Cikkek

Természetes mosás érzékeny bőr esetén

2023.09.04 11:55

Hazánkban is, mint a világ többi részén rengeteg ember szenved különféle bőrbetegségekben. Az érzékeny bőrre rengeteg dolog hatással van, és kellemetlen napokat, heteket vagy akár hónapokat okozhat egy-egy rossz étel, kozmetikum vagy mosószer. Erre adnak választ a Herbow mosószerei és öblítői, amelyek a természet erejével nyújtanak tiszta, illatos és bőrkímélő érzetet a ruháidnak.

Ismerd meg közelebbről a Herbow termékeit a Bioszállító.hu legújabb cikkéből!

Milyen érzékenységekre jó a természetes mosás?

Korunkra jellemző, hogy különféle modern tényezők miatt megnőtt az egyes betegségek aránya a népesség között. Ezeket összefoglaló néven civilizációs betegségeknek neveznek, amelyek között - megannyi más mellett - megtalálható az ekcéma, a különböző allergiák és bőrbetegségek is. Ezek társadalmunkban annyira elterjedtek, hogy szinte mindannyiunknak van olyan ismerőse (ha nem mi magunk), aki szenved hasonló panaszoktól. Ebben az esetben pontosan tudjuk, hogy annyi minden kikészítheti a bőrünket és előhozhat valamilyen allergiás reakciót. Nem mindegy, hogy milyen dezodort, kozmetikumokat vagy mosószert használunk. A mesterséges illatszerek, szövet lágyítók és megannyi más bőrirritáló adalék megtalálható a mosószerekben és öblítőkben. Pont erre a problémára nyújt megoldást a Herbow termékpalettája.

Mosódió

Akik érintettek az előbb leírt bőrproblémákban, azok valószínűleg már közelebbről ismerhetik a vegyszermentes mosás titkait. Ebből az egyik talán legnépszerűbb BIO mosószer a mosódió. A szappanfa termése ugyanis természetes módon tartalmaz felületaktív tisztító anyagot, vagyis szappant. Mosás során (legyen az hideg vagy melegvizes) tökéletesen oldja a mindennapi szennyeződéseket, zsírokat, olajokat és mindent, ami a hétköznapokban a ruhánkra kerülhet. Mindebben az a legszebb, hogy ezt egy 100%-ban természetes módon teszi mesterséges adalékok nélkül. Így nem csak a bőrünknek teszünk egy hatalmas szívességet, de a környezetre kifejtett hatásunkat is drasztikusan csökkenthetjük. A mosódió használata egyébként nem sokkal különbözik a megszokott mosószerektől. Folyékony formában egyszerűn az előírások szerint adagoljuk a mosógép megfelelő tartályába.

A Herbow mosódió labda még ezt is megkönnyítheti nekünk. A kapszulás mosószerekhez hasonlóan a mosódiót tartalmazó természetes pamutlabdát egyszerűen csak bedobjuk a szennyes mellé, és indíthatjuk is a mosást. Egy labda 5 mosásra elegendő, amely nem csak felnőttek, hanem babaruhákhoz is nyugodtan használható.

HERBOW I HEELP MOSÓDIÓS LABDA COLOR - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

Herbow mosódió labda color 25 mosás 5 db - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

HERBOW FOLY.MOSÓSZER FEKETE RUHÁKHOZ - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

Mosóparfüm

A vegyszermentes BIO mosás talán legnagyobb nehézsége, amely első hangzásra több embert is elijeszthet az az, hogy miként adjunk üde és friss illatot a tiszta ruháknak a természet erejével. A növényekből kinyert illóolajok szuper választásnak bizonyulnak - azonban adagolásuk, kimérésük, hígításuk nagyon is macerás tud lenni. Általánosságban a tömény természetes olajokat, ruhamennyiségtől és intenzitástól függően, 10%-os ecetbe csepegtetve kell keverni. Így a ruhák illatosak, és az ecet által fertőtlenítettek is lesznek. Azonban, a méricskélés kevésbé olyan praktikus, mintha csak betöltenénk az öblítőt a mosógép megfelelő tartályába.

A Herbow mosóparfümök és öblítő koncentrátumok képesek kényelmes adagolást biztosítani, miközben teljesen természetesek és vegyszermentesek. A növényi bázisú öblítők a fantasztikusan friss illatok nyújtása mellett az allergiásoknak is remek választás lehet, hiszen kíméletesek az érzékeny bőrre. A Herbow mosóparfümökben egy ugyancsak növényi eredetű textil kondicionáló is található, amely puhává és lággyá varázsolja a kedvenc ruháinkat. Így viselésük nem csak kellemes, de bőr- és környezetbaráttá válhat. A Herbow megannyi különleges illattal rukkolt elő, így mindenkinek könnyű a számára megfelelő öblítőt megtalálni.

Herbow bambino 2in1 mosóparfüm öblítő koncentrátum zöld lige (bioszallito.hu)

HERBOW MOSÓPARFÜM RAGYOGÓ NAP 1000ML - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

Az alternatív, természetes mosás mára már nem csak elérhetőbbé, de kompromisszum mentessé vált. A Herbow termékeivel nem csak a bőrünknek teszünk szívességet, de a vizeink tisztaságát is megőrizhetjük.

Tekintse meg a Herbow kínálatát a Bioszállító.hu webáruházában!

simplepay_hu