Cikkek

Mennyei füstölő - így használjuk tudatosan a különböző illatokat

2022.06.22 10:31

Komfortosabbá szeretné varázsolni lakását? Finom illatokra vágyik az otthon töltött időre? Rengeteg féle-fajta különböző illatú füstölő áll a rendelkezésünkre, amikből kedvünk szerint tudunk válogatni.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét és tudja meg, hogy Önnek melyik füstölő illatra van szüksége a mindennapokban!

Különböző gyógynövények hatásai füstölőkben

A füstölők rendszeres használatával a falak és bútorok környezetünkben átveszik az adott aromákat, így egyedi és kellemes illatot teremtünk otthonunkba. Emellett ezeknek jótékony és egészséget javító hatásai is lehetnek, mind a testünkre, mind a lelkünkre nézve.

Régebben az indiánok, keleti buddhisták és a 14. században a keresztények is használták a füstölőket különböző spirituális megtisztulásra, karma tisztítására és szellemi fókuszáltág javítására. Nem csak virágok olajait és szárazvirágokat, de sokszor gyógynövényeket is találhatunk a füstölők összetevői között - így a füstölők alkalmazása akár segíthet a betegségek legyőzésében. A füst és az illat aroma kombinációja képes befolyásolni az emberi hangulatot és jókedvet, így érdemes megtalálni kedvenc füstölőnket!

Tömjén

A stresszes mindennapok és a feszített, fárasztó munka esetén megoldás lehet egy lazító tömjén füstölő. Aromája nyugtató és lazító hatással van a testre és az idegekre. Antidepresszánsként is szokták javasolni alkalmazását, hiszen illata erőt ad, ezzel csökkentve a túlterheltség érzetet. Könnyíti az elengedést akár aktuális, akár múltbeli dolgokban is, illetve segít a pillanatnyi dolgokra figyelni és koncentrálni. A szellemi és lelki kimerültséget is a háttérbe szorítja.

FÜSTÖLŐ GOLD PREMA TÖMJÉN Bioszállító (bioszallito.hu)

Füstölő varázs-parázs tömjén 10 db Bioszállító (bioszallito.hu)

Levendula

Alvási problémákkal küzdőknek főként javasolják a füstölő használatát, mert segít a gyorsabb elalvásban, valamint nyugtató, zavartalan és pihentető éjszakát biztosít. Továbbá a mindennapokban is nyugtató hatással rendelkezik - ezért szokták javasolni szorongásra, félelemre és depresszióra, akár aromaterápiaként is. Segít az elengedni a múltbeli sérelmeket a lelki egyensúly helyreállításával, és támogatja a stabil és boldog testi-lelki közérzet fenntartását.

FÜSTÖLŐ PUSPA LEVENDULA Bioszállító (bioszallito.hu)

Rózsa

A rózsa évszázadokkal ezelőtt is a szerelmet és a szeretet jelképezte. Más néven a virágok királyának is szoktuk emlegetni. Maga a virág is boldogságot és derűt hoz az életünkbe. A füstölő illata és aromája is hasonló ingereket vált ki az emberi szervezetből. A búskomorságot háttérbe szorítja, és helyette örömmel tölti fel napjainkat. Jó közérzetet biztosít, ezzel csökkentve a szorongást, félelmeket és a csalódás által okozott érzelmi ingásokat. Spirituálisan úgy tartják, hogy ösztönzi a szerelmet, és képes a haragot megbocsájtássá formálni.

FÜSTÖLŐ GOLOKA RÓZSA Bioszállító (bioszallito.hu)

Füstölő varázs-parázs rózsa 10 db Bioszállító (bioszallito.hu)

Fahéj

Ez a híres afrodiziákum elsősorban tanuláshoz, munkához és figyelmet, vagy koncentrálást igénylő feladatokhoz ajánlják, ugyanis füstölőként serkentő hatásai vannak. Nem csak az agyra van gondolatébresztő és frissítő hatással, de a vérkeringést is javítja és gyorsítja. Ezzel segít a kimerültség és fáradékonyság leküzdésében is. Felpezsdíti a szerelmet és a szerelmi életet. Továbbá szellemileg ösztönző és az akaraterőt is növeli, hogy energiadúsak legyünk egész nap.

Füstölő goloka fahéj 10 db Bioszállító (bioszallito.hu)

Jázmin

A japán kultúrában egyik leggyakrabban használt virág, amiről úgy tartják, hogy a hosszú és egészséges élet biztosít. Minden helyzetben és állapotban ajánlott a használata, mert számos jótékony hatással rendelkezik. Segíti a nyitottságot a más emberekkel való kapcsolódásnál, de a gondolkodást is széleskörűbbé és elfogadóbbá teszi.  Érzéki illata csökkenti a szorongást és bánatot, ezzel magabiztosabbá és vidámabbá formálva a kedélyeket. Javítja az esetleges érzéketlenségeket, mivel feloldja az érzelmeket és lazítja a testet-lelket.

Füstölő hem hatszög good jasmine/jázmin 20 db Bioszállító (bioszallito.hu)

Füstölő puspa jázmin 10 db Bioszállító (bioszallito.hu)

Célszerű tehát kipróbálni különböző füstölőket, és megtalálni, hogy számunkra melyik a megfelelő, hiszen ez panaszoktól és igényektől eltérő lehet mindenki számára. Számos segítő és jótékony hatással rendelkeznek, amelyek megkönnyíti és javítják a mindennapokat. Fontos azonban, hogy ezeket mindig óvatosan és felügyelet mellet tegyük. Gyerekektől és házi állatoktól távol a biztonság megőrzésének érdekében.

Válogasson a Bioszállító.hu termékei közül és lazítson Ön is a mindennapokban!

 

 

simplepay_hu