Cikkek

A nyár elengedhetetlen kellékei – legyen kényelmes nyarad 2023-ban

2023.06.21 17:05

A jó idő megérkezésével együtt kezdjük érezni a nyár első hullámait az összes kellemes és kevésbé kellemes velejárójával. Azért, hogy senkit ne érjen váratlanul a napsütés évszaka összeszedtünk pár tuti terméket, amellyel nyugodt szívvel és teljesen felkészülten állhattok neki a nyári hónapoknak.

Kövesd te is a Bioszállító.hu cikkeit még több izgalmas és aktuális tippért!

Oké, nézzük meg mi is jut eszünkbe, amikor a nyárra gondolunk. Jó idő, napsütés, hőség, bogarak, és igen - még több izzasztó, napsütéses kánikula. Természetesen ez egy erős túlzás volt, hiszen annyi mindenért imádjuk a nyarat, de talán a lehető legjobban kiemelhető tulajdonsága, hogy ilyenkor nagyobb mennyiségben és intenzívebb módon ér minket a napsütés. A nap egy egyébként tápláló dolog, hiszen tőle lesznek szép zöldek a növények, a szervezetünk segítségével termel D-vitamint és a boldogsághormonnak is nevezett dopamin is általa nő meg testünkben. Amikor süt a nap, kevésbé vagyunk fáradtak és kiegyensúlyozottabbnak érezzük magunkat. Illetve, a jó idő által többet lehetünk kint a szabadban, ami csak fokozza az életmódunk egészséges menetét. Meg persze ki ne szeretné, ha szép bronzos, lebarnult bőrével tud mutatkozni barátok, családtagok vagy kollégák előtt. Azonban, ahogy nagyon sok másnál az élteben, ezt is csak csínján szabad csinálni. Ez ugyan úgy érvényes a napon tartózkodásra. A szép barna bőr elérését, vagyis a napozást csak mértékkel szabad csinálni, megfelelő odafigyeléssel, hogy bőrünk hidratáltáságára és megnyugtatására is maradjon időnk.

Megfelelő fényvédelem és egészséges bőr

Ahogyan azt mind tudjuk, a naptej képes felfogni a nap bőrre kifejtett káros hatásait. Természetesen a napsugárzástól függően más-más faktorszámot lehetséges használnunk, azonban nem érdemes – manapság a nap káros sugárzásai mindenkire hatással vannak. Használjunk legalább 50 faktoros fényvédőt a napfényes időszakban, mely lehet krém vagy olaj formában is.

Ha már a napozás előtti felkészülésről beszélünk, akkor ne feledkezzünk meg a napozás utániról sem. A napozás utáni krémek nyugtatják és hidratálják a sütkérezésben megviselt bőrünket. Általánosságban érdemes lehet olyan terméket kinéznünk magunknak (mind naptejben és napozás utáni krémben), amely tartalmaz valamilyen természetes bőrnyugató hozzávalót vagy remek hidratálót. Az aloe vera, kókusz és a shea vaj mind szuperül betöltik ezt a funkciót. És persze ha már napozó kellékekről beszélünk akkor muszáj megemlítenünk a mi top 5 legkedveltebb márkáinkat:

Bronzos bőr egészségesen

Mindezek mellett egy kiegészítővel is szolgálnánk az igazán hasznos és sikeres napozásért. Az Olimp Labs egy vitamin és ásványi anyag komplex, amely magába foglalja mind azokat a vitaminokat, amelyekre a szervezetnek szüksége van az igazán szép és gyönyörű bronzos bőr eléréséhez. A benne található réz, szelén, cink, mangán, C és E-vitaminok nem csupán a bőr kollagéntermelését fokozzák, de a napozás során a bőrt megterhelő hatásokat is csökkentheti és elősegítheti a gyorsabb regenerációt.

Olimp Labs Beta solar - A NAPBARNÍTOTT BŐRÉRT - Bioszállító. (bioszallito.hu)

Hűtsd le magad bárhol, bármikor

A hőség mindenkit megvisel. Legyen az kint a szabadban vagy a lakásunkban, de egy idő után elér minket az izzasztó forróság. A légkondi és hideg italok mellett egy sokkal testközelibb megoldás lehet a Coolmax hűsítő termékei. Legyen az kendő, matrac, párna, vagy vízpára ventilátor mind úgy vannak megtervezve, hogy a lehető legkellemesebb érzést adják nekünk még a legmelegebb napokon is.

coolmax - Részletes keresés - bioszallito.hu

Viszlát, vérszívók!

A nyári időszak talán legidegesítőbb teremtményeiről se felejtkezzünk meg: a szúnyogokról és a bogarakról. Van, amikor élveznénk egy kis időt a természetben, de az állandó zümmögés, csapkodás és vakaródzás közepette nem tudunk másra gondolni csak, hogy visszatérhessünk a védett otthonukba. Ilyenkor mindenképpen vigyünk magunkkal szúnyog és kullancsriasztót, hogy a kellemes időt semmilyen hívatlan vendég se tudja elrontani.

szúnyog - Részletes keresés - bioszallito.hu

kullancs - Részletes keresés - bioszallito.hu

Az élvezetes nyári időtöltésért válogass a Bioszállító.hu széleskörű kínálatából!

simplepay_hu