Cikkek

Hogyan támogathatjuk a vesénk működését? Eláruljuk!

2024.03.26 15:51

Veseműködési problémákkal küzdesz, vagy csak a tavasz közeledtével szeretnél egy vesetisztító kúrát tartani? A Bálint Arany Cseppek remek választás lehet mindkettő opcióra. Ez a készítmény segíthet a vese megfelelő működésében, illetve még vizelethajtó és gyulladáscsökkentő hatásai is lehetnek. Pontosan hogyan képes még támogatni a szervezetet? Mai cikkünkből kiderül.

Olvasd el a Bioszállító.hu cikkét és tudj meg többet a Bálint Arany Cseppek jótékony hatásairól!

Először is ismerjük meg, hogy mi is pontosan az a Bálint Arany Cseppek?

Ez egy természetes készítmény, amely a mezei zsurló és aranyvesszőfű alkoholos oldata. Vese problémákkal szevedőknek kifejezetten javasolt lehet a készítmény választása, mivel ez a két növény kiemelkedően nagy segítséget nyújthat a vese kiválasztó funkcióinak támogatásában a szervezetben, hiszen az előbbi kovasavban, az utóbbi flavonoidokban gazdag. Viszont, a Bálint Arany Cseppek tartalma ennél még többet is tud nyújtani az egészségünknek.

BÁLINT ARANY CSEPPEK - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

A mezei zsurló jótékony hatásai

A mezei zsurlót népiesebb nevén is hallhattad már akár bábaguzsalynak, zsurlófűnek, sikárlófűnek vagy cindrótnak említve. Könnyen lehet, hogy nyirkos erdei, réti vagy vízparti sétákon már össze is futottál vele, mivel ezek az általa kifejezetten kedvelt környezetek. Az is lehet, hogy fel is ismerted, hiszen kinézete elég jellegzetes, örvös elágazású levelei vannak, szára üreges, nincsenek rajta virágok, spórás növény.

A mezei zsurló nem csak kovasavban gazdag, de megtalálhatóak még benne flavonoidok, alkaloidok és értékes zsírsavak is. Ezt a növényt már időszámítás előtt is ismerték jótékony hatásai miatt. Dioszkoridész által például nagyon népszerű volt használata vizelethajtó is vérzéscsillapító tulajdonságai miatt. A Bálint Arany Cseppek ezért is szolgálhatnak remek megoldásként orrvérzések kezelésére, hólyagbántalmakra, húgyúti fertőzésekre és vesemedence gyulladás esetén. Mindezek mellett, a mezei zsurlót rendszeresen megtalálhatjuk epe- és májbántalmak elleni teakeverékekben.

A Bálint Arany Cseppek segítségünkre lehet még a körmök megerősítésében és a hajhullás csillapításában is, mivel a kovasav szilíciumot tartalmaz, ami elengedhetetlen az emberi szervezet megfelelő működéséhez. Gyorsíthatja a sebek gyógyulásának folyamatát és gyógyír lehet a fogíny, szájüreg és torokgyulladások leküzdésében.

Hogyan teszi az aranyvesszőfű hatékonyabbá a Bálint Arany Cseppeket?

Az aranyvesszőfű népiesebb megnevezése a ruta. Ez a növény kimagaslóan gazdag inulintban, ami segítségül jöhet a vércukorszint optimalizásásában, megtalálható még benne kumarin és flavonoidok. Mint ahogy a mezei zsurló esetében, úgy az aranyvesszőfűnél is az első és legfőbb tulajdonság az, hogy vizelethajtó. A Bálint Arany Cseppek használata jótékony lehet még alsó húgyuti bakteriális fertőzések alkalmával, illetve orvosi felügyelet mellett kiváló választás lehet vesehomok és vesekő kezelésére, de már akár annak megelőzésére is. Továbbá, gyulladáscsökkentő hatása is lehet, illetve reumás és ízületi betegségeknél is javasolt lehet a használata.

BÁLINT ARANY CSEPPEK - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

Amiben a Bálint Arany Cseppek még segítségünkre lehet:

  • Segítség lehet a vese eredetű magas vérnyomás mérséklésében.
  • Javíthatja a vizelet visszatartási és ingerproblémákat.
  • Képes lehet a belső vérzések enyhítésére.
  • Támogathatja a fehérje kiválasztását a vizeletből.

A Bálint Arany Cseppek fogyasztási javaslata:

Alkalmazása étkezés előtt javasolt naponta 3x21 csepp 1 dl vízben oldva.

Kérjük, hogy az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Illetve, fontos, hogy ez az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a színes és tápanyagdús étrendet és az egészséges életmódot!

BÁLINT ARANY CSEPPEK - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

Válaszd te is a Bálint Arany Cseppeket a veseműködésed támogatására a Bioszállító.hu kínálatából!

 

simplepay_hu