Cikkek

Ápoljuk arcunkat a Cosnature természetes termékeivel

2023.04.04 12:31

Ha igazán természetes és fenntartható arcápoló készítményeket akarunk, nem kell tovább keresnünk. A Costnature büszke képviselője a természet ihlette bőrápolásnak, amely minden egyes krémben és tusfürdőben felfedezhető. Ebben a cikkben megismerkedünk a Bio bőrápolás egyik élvonalbeli képviselőjével.

 

Ismerje meg Ön is a Cosnature termékeit a Bioszállító.hu cikkéből!

Manapság szerencsére egyre több márkát és megannyi terméket találunk a boltok polcain, amik a természetes és fenntartható értékek alapján készültek és működnek. A bő választékból gyakran nehéz megtalálnunk a számunkra igazán megfelelőt, amely mind alapanyagaiban, mind minőségében azt adja, amit mi elvárunk. A tömegtermékek és a jó marketing stratégiával összerakott márkaimázsok sokszor félrevezethetőek lehetnek, amelyek gyakran nem rejtenek maguk mögött igazi értéket. Nem is kell régre visszatekintenünk – voltak idők, amikor elég volt egy zöld műanyag doboz „Natural” felirattal, hogy az „természetesnek” számítson.

Sajnos a becsapós csomagolás igazán megnehezíti az olyan emberek dolgát, akik csupán vegyszermentes bőrápolási termékeket szeretnének vásárolni.  Pont ez az, ami miatt gyakran minannyian szkeptikusok vagyunk ezekkel a magát természetesnek mondó vállalatokkal szemben. A Cosnature márka alappillére, hogy a valóban természetes és jó minőségű bőrápolási termékek elérhetőek legyenek mindenkinek, mindenféle kompromisszum nélkül. Erről pedig mi, vásárlók is meggyőződhetünk a megfelelő minősítési biztosítások alapján.

A Cosnature története

A Cosnature több mint 36 év kozmetikai kutatási és fejlesztési múltra tekint vissza. A márka célja, hogy olyan természetes alapanyagokból készült termékekkel rukkolhasson elő, amelyek hatékonyak, és amit a vásárlók igazán megszerethetnek. Igen hosszú ideig rengeteg márka minden gond nélkül hirdethette a termékeiket természetesnek anélkül, hogy bármilyen előírásnak megfeleltek volna. Ezért is jött létre a NATURE nemzetközi minőségibiztosító szervezet, hogy az igazán természetes alapanyagokkal dolgozó vállalatok meg is tudják az általuk készített értéket mutatni vásárlóik felé. Ennek a tanúsítványnak az elnyerése szigorú szabályok betartását követeli, amely segít kiszűrni a nem komoly játékosokat a tényleg természetes termékek gyártói közül. A NATURE megbízhatósági minősítés mellett a Cosnature elnyerte a Vegan Society vegán garanciáját és megannyi gyártási, csomagolási és energiatakarossági szabványnak megfelel. Ebből adódóan minden termékük bio és vegán, de még szilikon, parabén, mikroműanyag és állatkísérlet mentes is.

A többség számára mindig is vonzóbb volt olyan márka termékeit használni, akik képesek minőségük biztosítását bizonyítani. Mindezek mellett érdemes egy pár szót említeni magukról a termékekről is. A Cosnature termékpalettája igen színes.

Termékeik között megtalálhatunk

  • arckrémet (nappali és éjszakait is)
  • arcmaszkot
  • arclemosót
  • arctisztítót
  • ránctalanító krémeket
  • ajakbalzsamot
  • tusfürdőt
  • testápolót
  • feszesítő olajat
  • dezodort
  • sampont
  • kézkrémet
  • fogkrémet

 

A nagy választék és a megannyi felhasznált alapanyag segíti a vásárlóknak megtalálni pontosan azt, amit keresnek, bőrtípustól, érzékenységtől és preferenciától függően. Sőt, némely termékük kifejezetten férfiak számára lett kifejlesztve bio komló felhasználásával. Ez a növény magas antioxidáns tartalma meggátolja a szabadgyökök kialakulását. Emellett a benne található különböző tanninok és bioflavonoidokkal a bőrt feszessé és rugalmassá tehetik, legyen az kitéve bármilyen külső hatásnak. A komló ugyanakkor szuper bőrnyugtató hatással is rendelkezik, így érzékenyebb bőrűeknek is kifejezetten ajánlott.

A Cosnature bőrápoló termékeinek igazi ereje mind a természetből fakad, ezt csupán elhozzák nekünk az otthonunkba. A különböző minőségbiztosítások által 100%-osan megbizonyosodhatunk, hogy nem üres marketingről van szó, hanem tényleg azt kapjuk amire igazán vágyunk: valami természeteset.

 

Cosnature Sensitive arckrém citromfűvel és varázsmogyoróval (bioszallito.hu)

Cosnature MEN Ránctalanító krém - bioszallito.hu

Cosnature Testvaj tonkababbal és shea vajjal - bioszallito.h

 

Keresse a Cosnature termékeinek széles választékát a Bioszállító.hu weboldalán!

 

simplepay_hu