Cikkek

Hallottál már a noni gyümölcsről? Megmutatjuk, hogy miért érdemes fogyasztani

2023.07.24 14:52

Ez az Ausztráliában és Ázsiában népszerű csodabogyó kezd egyre népszerűbb lenni az egészségtudatos emberek körében, azonban hazánkban még egyáltalán nem elterjedt a fogyasztása. Most megmutatjuk, hogy miért érdemes megismerkedni a noni gyümölccsel, és hogy milyen szuper egészségjavító hatásai vannak ennek a szuperkajának.

Tudj meg többet a noni gyümölcs gyógyhatásairól a Bioszállító.hu cikkéből!

Mi az a noni gyümölcs?

Ez a főként a Csendes óceán szigetein, Ausztráliában és Ázsiában őshonos gyümölcs négyszögletes örökzöld bokrokon terem, amelynek sötétzöld vastag levelei vannak. Ezt a kis zöldes-sárga színű gyümölcsöt, latin nevén Morinda Citrifolia már évezredek óta használják a törzsi gyógyítók orvoslásra. Habár, egyelőre kevesen ismerik hazánkban jótékony hatásait, mégis kezd egyre elterjedtebb lenni, hiszen leve elősegítheti a szervezet egészséges működését táplálék-kiegészítőként beillesztve az étrendünkbe.

Szerencsére ma már egyszerűen és könnyedén hozzájuthatunk a noni gyümölcshöz egy könnyen fogyasztható formában. Nem kell a zöldségeshez rohanni, sem egzotikus boltokat felkeresni érte. Elég a KYÄNI NITRO FX koncentrált noni gyümölcslevét beszerezni, amelyet minden egyes nap fogyaszthatunk.

KYÄNI NITRO FX főbb összetevői:

  • Víz
  • Noni gyümölcslé sűrétmény
  • Fruktóz
  • Természetes menta aroma

Kyäni Nitro FX 56ml - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

KYÄNI NITRO FX noni lé kiemelkedő jótékony hatásai:

Képes lehet csökkenti a gyulladásokat

Az emberi szervezetben az úgynevezett COX-2 enzim felelős a gyulladások és a fájdalmak érzetének továbbításáért. A noni gyümölcslé gyulladáscsökkentő összetevőinek köszönhetően képes lehet megelőzni a kellemetlen tünetek kialakulását, illetve háttérbe szorítani az imént említett enzim hatásait.

Támogathatja a keringést, a szív és érrendszer megfelelő működését

A KYÄNI NITRO FX kiemelkedően magas noni gyümölcslé tartalmának köszönhetően elősegíti a szervezetben a nitrogén-oxid optimális termelődését, amely ellazíthatja és tágíthatja a beszűkült vérereket, ezzel csökkentve az artériákra és a szívre nehezedő nyomást, ezzel megerősítve a szervezet védelmét. Továbbá, ez a „csoda folyadék” bővelkedik szkopoletin tartalommal is, amely a magas vérnyomás csökkentésében és megelőzésében támogatja az egészséges szervezet működését.

Megerősítheti az immunrendszer működését és a test védekezőképességét

A KYÄNI NITRO FX étrendkiegészítő beiktatása megfelelő és kiegyensúlyozott egészséges étrend mellett csodákra lehet képes a mindennapokban. Ha napi rendszerességgel fogyasztjuk az ajánlott mennyiséget, akkor javíthatja immunrendszerünk működését, ugyanis képes lehet felvenni a harcot a szervezetet támadó baktériumok, gombák, és vírusok ellen, így megelőzve és megvédve minket az esetleges fertőzésektől. Továbbá, antibakteriális összetevőkkel is rendelkezik, mint akubin, asperuloside, alizarin és antrakinon, amelyek szintén a bakteriális megbetegedések ellen segíthetnek. Például a következő betegségek kezelése alkalmával is kiváló választás: láz, bőrfertőzések, meghűlés és ételmérgezés.

Energiabombaként töltheti meg a szervezetet

Már a tradicionális népigyógyászat során is közkedvelt volt a noni gyümölcslé, amely fehérje tartalmú ételekkel kiegészítve kiemelkedő energiát biztosít a szervezet számára hosszú időre. Megnövelheti a test energiakészletét, feltölthet erővel. Csökkentheti az öregedés mértékét és a fiatalító hatásával gördülékenyebbé teheti a mindennapok lefolyását és közérzetét. Melatonin összetevőjének köszönhetően javíthatja az alvás minőségét, így egy harmonikusabb és kipihentebb felébredést eredményezve.

A KYÄNI NITRO FX noni étrendkiegészítő segíthet az érzelmi és szellemi kiegyensúlyozottságban

Kutatások alapján úgy tartják, hogy a noni gyümölcs képes lehet növelni a szerotonin szintet az agyban, ami tisztább gondolkodást és könnyebb összpontosítást eredményez a mindennapokban. Illetve hangulat javító és kedély javító hatásai is lehetnek. Vegyületei képesek lehetnek nyugtatni az izmokat és általánosságban a testet, így depresszió tüneteit észlelve is kiemelkedő választás, hiszen segítségünkre lehet ennek háttérbe szorításában.

A KYÄNI NITRO FX noni egyéb lehetséges jótékony hatásai

  • Javíthatja az emésztést és a bélműködést
  • Enyhítheti a menstruációs görcsöket
  • Csökkentheti a koleszterinszintet
  • Segítségül jöhet ízületi betegségek kezelése során
  • Megakadályozhatja a daganatok növekedését
  • Háttérbe szoríthatja az allergiát és légzőszervi betegségeket
  • Segíthet az alkoholról, kábítószerről, illetve cigarettáról való leszokásnál

Kyäni Nitro FX 56ml - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

Támogasd szervezetedet a KYÄNI NITRO FX jótékony hatásaival és rendeld meg most a Bioszállító.hu-ról!

simplepay_hu