Cikkek

Egészséges kávé? Igen! Dobd fel a reggeli kávédat a Nutri-Kávéval

2023.10.09 10:19

A reggeli kávénál nincs is jobb. Na jó, talán mégis - mit szólnál, ha a kedvenc ébresztő italod még egészséges is lenne? A Nutri-Kávé egy egészséges kiegészítő a reggeli koffeinadagunkhoz, tele ásványianyagokkal és megannyi értékes tápanyaggal.

Ismerd meg Te is a Nutri-Kávé egészségfokozó hatásait a Bioszállító.hu cikkéből!

A kávé a tea mellett az egyik legkedveltebb ital a világ több táján, és a legtöbb kultúrában a mindennapok szerves része. Az alapvetően ébresztő hatásairól ismert ital már önmagában tartalmaz egészséges tulajdonságokat. Moderált fogyasztás esetén ugyanis jó hatással lehet az agy működésére, segítségül jöhet a cukorbetegeknek, a szívproblémákkal küzdőknek és sportolóknak, mindemellett tele van antioxidánsokkal is. Azonban a megannyi jótékony hatás mellett a kávé fogyasztása hordozhat negatívumokat is. Például már egy csésze kávé elfogyasztása csökkentheti a szervezet magnéziumszintjét.

Mindezektől eltekintve a legfőbb ok amiért fogyasztjuk a kávét az az, hogy éberek legyünk. Megiszunk egyet reggel munka előtt, esetleg munka közben, vagy akár később is, ha még kell egy délutáni löket. De mi lenne, ha a napi kávénk még egészségesebb lenne? Nos, erre ad választ a Nutri-Kávé, amely egy extrát ad a napi kávéélményhez.

Minden egyes Nutri-Kávé tasak megannyi a szervezetünkre pozitív hatással bíró ásványianyagot, tápanyagot és gyógynövény-gombát tartalmaz, amelyet a kávénkban egyszerűen feloldva fogyaszthatunk is.

De tekintsük meg milyen különlegességeket tartalmaz ez a szervezetet támogató Nutri-kávé:

Magnézium

Már-már köztudott, hogy a magnézium a szervezetünk számára egy elengedhetetlen és alapvető ásványi anyag. A magnézium ugyanis fontos szerepet lát el az idegrendszer és az izmok megfelelő működésében. Kifejezetten jól jön sportoláskor és stresszes, idegnyúzó munka során. A Nutri-Kávéba kifejezetten jól hasznosuló magnéziumot találunk, így már egy tasak is gyorsan segíthet a szervezet magnéziumhiányának megszüntetésében.

Freyagena rostok

Ezek a prebiotikumok önmagukban képesek lehetnek táplálni az emberi bélrendszerben található baktériumtörzseket. Ezáltal az emésztőrendszerünk egészségesebbé és kiegyensúlyozottabbá válhat, amely kifejezetten jól jöhet emésztési zavarok esetén. Illetve, hasznosabbá teheti az energiafelvételt étkezéskor.

Pecsétviaszgomba

A halhatatlanság gombájának is nevezett pecsétviaszgomba megannyi pozitív hatással bír az emberi szervezetre nézve. Javíthatja az állóképességet, a szív és érrendszer működését, karbantarthatja a koleszterin-, és energiaszintet. Mindemellett közvetlen vagy közvetve erősítheti a szervezetünk baktériumok és vírusok elleni védelmi képességeit, avagy az immunrendszert.

Kínai hernyógomba

Ez a gombafajta a tüdő egészséges működését támogatja, és ezzel együtt az energiatermelést és fizikai erőnlétünket is segíti. A hernyógomba javíthatja tüdő hörgőiknek hatásosságát, amely által a szervezetünk több oxigént képes felvenni és továbbítani a testünk minden részébe.

Agaricus gomba

A listában harmadik gombaként megjelenő Agaricus a csiperkegombák nemzetségébe tartozik. Tartalma miatt a Nutri-kávé fogyasztása kifejezetten ajánlott legyengült vagy megterhelt immunrendszer esetén, mivel közvetlenül támogathatja a szervezet védekezősejtjeinek aktiválását.

Myo-inozitol

Az úgynevezett inozitol a sejtek anyagcsere folyamataiban lát el elengedhetetlen szerepet. Hatékonyan segíthet az inzulinrezisztenciával és PCOS betegségben küzdőknek.

Tudjuk, hogy mindenki saját módján szereti a kávéját így nem akarjuk, hogy bármi is befolyásolja a szinte már meditációs napindítónkat. Annak ellenére, hogy a Nutri-kávé mennyi egészséges összetevőt tartalmaz, teljesen íztelen is, így semmi nem zavarhatja meg a kávézás örömét. Nincs is más teendőnk mint kibontani egy tasakkal, belekeverni a kávénkba és már fogyaszthatjuk is mindenféle szuper extrával ellátott, extra-egészséges kávénkat.

NEURIMMUNOX NUTRI-KÁVÉ EX.KÁVÉDHOZ 100DB - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

INSTANTIMMUNOX NUTRI-KÁVÉ KÁVÉVAL 180G - bioszallito.hu

NEURIMMUNOX NUTRI-KÁVÉ EXTRÁK A KÁVÉDHOZ - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

 

Tekintsd meg a Bioszállító.hu Nutri-Kávé termékeit és dobd fel te is a kávédat a hihetetlenül egészséges Nutri-Kávé keverékekkel!

simplepay_hu