállító.hu oldalon!

Összesen ötven fajta menta létezéséről tudunk és ebből 11 hazánkban is megtalálható. Az egyik legismertebb és legkedveltebb változta a borsmenta, mely vadon élő növényként is megtalálható számos helyen.

Ismerje meg a borsmenta hasznos hatásait és olvassa el a Bioszállító.hu cikkjét!

Ahogy a digitalizáció egyre stabilabban beépül a mindennapjainkba, a képernyő előtt töltött idő elérheti akár a napi 8-10 órát. A laptopunktól kezdve, monitorok, okostelefonok és televíziók mind-mind igénybe veszik a látásunkat és a szemeinket.

Tegyen a szeme egészségéért és olvassa el a Bioszállító.hu cikkjét!

A nyári tikkasztó meleg és száraz levegő megviseli az arcbőr tápláltságát és egészségét. Ebben az időszakban kifejezetten fontos odafigyelni a rendszeres hidratálásra és vízivásra, hiszen ez is kihatással van a bőr minőségére. Az arcpermet egy remek megoldás, ami felfrissíti és élénkíti a bőrt, ráadásul bárhol és bármikor elérhető módot nyújt a számunkra.

Tudjon meg könnyű és hatékony házi arcpermet recepteket és olvassa el a Bioszállító.hu cikkjét!

Akár több ember csuklóján észrevehettük már az úgynevezett aktivitásmérőket vagy sportórákat. A különböző gyártók különböző kinézetben és kivitelezésben alkotják meg számunkra a mindennapok tökéletesen viselhető kiegészítőit. A trendisége mellett érdemes jobban megnézni, hogy mégis milyen technológiákkal vannak felszerelve a funkcionális és egészséges élet jegyében. Ebben a cikkben röviden összefoglaljuk Önnek, mit érdemes tudni az aktivitásmérők világáról.

Kövesse nyomon egészségének állapotát a Bioszállító.hu tudatosító cikkjével!

Egyre több helyen észrevehettük az utóbbi időben a különböző CBD tartalmú termékek megjelenését. Különböző olajok és krémek mellett étrendkiegészítőkben is megtalálható ez a különleges és természetes anyag. Mindezek által elgondolkodhatunk azon, hogy pontosan mi is az a CBD, és mi a népszerűségének az oka. Ebben a cikkben körbejárjuk a CBD-t körbeölelő misztériumokat és az emberi szervezetre kifejtett jótékony hatásait.

Olvassa a Biszállító.hu cikkét és tudjon meg többet a CBD termékekről!

Általában a kezek ápoltságára sokszor kevesebb időt fordítunk, mint az arcápolásra. Ám ez nem jelenti azt, hogy kevésbé fontos odafigyelni rá. Az idő többségében a körmök reprezentálják a lehető legjobban a szervezetünk egészségét, hiszen számtalan változás jelenhet meg rajtuk, amely valami féle betegségre vagy tápanyaghiányra utalhatnak. Ezért elhoztunk pár vitamint és ásványi anyagot, melynek fogyasztása alappillér a körmök egészségéhez.

Tudja meg hogyan lehet az Ön körme is egészséges a Bioszállító.hu cikkjéből!

A nyári napsütés és az időjárási viszontagságok nagy mértékben megviselik a hajkoronát. Azonban számos más külső hatás is befolyásolja a hajunk egészségét – ilyen például a hajmosás, hajformázók használata, hajvasalás, hajszárítás és a fésülködés. Ezekre remek megoldást biztosítanak a különböző hajolajok, melyek praktikusak és könnyen kezelhetőek.

További tippekért olvassa el a Bioszállító.hu cikkjét!

Most már hivatalosan is elérkezett a nyári szezon, amikor is a szikrázó napsütés egyre gyakoribb a mindennapokban. Az előrehaladott idő és a szennyezett levegő miatt azonban napjainkban több üvegházhatású gáz szabadul fel a légkörben, amely hozzájárul a globális felmelegedéshez. Ez az ózonréteg károsodásához is vezet, mely által megnő a káros UV- sugárzás mennyisége. Ezért fontos odafigyelni a rendszeres és megfelelő napvédő használatára, a bőr egészségének megőrzéséért. Ugyanis elmulasztása esetén a bőr hamarabb öregszik, ráncok jelenhetnek meg, rákos sejtburjánzások alakulhatnak ki, és pigmentfoltok is feltűnhetnek a test különböző területein.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkjét és tudja meg milyen jótékony hatással bírnak a különböző fényvédők!

Számos sport a természetben élvezhető a lehető legjobban. Ide sorolható például a görkorcsolyázás, túrázás, kerékpározás és az evezés is. Kora ősszel igyekszünk minél több időt a friss levegőn tölteni, azonban akadhatnak nehézségek, amelyek meggátolhatják és elronthatják a környezetben töltött kellemes időt. Ilyen például az asztma, mely lehet genetikai, de akár nem megfelelő környezeti viszontagságok által kialakult légúti krónikus gyulladásos megbetegedés. Ám létezik számos vitamin, ásványi anyag és gyógynövény, amelyek természetes módon képesek az asztma tüneteinek mérséklésére és kialakulásának meggátolására.

Ön vagy szerette asztmában szenved? Tudja meg mivel csökkentheti tüneteit a Bioszállító.hu cikkéből!

2022.08.31 18:04

Az emberi szervezetnek szüksége van évi legalább kettő méregtelenítésre, a letapadt káros anyagok és salakanyagok eltávolításának érdekében. Környezetünkben több olyan káros anyag is megtalálható, ami ezen anyagok letapadásáért felelős. Ilyenek lehetnek a növényvédőszerek és vegyszerek maradványai, amiket étkezés során juttatunk be szervezetünkbe, de akár a belélegzett nehézfémekkel telített kipufogógázt tartalmazó levegő is káros lehet. A nehézfémekhez sorolható például a kadmium, ami cigarettázás során jut a szervezetbe, vagy az amalgán tartalmú fogtömések, melyek higanyt tartalmaznak. A tisztítókúrák elvégzése többségében tavasszal és ősszel ajánlott, így most tökéletes alkalom nyílik ennek elvégzésére.

Ismerjen meg egy hatékony őszi méregtelenítést a Bioszállító.hu cikkéből!

A rendszeresen sportolók számára megannyi fehérje, vagy más nevén proteinkészítmény áll rendelkezésre az izomzat építésére. Porok, müzliszeletek, italok és sok más termékfajta. Sokan azonban nem is gondolnák, hogy az egészséges életvitel fenntartásához is nélkülözhetetlen a megfelelő fehérjebevitel.

Tudjon meg többet a fehérje készítményekről a Bioszállító.hu cikkéből!

Mindegy, hogy otthoni filmnézést, vagy valamelyik plázában található mozi meglátogatását tervezünk mindig élvezetesebbé teszi ezt az élményt egy finom nassolnivaló. Általában ezen alkalmak megszokott párosai a különböző ízesítésű popcornok, nachosok és chipsek. Mit lehet azonban tenni, ha ezeket már unjuk és felcserélnénk valami izgalmasan újra?

Tudjon meg többet az alternatív nassolnivalókról a Bioszállító.hu cikkjéből és mi egy egyszerű, otthon elkészíthető recepttel is kedveskedünk Önnek!

A nyári forróság tombolásával gyakran fojtónak érezhetjük a forró meleget magunk körül, amely elől nem mindig tudunk elmenekülni. Mikor csak a hűsölésre vágyunk, nehéz odafigyelni a munkahelyünkön, vagy a teendőinkkel foglalkozni az otthonunkban. Emellett légkondicionálót sem érdemes folyamatosan járatni, a nagy energiafogyasztása és a globális felmelegedést elősegítő hatásai miatt. Erre nyújt megoldást több olyan hétköznapi eszközként is használható termék, mely különleges tulajdonságából adódóan képes testünket lehűteni.

De mik is lehetnek ezek? Ismerje meg velünk a Bioszállító.hu hűsítő termékeit.

A zab egyike az olyan alapélelmiszereknek, amely szinte mindegyik konyhába megtalálható. Hacsak kásaként, vagy müzlivel fogyasztva, szeletként vagy desszertben, így vagy úgy általában az egészséges étrend részét is képezi.

Tudjon meg többet a zabról és más egészséges élelmiszerekről a Bioszállító.hu cikkeivel!

Bizonyára, Ön is észrevette már, hogy egyre több termék készül természetes édesítőszerekkel, mint például eritrittel, xilittel, steviaval, martitollal és szorbittal.

Tudja meg, mik a xilit mindennapi használatának előnyei a Bioszállító.hu cikkéből!

Az energiadús, meleg nyári napok sokunknak feltöltődéssel nyargaltak át az ősz gyönyörű, változó évszakjába. Nyáron rengeteg gyümölcsből származó vitaminhoz és ásványi anyaghoz juthatunk hozzá, nem megfeledkezve a napsütés által nyújtott D-Vitaminról. Megerősödve és egészségesen átvonulunk az őszi időszakába. Szükségünk is van erre, mivel ez az évszak a fokozatos lehűléssel együtt behozza az influenzás, megfázós időket is. Fontos, hogy ilyenkor is odafigyeljünk a változatos és egészséges étkezésre és pótoljuk azt, ami hiányzik. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, mik azok a vitaminok és ásványi anyagok, amelyeket ebben az átmeneti időszakban érdemes pótolni.

Olvassa el Ön is a Bioszállító.hu cikkét és tudjon meg többet az egészséges életről!

Bizonyára Ön is hallott már a micellás vízről, vagy esetleg felismerte már plakátokon, hirdetésekből vagy tévé reklámokból. Az utóbbi pár évben nagyon felkapott termék lett a kozmetikai piacon, és még mindig az élmezőnybe tartozik. Ez köszönhető többek között annak is, hogy gyorsan akár egy mozdulattal képes eltávolítani a szennyeződéseket és a sminket a bőrről, mindezek mellett tisztít, tonizál és számos micellás víz intenzíven hidratál is.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkjét és tudja meg a micellás víz hatékonyságának titkát!

Sokan nem is gondolnák, hogy az emberi máj mennyi fontos folyamatban játszik szerepet a szervezetben. Pedig a máj az egyik legkeményebben dolgozó szervünk. Ezért is kifejezetten fontos az egészségének megőrzése és annak támogatása. Erre az egyik leghatékonyabb természetes készítmények egyike a máriatövis kapszulák, amelyek a leghatásosabb máj védő anyagot, szilimarin (más néven silymarin) koncentrátumot tartalmaznak.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét és tudjon meg minden fontos tulajdonságot a máriatövisről!

Az egészséges életmódhoz nem csak a folyamatos kiegyensúlyozott testmozgás és a tudatos étrend járul hozzá, de a mindennapokban fogyasztott ivóvíz minősége is.

Tudja meg, milyen előnyökkel jár a vízszűrő kancsók használata a mindennapokban, a Bioszállító.hu cikkjéből!

Unjuk már, hogy a tópartokon és szabadban töltött idő könnyen elrontható egy icike-picike tényező által – ez pedig nem más, mint a szúnyog. A vérszívó, amely fájdalmat és viszkető érzést hagy maga után, emellett pedig számos betegséget is terjeszthet. Társaiként sorolhatóak még fel a kullancsok, amelyek szintén alig észrevehetőek és elkerülhetőek, ha nem védekezünk ellenük. Azonban sokszor macerás, ragadós és büdös a megoldás. A szúnyogriasztó spray-k gyakran kellemetlen illatot eredményeznek a ruhánkon, és tapadós utóérzést hagynak használatuk után. De csüggedni nem érdemes, hiszen van szerencsénkre egy másik lehetőség is, amellyel kiküszöbölhetjük a bosszantó mellékhatásokat és mégis hatékony fellépés a kullancsok és szúnyogok ellen.

Elsősorban fontos feltenni azt a kérdést, hogy mi is az a tinktúra és miért lehet ez számunkra hasznos. Röviden és tömören a tinktúra elnevezés alatt a növényi anyagok alkoholos kivonatát értjük, amely remek megoldás számos megbetegedés tüneteinek kezelésére.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét és gazdagítsa otthoni receptkönyvét egy csodaszer receptjével!

Sokan kedvelik a fokhagymának jellegzetes ízét és illatát, ám majdnem hasonló számban vannak, azok akik ódzkodnak tőle. Mindenesetre a fokhagyma egy csodanövény, ami már a történelem folyamán is megtalálható volt számos egymástól távol álló kultúrában is, a gyógyhatásainak és jótékony megelőzőképességének köszönhetően.

Tudja meg a fokhagyma kapszula előnyeit a Bioszállító.hu cikkéből és használja ki!

A drasztikus környezetszennyezés számtalan módon kihatással van a mindennapjainkra. Ez egy globális probléma, amely megváltoztatásához szükséges mindenkinek a segítsége. Szerencsére pár egyszerű hétköznapi praktika bevezetésével jelentős változásokat érhetünk már el.

Ismerje meg a mosódió jótékony hatásait és sokoldalú felhasználását a Bioszállító.hu cikkéből!

Napjainkban az eritrit egyre elterjedtebb természetes eredetű édesítőszer a cukormentes életet képviselők körében, emellett kezd felkapottabb lenni az egészséges életmódot követők, a túlsúlyosak, a metabolikus szindrómával kapcsolatos problémákkal küzdők, cukorbetegségben- és szívbetegségben szenvedők számára is. De tegyük fel nyugodtan azt a jogos kérdést: mi is az eritrit pontosan és mik az előnyei? Cikkünkből megtudhatja!

Éhes a tudásra? Olvassa el az eritrit jótékony hatásait a Bioszállító.hu cikkjében!

A számítógép előtt eltöltött munkaidő, az úszómedencék magas klórtartalma, de még a friss levegőn töltött idő is számos módon irritálhatja a szemeinket. Ezekre mind egyszerű, praktikus és hatékony megoldás a szemcsepp. De melyiket válasszuk?

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkjét és tudja meg, mennyi kellemetlenségre hatásos megoldás a szemcsepp!

Ez a rejtélyes növény évezredek óta az emberi egészség szolgálatában áll, nem véletlen tartják számon a népi hagyomány is. A kombucha egy ital, amelyet úgy állítanak elő, hogy különböző jótékony gombaféléket és élesztőt adnak fekete vagy zöld teához, amit fermentálnak. A végeredményként kapott tea kivonat, avagy a kombucha telítve van B-vitaminokkal, aminosavakkal, enzimekkel és megannyi hasznos egészségfokozó ásványianyagokkal. Nem hiába hívták az „Örök élet italának”.

 

Kövesse Ön is a Bioszállító.hu cikkeit és ismerkedjen a kombucha egészségjavító hatásaival!

Ki ne ismerné azt az érzést, amikor egy fárasztó nap után próbálnánk elaludni, de sehogy se jön a szemünkre az álom édes érzése. Egyre idegesebben tekintünk a rohanó órára, és már tudjuk, hogy milyen kimerültek leszünk reggel. Gyakran megeshet az is, hogy akár hosszabb, akár rövidebb ideig alszunk, ugyan úgy fáradtnak érezzük magunkat nap közben. Ezen problémák gyakoriak és elterjedtek a modern társadalmunkban. A stresszes és rohanó mindennapok, a késő esti befejezendő munka vagy otthoni feladatok és a gondterhelt gondolatok kihatással vannak az alvásritmusunkra és a pihenésünk minőségére.

 

Kövesse Ön is a Bioszállító.hu cikkeit a hasznosabbnál hasznosabb praktikákért!

Az őszi évszak számos szemet kápráztató változást hoz a mindennapjainkba. Az egyik leglátványosabbak a fák lombjai és a növények, amelyek elkezdenek élénk színekbe pompázni. A gyönyörű táj képes bárkit feltölteni energiával és arra ösztönözni, hogy több időt töltsön a természetben. Ám nem szabad elfelejteni, hogy a hidegebb hónapok során bőrünk is többször van kitéve az időjárási viszontagságoknak.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét és ismerje meg belőle a leghatékonyabb ajakápoló módszereket!

A sütőtök hazánkban egy nagy népszerűségnek örvendő zöldség, amely már a 16. század óta megtalálható itt. Eredetileg azonban a mexikói és texasi indiánok termesztettét Közép- és Dél- Amerika trópusi vidékein. Már a kezdetekben felismerték, hogy ezt az édes intenzív narancssárga növényt nem csak az ízvilága miatt érdemes fogyasztani, de számtalan jótékony hatása miatt is, amit az emberi szervezetre kifejt.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét és építse be Ön is a sütőtökös termékeket étrendjébe!

A karácsonyi időszakban egyre gyakrabban futunk össze forralt bor árusokkal az utcákon, és egyre többször jut eszünkbe egy-egy csendes hétvégi estén. Ez a zamatos meleg ital az otthon és a család érzését nyújtja számunkra, vagy az ünnepi napokat juttattja eszünkbe. A forralt bor szerencsére egy remek választás, amely elkészíthető alkoholos és alkoholmentes variációban is, így minden családtag számára fogyasztható kortól és elhatározástól függetlenül.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét és tudjon meg többet a forralt bor mértékletes fogyasztásának jótékony hatásairól!

Köztudatban a hidegebb hónapokat a járványos időszaknak tekintjük, hiszen ilyenkor a megfázások kockázata drasztikusan megnő. Többek között azért is, mert ekkor a levegőben terjedő baktériumoknak és vírusoknak a száma is megtöbbszöröződik. Ezért is kifejezetten fontos odafigyelni a test védekezőképességének megerősítésére, ám ez nem csak az őszi hónapokra, hanem minden egyes évszakra is igaz.

Ismerje meg az immunerősítő gyógynövényeket a Bioszállító.hu cikkéből!

A téli hónapok délutánjain szívesebben kuckózik be az ember egy izgalmas filmet nézve és popcornt rágcsálva szerettével, minthogy a csípősen hideg természetben töltse idejét. Ám mindnyájan tudjuk, hogy az erdők, rétek és tópartok illatát, amelyek nagy mértékben hozzájárulnak a nyári feledhetetlen élmények megszerzéséhez, nehéz pótolni ebben az időszakban. Épp erre jók a saját készítésű illatgyertyák.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét és kapjon kedvet Ön is a gyertyakészítéshez!

A krémlevesek nem mindig unalmasak! Mindenki, aki rendszeresen főz, tudja, hogy milyen nehéz hétről-hétre valami új ötlettel előállni – főleg az egészséges és változatos étkezést is figyelembe véve. A napi rendszerességű zöldség és gyümölcs fogyasztása is kiemelten ajánlott, amit remekül megtehetünk akár krémlevesek formájában is, ha nem vagyunk a nyers növények nagy kedvelői. Mára már sokan készítenek otthonukban ilyen leveseket, és mi a mai cikkünkben segítünk ezeket még sokszínűbbé varázsolni.

Készítsen különleges és egészséges krémleveseket minden héten a Bioszállító.hu segítségével!

Életünk során megannyi élelmiszerrel és tisztálkodási szerrel viszünk be hatalmas mennyiségű mesterséges kemikáliátokat. Az ember lehetőségeinek megfelelően próbál egészségesebb módon élni, azonban ez sokszor nem könnyű. Egyre elterjedtebbek a boltok polcain bio, organikus vagy natúr feliratos termékek. Vajon a bio termékek tényleg jobbak?

 

Kövesse a Bioszállító.hu oldalát hasznos szépségápolási tippekért!

Kávé. Már e szó hallattán legtöbbünkben a reggeli ébredezés első gondolatai, vagy a munkanap közepén magunkhoz vett lendület képe jut eszünkbe. Ez a csodálatos illatú és aromájú ital már annyira természetes és gyakran tudat alatti szokás része, hogy el se gondolkozunk azon, hogy mit tesz a szervezetünkkel. Azonban sokan nem is feltételeznék, hogy az éberség hatása mellett egészségjavító funkciókkal is rendelkezik.

 

Ismerje meg a kávé jótékony hatásait a Bioszállító.hu legújabb cikkéből!

A téli hónapok közeledtével egyre gyakrabban lehet azt tapasztalni, hogy a reggelek és az esték csípősen hidegek, gyakran ködösek. Napközben pedig az idő álmosító és erősen csüggesztő. Az ilyen napok folyamán általában jól szokott esni egy melengető tea. Azonban, amikor a választásra esik a sor nehéz eldönteni, hogy fekete, zöld vagy gyümölcsteát lenne érdemes fogyasztani.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét és tudjon meg többet a gyümölcsteákról!

A méz az egyik legfinomabb természetes édesítőszer, ami kifejezetten nagy népszerűségnek örvend. 2010-ben egy átlagos magyar ember évi 30 dekagramm mézet fogyasztott, azonban 2019-re ez már közel 1 kilogrammra emelkedett.

Tudjon meg többet a méz hasznosságáról a Bioszállító.hu cikkéből!

Napjainkban a jódhiány több ember életére is kihatással van, mint ahogy azt gondolnánk. Magyarországon a népességnek közel a 80%-a ez az ásványi anyag pótlására szorul. Nem hiába, hiszen természetes úton tengeri halak, homár, kagyló, jódozott víz, és jódozott éltelek és italok fogyasztásával lehet bevinni a szervezetbe.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét és tudjon meg többet a jód pótlásáról!

A hidegebb hónapok során, amikor is a vírusok és influenza a fénypontjukat élik, kiemelten fontos odafigyelni a megfelelő vitamin és tápanyag bevitelre a szervezet megfelelő működéséért, támogatásáért és a megbetegedések elkerüléséért.

Tudja meg a Bioszállító.hu cikkéből, hogy milyen jótékony hatásokkal jár a multivitaminok szedése!

A kókuszecet fogyasztása napjainkban egyre elterjedtebbé vált, főleg a nyugati országok körében. Délkelet-Ázsiában és Indiában már több évszázada alkalmazzák élelmiszerként és gyógykészítményként az emberi szervezetre való jótékony hatásai miatt.

Építse be tudatosan a kókuszecet fogyasztását étrendjébe a Bioszállító.hu cikkének segítségével!

2022.12.14 22:13

Hallott már a propoliszról és jótékony hatásairól a szervezetre? A köztudatban a szó hallatára sokszor a méhekre asszociál az emberek többsége. Nem is hiába, hiszen ezt a ragacsos anyagot a méhek készítik nyírfa és nyárfa rügyekről gyűjtött anyagból.

Tudjon meg többet a propoliszról és jótékony hatásairól a Bioszállító.hu cikkéből!

2022.12.14 22:15

Mindenki puha, egészséges és hidratált ajkakat szeretne. Ez érthető is, hiszen nincs semmi kívánatos és bizalomgerjesztő a cserepes, kiszáradt ajkak látványában, arról nem is beszélve, hogy ez sokszor kellemetlenségekkel és fájdalommal jár. Mai cikkünkből megtudhatja, hogy milyen előnyökkel jár az ajakradírok megfelelő használata. Továbbá, három házi készítésű természetes ajakradír recepttel is kedveskedünk olvasóinknak.

Tudjon meg többet az ajakradírok titkairól a Bioszállító.hu cikkéből!

Az XP 24 – Metabolikus Komplex Kolinnal étrend-kiegészítő kapszula kiemelkedő támogatást nyújthat a fogyókúrák hatékonyságának fokozásában és a zsírégetés gyorsításában. De mit is tartalmaz pontosan ez a készítmény és hogyan segítheti a fogyást? Mai cikkünkből megtudhatja.

A fogyókúra hatékonyságáért tudjon meg többet a XP 24 – Metabolikus Komplex Kolinnal kapszulákról a Bioszállító.hu cikkéből!

A mai orvoslásban és a népi gyógyászatban is nagy népszerűségnek örvend a lándzsás útifű. Sokan tudhatják már, hogy ez a növény remek megoldásként szolgálhat a légutak tisztítására és a torok védelmére, fertőtlenítésére - azonban nem is gondolnák, milyen más széleskőrű segítséget tud nyújtani a mindennapokra. Mai cikkünkből kiderül, hogy milyen sokszínű pozitív hatással bír a lándzsás útifű szervezetünkre.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét és tudjon meg többet erről a természetes készítményről!

2023.03.13 19:39

Az alvás a mindennapok központi része. Ennek ellenére sokszor nem gondolunk bele, hogy miért fontos a minőségi, pihentető alvás. Az emberi lét kifejezetten fontos része az alvás, amely gyakran a felgyorsult modern kor és az éjszakázások áldozatául esik. A Bioszállító.hu ezen cikkében mélyebb betekintést nyújtunk az alvás mögötti misztikumba, és bemutatjuk a kipihent test és lélek életminőség javító hatásait.

 

Kattintson és olvassa el a Bioszállító.hu legújabb blogcikkét!

Az aroma díffúzorok egyre népszerűbbek, azonban a köztudatban még nincs elterjedve, hogy miért is érdemes beruházni rájuk. Az illóolajokat már évezredek óta használjuk különböző okokból, jótékony hatásaiknak köszönhetően pedig akár különböző problémákra is megoldást nyújthatnak. Vajon hasznosabb egy aroma diffúzorban párologtatni a hagyományos módszerekhez képest? Cikkünkből kiderül.

 

Olvasson tovább és tudja meg a Bioszállító.hu cikkéből, hogy miért érdemes aroma diffúzorokat alkalmazni!

A tokaji aszú egy szokatlan, de igen hatékony összetevője lehet arcápolási rutinunknak. A Helia D Botanic Concept bőrápolói a tokaji aszúban rejlő varázslatos hatóanyagot használják fel a szépség megőrzésének elősegítéséhez.

 

Olvassa tovább a Bioszállító.hu cikkét hasznos tokaji aszús termékbemutatóért!

2023.03.13 20:21

A fogápolás rendkívül fontos szerepet tölt be. A mindennapok során fogmosással, szájvízzel, és különböző fogápolási eszközökkel biztosítjuk, hogy szánk és fogaink higiénikusak legyenek. Azonban a felgyorsult világban rengeteg termék esetében mesterséges vegyszert alkalmaznak a természetes alapanyagokkal szemben. Jó hír viszont, hogy a tudatos életmódot követők számára is van opció a fogápolásban.

 

Ismerje meg a vegyszermentes fogápolást a Bioszállító.hu cikkéből!

Sokszor megfeledkezünk a lábápolásról, pedig rengeteg kellemetlenséget elkerülhetünk a rendszeres pedikűrrel. Szerencsére nem kell rögtön a drogériába rohannunk és drága termékeket vásárolnunk a tökéletes eredményért. Egyszerűen és olcsón is megoldhatjuk a lábápolást, teljesen házilag

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét és tudja meg, mivel táplálja lábait a hidegebb, szárazabb hónapok során!

Az acai bogyó természetes erejét sokan nem ismerik, azonban érdemes bevetni. A hidegebb évszakok során kiemelkedően fontos odafigyelnünk az immunrendszerünk támogatására az egészségünk megőrzése érdekében. Az acai bogyó egy remek választás, ami fokozhatja a védekezőképességet és a betegségek leküzdését. Tudjon meg róla többet mai cikkünkből.

Tájékozódjon az acai bogyó fogyasztásának előnyeiről a Bioszállító.hu cikkéből!

Tudta, hogy a koffein nem csak energizál, de a hajnak is nagyon jót tesz? A korai reggelek napindító meleg kávéjából már közelről ismerjük a koffein élénkítő hatásait. Azonban, olykor bele sem gondolunk, hogy ez a komplex vegyület egyébként mi másra lehet még jó. Ebben a cikkben megtekintjük, miként szolgálhatja a koffein hajunk és fejbőrünk egészségét.

 

Ismerje meg a hajápolás különböző koffeines módszereit a Bioszállító.hu cikkéből!

Az ILZSU Gyógynövénytartalmú Étrendkiegészítő hét gyógynövény pozitív hatásával javíthatja a mindennapokat. Milyen gyógyfüveket tartalmaz ez a készítmény és hogyan könnyítheti meg a mindennapokat? Mai cikkünkből kiderül!

Olvassa el a Bioszállító..hu cikkét és tudjon meg többet az ILZSU Gyógynövénytartalmú Étrendkiegészítőről!

simplepay_hu