Cikkek

A fenntarthatóság kicsiben kezdődik – Boc’n’Roll újrahasználható szendvics csomagolás

2023.04.04 12:22

Napjaink talán egyik legnagyobb kihívása az emberi életvitel fenntarthatósága. A hatalmas mennyiségű egyszer használatos csomagolóanyagok a bolygónkra és a természetre is igen káros hatást jelentenek. Erre nyújt választ a Boc’n’Roll újrahasználható és praktikus és tetszetős terméke!

 Gondolkodjon tudatosan és nézzen körül Ön is a Bioszállító.hu fenntartható termékei között!

Mind tudjuk miről is van szó. Egyszer használatos műanyagzacskók, alumínium fólia, folpack... Becsomagoljuk velük ételeinket, és a nap végén a kukába kerülnek. A hatalmas mennyiségű szemét különböző gyűjtő telepeken kerül tárolásra az idők végezetéig. Ez pedig talán a „jobbik” forgatókönyv. Az eldobott műanyag a természetbe kerülve nem csak szennyezi a környeztet, de befolyásolhatja az élővilágot is. Ráadásul a kutatások azt mutatják, hogy míg egy alumínium üdítős doboznak 200 évbe, addig egy eldobható műanyag zacskónak 1000 évbe is telhet, mire teljesen lebomlik. A Föld jelenlegi népessége és az ehhez kapcsolható túlfogyasztás mértékéből kiindulva hamar elképzelhető, hogy ez jó pár ezer évet is jelenthet. Sajnos korunk aggasztó problémája a szemét, és ezt csak mi tudjuk megoldani. Szelektíven gyűjtünk, újrahasznosítunk, és minden praktikát megfontolunk, amellyel a Föld jövőjét biztosítani tudjuk.  

Nos tudatos életvitelt próbálunk folytatni, de azért az élet megy tovább -  valamibe bizony el kell csomagolnunk a reggeli szendvicsünket. A csomagolók fontos szerepet játszanak az étel frissen tartásában és a szennyeződés mentes tárolásában. Másfelől természetesen azt sem szeretnénk, ha a táskánk morzsával telítődne meg. Persze használhatunk kevesebb eldobható csomagoló anyagot azzal, ha újra felhasználjuk az egyébként kidobandó műanyag zacskót, vagy lecserélhetjük mindezt papír alapú csomagolásra. Azonban ezek mind kompromisszumokkal járnak, és lássuk be, nem igazán kényelmesek - de még nem is mondható kifejezetten higiénikusnak.

 

Erre add választ a Boc’n’Roll újrahasználható szendvics csomagolás

A Roll’eat vállalat 2006-os indulása óta olyan praktikus öko termékeket gyárt, amelyek segítenek az embereknek tudatosabb életmódot folytatni mindenféle kompromisszum nélkül. A Boc’n’Roll egy mosható, újrahasználható szendvics csomagolás, amellyel könnyedén tárolni tudjuk különböző ételeinket. A szendvicsünk, almánk, kekszünk vagy a különböző zöldségek nem csupán szennyeződésmentesek lesznek, de a Boc’n’Roll újrahasználható szendvics csomagolás légző biopamut anyaga frissen is tartja azokat. Így délután is ugyanolyan finom falatokat fogyaszthatunk, mint mikor reggel becsomagoljuk azt. Az 54 x 32 centiméter széles kialakításának köszönhetően kényelmesen el tudjuk csomagolni az ételeinket, legyen annak bármilyen alakja vagy formája. Ideális útitárs lehet minden alkalomra, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

 

Higiénia mindenekelőtt

A belső poliészter fedőréteg kialakítása által a Boc’n’Roll újrahasználható szendvics csomagolás teljesen vízhatlan, így a kifolyt majonéz, öntet vagy lé nem fogja be a táskán egyéb tartalmát. De csomagolás miatt sem kell különösképpen aggódnunk. A foltmentes anyagról könnyedén letörölhetjük a szennyeződéseket egy törlőkendővel, vagy akár a mosógépbe bedobva egyszerűen ki is moshatjuk. Strapabíró, így akár 6 évig használható ugyan az a csomagoló.

A szendvics csomagolás ezzel igen egyszerű válik. Csak helyezzük az ételt a Boc’n’Roll közepére, és az oldalak szoros felhajtásával és a praktikus tépőzár rögzítésével egy biztonságos és széthullásmentes szendvics csomagolást kapunk. Így már nyugodt szívvel bedobhatjuk a táskánkba.

 

Az öko gondolkodás lehet stílusos is

A fent leírt praktikus tulajdonságai mellett a Boc’n’Roll újrahasználható szendvics csomagolás egy igen esztétikus külsőt kapott. A szövet varrásától kezdve a színkombinációkig a csomagolás minden részlete gondos odafigyeléssel lett megtervezve. Megannyi elérhető színből és mintából választhatunk kedvünkre, így egy olyan egyszerű mindennapi használati dolog, mint egy szendvics csomagolás is tud színt vinni a hétköznapokba.

 

Boc’n’Roll újrahasznosítható szendvics csomagolók:

BOCNROLL ECO KÉK SZENDVICSCSOMAGOLÓ

BOCNROLL NATURE BARNA SZENDVICS CSOMAGOLÓ

 

Válassza Ön is a fenntarthatót a Bioszállító.hu újrahasználható csomagolásaival.

simplepay_hu