Cikkek

A természet erejével a szervezet tavaszi vitaminhiánya ellen

2021.03.24 14:12

A természet erejével a szervezet tavaszi vitaminhiánya ellen.
A szervezet egészségével a vitaminhiány okozta betegségek ellen – Bioszállító vitaminok

A tavaszról mindannyiunk számára a természet újjáéledése, a téli fáradtságból való ébredezés, az egészség és a vitaminok természetes bevitele jut először az eszünkbe.
A friss levegő és a virágillat kész felvenni a harcot a vitaminhiányos szervezet egészségéért, hiába jelentkezett a vitaminhiány és telepedett ránk a hosszú hónapok alatt a téli fáradtság.
A vitaminok és az egészség elfeledteti velünk a stressz okozta fáradtságot, a letörtséget.
A betegségek elkerülhetőek, ha a vitaminok nem hiányoznak szervezetünkből és ha megfelelő arányban pótoljuk a vitamin bevitelt.

A vitamin bevitel és a vitaminhiány pótlásának egyik legtermészetesebb módja a szervezet karbantartása, amihez normális esetben sokszor elegendő lenne a megfelelő, rendszeres testmozgás a szabad levegőn, kiegyensúlyozott étrend, vagy a vitamindús táplálkozás.

Ez a tavasz azonban másképp köszöntött be idén, mint az eddigi évek során azt megszokhattuk.
A folyamatosan változó egészségügyi előírásokat betartva sokkal kevesebb és rendszertelenebb időt töltünk a szabadban, amire a szervezet különféle betegségek produkálásával, az egészség és a vitaminok elvesztésével, legyengült immunrendszerrel reagál.

A mozgáshiány és különféle vitaminok hiánya, legfőképpen a természetes vitaminok hiánya sokféleképpen jelentkezhet szervezetünkben. A testünk pedig, akár egy időzített bomba reagál a vitaminhiány jeleire. A szervezetünk megfelelő működéséhez, a téli regenerálódáshoz és a jó közérzetünk fenntartásához elengedhetetlen a vitaminok bevitele szervezetünkbe.

Honnan tudom, hogy gyenge az immunrendszerem? Immunrendszer erősítése természetesen?

A szervezet egyik legnagyobb ellensége a vitaminhiány, sokszor a betegségek kiváltó okai is a vitaminok okozta gyenge immunrendszerre vezethetőek vissza.
Segítünk felismerni, hogy milyen természetes vitaminforrások segíthetnek a tavaszi vitaminfeltöltés során, melyekhez könnyedén, akár pár nap alatt házhoz szállít a Bioszállító. A szervezet vitaminhiányos tünetei jelentkezhetnek külön-külön, de akár egymással karöltve, egymás következményeiként is.

Gyenge immunrendszer erősítése vitaminokkal. De hogyan? Milyen vitaminok bevitelére van szükségünk a betegségek megelőzéséhez?

A következő néhány bekezdés erejéig a legyengült immunrendszer jeleiről és a gyenge immunrendszer elleni megelőzésről hoztunk néhány immunrendszer-és szervezet erősítő vitamint és természetes gyógymódot, melyeket a Bioszallito.hu oldalán széles választékban megtaláltok!

Immunrendszer helyreállítása természetesen. A Bioszállító.hu természetes vitamin forrásaival az Immunrendszer erősítés érdekében.

A vitaminhiányra utaló jelek között kell megemlítenünk a leggyakoribb és legtöbb esetben előforduló tünetet; a fáradtságot.
Milyen vitamin segíthet fáradékonyság ellen?
A fáradtság ellen vitamin pótlásával tudunk a legtermészetesebb úton fellépni.
A B6-vitamin hatása a szervezetünkre az egyik legkiemelkedőbb, az egyik legtöbb feladatot ellátó vitamin. A B6-vitamin bevitel mire is jó pontosan?
B vitaminhiány súlyos esetben ritkán fordul csak elő, ahogy a legtöbb vízben oldódó vitamin esetében is, hiszen folyadékpótlás és változatos táplálkozás esetén könnyen bevihetőek a szervezetbe. Azonban B vitaminhiány esetében már a legkisebb hiánykor is felléphet a levertség, gyengeség és fáradékonyság érzése.

A Bioszállító.hu jelenleg 2 féle, magas koncentrátumú B6 vitamin komplexet ajánl a fáradtság és levertség leküzdésére és a betegségek megelőzésére. A Jutavit B6 vitamin és a Flavitamin B6 vitaminok kiváló kiegészítői a vitamindús, egészséges étrendnek, de fontos megjegyeznünk, hogy a B6 vitamin étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Jutavit vitamin B6 20 mg (Piridoxin) 60 db - bioszallito.hu
Flavitamin B6 60 db - bioszallito.hu

Honnan tudom, hogy B6 vitamin hiányos a szervezetem?

Ahhoz, hogy a Bioszállító B6 vitaminok a legjobb immunerősítő hatást fejtsék ki, nem szabad megfeledkezünk azon ételek fogyasztásáról sem, amelyekből a legtöbb B6 vitamin forrást nyerhetjük.  A legjobb B6-vitamin forrásaink a máj, a hús, tejtermékek, szárazhüvelyesek, élesztő, tojássárgája, barna liszt és az ebből készülő pékáruk, kukorica, vagy a zöldségfélék.

A mindenre is jó vitamin, ami szinte már „hungarikum”; a magyar származású Szentgyörgyi Albert által felfedezett C-vitamin jótékony hatásai szervezetünkre:

Az egyik legismertebb vitamin a C-vitamin, és ha rangsorolnunk kéne a vitaminok között, talán ez a vitamin lenne a vitaminok királya, a mindennapi életünk és az egészséges szervezetünk kulcsa!
A szerveztetünk önállóan nem képes a C-vitamin, vagy más néven aszkorbinsav előállítására.
A C-vitamin szervezetünkre gyakorolt hatása viszont létfontosságú, éppen ezért fontos, hogy C-vitamin tartalmú élelmiszerekkel és vitaminokkal pótoljuk a vitaminhiányt.

Felnőtteknek ajánljuk:
CaliVita C 1000 Plus tabletta Megadózisú C-vitamin Bioszállí (bioszallito.hu)
CaliVita C Plus tabletta C-vitamin-komplex 100db Bioszállító (bioszallito.hu)
CaliVita Liquid C + Bioflavonoids and Rose Hips Fo Bioszállí (bioszallito.hu)
SZENT- GYÖRGYI ALBERT C VITAMIN RETARD 1000MG TABL Bioszállí (bioszallito.hu)

Gyerekeknek ajánljuk:
CaliVita Lion Kids C rágótabletta C-vitamin gyerek Bioszállí (bioszallito.hu)

A Bioszállító.hu oldaláról jelenleg több, mint 40 különböző C-vitamin hatóanyagú termék közül mindenki megtalálja a hozzá leginkább passzoló formátumú és hatóanyagú C-vitamin komplexet.