Cikkek

A Celsus Tőzegáfonya kapszula hasznossága

2023.04.04 12:44

A vírusoknak és baktériumoknak köszönhetően a tőzegáfonya egy kulcsfontosságú gyümölcsé válhat a mindennapokban. Milyen jótékony hatásai is vannak a szervezetre? Mai cikkünkből megtudhatja.

Olvassa el a Bioszállító.hu cikkét a tőzegáfonyáról és tudjon meg többet egészsége támogatásáról!

A tőzegáfonya, mint növény

A tőzegáfonyák hazája Amerika, amelyet már az 1800-as évek óta termesztenek ott. Magyarországon a védett növényfajok közé soroljuk őket. A hangafélék csoportjába tartozik. Külső jegyeit illetően egy alacsony 5-10 centiméteres, örökzöld törpecserjét kell elképzelni hegyes levelekkel. Termése tojásded alakú, pirosbogyós, édes és savanykás gyümölcs. Felhasználása széleskörű, ugyanis bogyóját használják fűszerként, gyümölcsként és gyógynövényként is.

A Celsus Tőzegáfonya kapszula

A Celsus Tőzegáfonya kapszula 100%-ban természetes összetevői az amerikai ültetvényekről származnak. Csak és kizárólag frissen szüretelt, porított, tiszta tőzegáfonyát tartalmaz. Egy kapszulában 400mg tőzegáfonyagyümölcs-kivonat található, amelyből a napi ajánlott bevitel  2 kapszula. Ez az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet, ezért alkalmazása esetén is kiemelkedően fontos a változatos és egészséges táplálkozás.

CELSUS TŐZEGÁFONYA KAPSZULA 60 DB

 

A Celsus Tőzegáfonya kapszula előnye:

  • 100% gyümölcskivonatot tartalmaz
  • Kemikáliáktól teljesen mentes
  • „E”-számoktól is mentes
  • Szintetikus anyagokat sem tartalmaz
  • Antiallergén
  • Rendszeres szedése esetén segítséget nyújthat az immunrendszer megerősítésében és megvédésében
  • Méregtelenítő kúrák alkalmával remek alkotóelem lehet
  • Antibiotikus és antioxidáns összetevőinek köszönhetően képes elősegíteni a húgyhólyag természetes baktériumflórájának megőrzését

 

CELSUS TŐZEGÁFONYA KAPSZULA 60 DB

 

De miért is érdemes ezeket a kapszulákat beiktatni a mindennapokba?

A köztudatban már régóta benne van, hogy a tőzegáfonya remek megoldást nyújthat a húgyúti fertőzések megelőzésében és kezelésében. Ám ennél sokkal több jótékony tulajdonsággal rendelkezik.

Kiemelkedő antioxidáns forrás

A mindennapokban számtalan oxidatív stressz ér minket, amelyek leküzdésében nagy szerepet játszanak a bevitt antioxidánsok. A tőzegáfonya magas proanticianid (antioxidáns vegyületek) és C-vitamin tartalommal rendelkezik, amely segít csökkenteni a szabadgyökök kialakulását, illetve képes megsemmisíteni azok káros hatását a szervezetre. A szabadgyökök elleni küzdelem kiemelkedően fontos, ugyanis sejtkárosodást okozhatnak, megsemmisíthetik a sejtmembránt és súlyos esetekben a DNS-t is képesek módosítani. Az elburjánzott szabadgyökök az immunrendszer legyengüléséhez és az öregedési folyamatok felgyorsulásához is vezethetnek. Ahhoz, hogy legyenek megfelelő összehasonlítási példáink, mai cikkünkben hoztunk pár gyümölcsöt és bemutatjuk az antioxidáns tartalmukat:

  • Tőzegáfonya 9584
  • Kék áfonya 6552
  • Szeder 5347
  • Eper 3577
  • Cseresznye 3365

 

CELSUS TŐZEGÁFONYA KAPSZULA 60 DB

 

A Celsus Tőzegáfonya – kapszula hatásai az emésztőrendszerre

Csak úgy, mint a tőzegáfonya gyümölcs, a Celsus Tőzegáfonya kapszulák hasfogó, tisztító, méregtelenítő és vizelethajtó hatással rendelkeznek. Segítséget nyújthat a szervezet számára, hogy megelőzze a méreganyagok felhalmozódását és azok eltávolítását. Továbbá, megoldás lehet puffadás és a vízvisszatartás enyhítésében.

Segít az immunrendszer megfelelő működésében

Tanulmányok bizonyítják, hogy a tőzegáfonya tartalmú készítmények támogathatják az immunrendszert, és ezáltal csökkenthetik az influenza és a megfázások kialakulásának gyakoriságát. A tőzegáfonya polifenol tartalma pedig segít egészségesen tartani a bélnyálkahártyát, ahol az immunrendszert védő folyamatok nagy része történik. Építő elemei között magas C-vitamin mennyiség is található, amely felpörgeti az immunrendszert, ezzel akár csökkentve vagy megrövidítve a megfázásokat, bakteriális fertőzéseket, hasmenést, maláriát és tüdőgyulladást.

A tőzegáfonya gyulladáscsökkentő hatásai

Gyulladások elsősorban akkor fordulnak elő szervezetünkben, amikor az immunrendszer túlműködik és azon dolgozik, hogy megszabadítson minket a táplálkozás által, vagy más környezeti hatások által bevitt méreganyagoktól. Mivel a Celsus Tőzegáfonya kapszula magas antioxidáns tartalommal rendelkezik, remek megoldás lehet a káros anyagok lerakódásának megelőzésében és eltávolításában, így a szervezetünknek sem kell tovább küzdenie.

Celsus tőzegáfonya kapszula 60 db Bioszállító (bioszallito.hu)

Válassza Ön is a Bioszállító.hu által kínált Celsus Tőzegáfonya kapszulákat!

simplepay_hu