Cikkek

Étkezés könnyen, gyorsan és táplálóan – Active FiberShake

2023.09.04 12:46

A rohanó világban gyakran nem tudunk megfelelő időt és figyelmet fordítani a mindennapi étkezéseinkre. A rossz ételek és stresszes életmód hamar kihat az ember szervezetére is, közérzete és emésztése megromlik. Az Active FiberShake megoldást kínálhat, hogy az étkezés ne legyen tele kompromisszumokkal.

Tudd meg Te is, hogy miként tudod a mindennapi étkezéseidet különösebb erőfeszítések nélkül egészségesebbé tenni!

Miért van szükség az Active Fibershake-re?

Az utolsó 50 évben drasztikusan megváltozott az, ahogyan az emberiség táplálkozik. A népességnövekedés és a felgyorsult világ miatt nagyon gyakran az étkezési szokásaink látják kárát a rohanó hétköznapoknak. Csak gondoljunk bele, hogy hányszor hallottuk már azt a mondatot, hogy „Most nincs időm enni”. Pont emiatt az időhiány miatt gyakran inkább a könnyen elérhető, tápanyagokban szegény gyorsételeket választjuk. Azonban a rendszeres minőségben szegény táplálkozás hamar kihathat a szervezetünkre, és magával hozhat megannyi egészségügyi problémát is, amelyeket lehet, hogy már most tapasztaljuk magunkon. Az intő jelek a következőek lehetnek:

  • Folyamatos fáradtság – Az ételekben található magas cukor- és gyorsan felszívódó szénhidráttartalom miatt a vércukrunk nagy ingadozásokon megy át, amely megterhelő lehet a szervezetünk számára.
  • Bőrproblémák – A zsíros ételektől hamar megnőhet a bőr faggyútermelése, amelytől pattanások keletkeznek bőrünkön.
  • Hormoningadozás - A tápanyagokban szegény ételektől a hormonháztartásunk is felborulhat, amely különféle érzékenységet eredményezhet, de érzelmeinkre is kihathat, amelytől feszülté és stresszesé válhatunk.
  • Fejfájás – A mesterséges ételtartósítás szervezetünk számára nehezen emészthető és kihatással lehet a véráramlásunkra is. A vérnyomásingadozás ugyanis fejfájást okozhat, amely már önmagában megnehezítheti a mindennapjainkat.

A rossz étkezés azonban elsősorban az emésztésünkre van kihatással. A bélflóránk, amely az ételek megemésztéséért és a tápanyagok felszívódásáért felelős, szép lassan már nem képes ellátni megfelelően a munkáját. Ez nem csupán a közérzetünkre és a súlyunkra hat ki, de az immunrendszerünk gyengülésével sokkal kitettebbek vagyunk a kórokozóknak.

Miért Active FiberShake?

Az Active FiberShake kitalálói pont ezekhez hasonlókat éltek át. A feszes munkavégzés és a felgyorsult életmód miatt az étkezések nem csupán nehézkessé, de kifejezetten rossz minőségűvé váltak számukra. Miután látták, hogy ez kihatással van az életükre, akartak valamit, ami javíthat az étkezéseiken, és pont beleillik az életvitelükbe. Egy olyan étkezést, amely gyorsan elkészíthető, akár az irodai asztalunknál vagy a kocsiban is bedobhatjuk, és tartalmazza mind azt a minőségi tápanyagot, amelyre a szervezetnek szüksége van. Ebből a remek ötletből hamar megszületett a FiberShake, amely egy rostokkal, elengedhetetlen tápanyagokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal teli keverék, amelyet vízben feloldva könnyedén fogyaszthatunk. Mindezt persze úgy, hogy finomat iszunk, könnyedén és gyorsan.

Minden ActiveFiber tasak 10 gramm különböző rosttípust, 20 gramm fehérjét és 5 gramm felszívódó szénhidrátot tartalmaz. Ez összesen csupán 136 kilokalóriájú shake nem csupán elnyomja az éhséged, de telít is, miközben odafigyel az alakodra is. A rostok ugyanis segíthetik az emésztést és óvhatják a bélflórát, miközben elvehetik az éhségérzetet, és elláthatják a szervezetünket minden értékes tápanyaggal. Az Active FiberShake nem csupán könnyű és egészséges, de finom is. A 9 íz közül pedig bőven van lehetőségünk válogatni, így mindenki találhat egy számára szimpatikus választást.

A rohanó mindennapjaink mellett nem kell, hogy az étkezés az utolsó prioritás legyen. Csak fogjunk egy FiberShake tasakot, rázzuk fel shakerben és már ihatunk is egy finom, kompromisszummentes és egészséges italt.

ACTIVE FIBERSHAKE ® VANÍLIÁS 1 ADAG - bioszallito.hu

ACTIVE FIBERSHAKE CSOKOLÁDÉ 7 ADAG - bioszallito.hu

ACTIVE FIBERSHAKER 2.0 EZÜST-FEKETE SZÍN - bioszallito.hu

 

Javíts Te is az étkezési szokásaidon, próbáld ki az Active FiberShake italport a Bioszállító.hu kínálatából!

simplepay_hu