Cikkek

3 étrendkiegészítő, amelyek segíthetnek 40 év felett

2024.06.05 13:21

40 év felett már semmi nem a régi. Változik az anyagcsere, a hormonok és a testünk minden része. Milyen étrendkiegészítőkkel érdemes támogatni az egészségünket? Eláruljuk!

 

Kattints és olvasd el legújabb cikkünket, amelyben bemutatjuk kedvenc étrendkiegészítőinket 40 felett!

Ahogy az évek telnek, testünk természetes változásokon megy keresztül. Az anyagcsere lassul, a hormonok változnak, és a regenerálódási képességünk is csökken. Ilyenkor különösen fontos, hogy olyan tápanyagokkal támogassuk szervezetünket, amelyek segíthetnek megőrizni egészségünket és vitalitásunkat. Ebben a blogcikkben három olyan étrendkiegészítőt mutatunk be, amelyek 40 év felett különösen hasznosak lehetnek: az omega-3 zsírsavakat, a magnéziumot és a probiotikumokat.

 

Omega-3 zsírsavak

 

Az omega-3 zsírsavak számos előnyös hatással bírnak a szervezet számára, különösen 40 év felett. Az omega-3 zsírsavak erős gyulladáscsökkentők, amelyek segítenek a szervezet összes rendszerének működésében. Ezek a zsírsavak kulcsfontosságúak az öregedéssel fellépő károsodások és az oxidatív stressz elleni küzdelemben. Az omega-3 zsírsavak hozzájárulhatnak a krónikus betegségek, például a szívbetegség, a rák és a cukorbetegség leküzdéséhez is.

 

Emellett az omega-3 zsírsavak fontos szerepet játszanak az agy egészségének megőrzésében. Támogatják az agy működését, javítják a kognitív képességeket, és csökkenthetik az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát. Az omega-3 zsírsavak segítenek továbbá a gyulladások csökkentésében, ami különösen fontos lehet a fogyás szempontjából is.

 

Kedvenc Omega 3 termékeink:

Gal omega 3 halolaj 250 ml

Jutavit Mega halolaj omega-3 kapszula 100 db

Organika omega-3 500 mg lágyzselatin kapszula 60 db

Caleido lazacolaj+borágóolaj omega 3-6-9 gélkapszula 60 db

CaliVita Nordic Pure Omega 3 liquid 250 ml

 

Magnézium

 

Lehet, hogy nem köztudott, de a magnézium egy olyan tápanyag, amely sokunk szervezetében alacsony szinten mozog - különösen a stressz miatt. Több mint 300 enzimatikus folyamathoz van szükségünk a magnéziumra a szervezetünkben, beleértve az energiatermelést, az ideg- és izomműködést, a relaxációt, a fehérjeszintézist, valamint a vércukor- és vérnyomásszabályozást.

 

A magnézium különösen fontos a paraszimpatikus idegrendszer működéséhez, amely segít a test és az agy ellazulásában, valamint a szorongás csökkentésében. A magnézium növeli a GABA szintjét is, ami segít a szervezetnek ellazulni és jobban aludni. Ezenkívül a magnézium segít megelőzni az izomgörcsöket és javítja az általános fizikai teljesítményt.

 

Kedvenc Magnézium termékeink:

Damona Magnézium + B6 Forte tabletta

Gal magnézium-biszglicinát 1620 mg 90 db

Gal magnézium-L-laktát por 180 g

Natur Tanya® MAGNÉZIUM-BISZGLICINÁT 90+10 db

Swanson Magnézium-glicinát 133 mg / 90 kapszula

 

Probiotikumok

 

A bélrendszerünkben található baktériumok egészségünk minden aspektusát befolyásolják. Az egészséges bélmikrobióma (amely a bélben található mikrobák összessége) az egészséges öregedés egyik legfontosabb feltétele. Az egészséges bélmikrobióma segít megőrizni az általános egészséget, és javítja a hangulatot, az immunitást, sőt, még a kognitív képességeket is.

 

A jó baktériumok pozitív hatással vannak az agy egészségére és az immunrendszerünkre is. Nem csak jobb lesz a közérzetünk, kevesebb betegség fog minket megtalálni, ellenállóbb lesz a szervezetünk, de rengeteg más egyéb rendellenességgel szemben is felvehetjük a harcot. És hogy mivel támogathatjuk a bélmikrobiómánkat? Probiotikumokkal!

 

A probiotikumok segítenek az egészséges bélflóra megőrzésében. Tekintettel arra, hogy a bélmikrobióma befolyásolja az egész szervezet egészségét, különösen fontos, hogy támogassuk azt minden életkorban.

 

Kedvenc Magnézium termékeink:

CaliVita AC-Zymes kapszula Probiotikum 100db

Napfény V.Colonbalance Probiotikum 60 db

Caleido Mega PROBIOTIKUM kapszula 60 db

Napfény V.Pszichobiotikum Probiotikum 60 db

 

Ahogy idősödünk, testünk egyre több támogatást igényel az optimális működés érdekében. Az omega-3 zsírsavak, a magnézium és a probiotikumok mind olyan étrendkiegészítők, amelyek segíthetnek megőrizni egészségünket és vitalitásunkat 40 év felett. Ezek a hatóanyagok számos előnnyel járnak, beleértve a gyulladáscsökkentést, a stresszcsökkentést, az agy egészségének megőrzését és az immunrendszer erősítését.

 

Ne várj tovább! Kezdd el támogatni szervezetedet ezekkel az értékes étrendkiegészítőkkel még ma, és élvezd az egészséges és aktív életet évtizedeken át. Ha kérdésed van az étrendkiegészítőkkel kapcsolatban, vagy szeretnél többet megtudni a megfelelő dózisokról, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

Lépj most az egészséges jövő felé – tedd meg az első lépést a tudatos táplálkozás és étrendkiegészítők világában!

simplepay_hu