Cikkek

A nyári időszak elengedhetetlen csodanövénye – aloe verával a napégés ellen

2021.07.07 14:52

Bizonyára sokan tisztában vagyunk az aloe vera növény gyógyító hatásaival. Az orvosi aloé népszerűségét a jótékony hatású nedveinek köszönheti. Számos kozmetikai termék összetevői között találkozhatunk vele, emellett akár a nyers növényt is felhasználhatjuk bőrünk ápolására, hiszen rendkívül hatásos a bőr regenerálásában és gyógyításában.

Milyen problémákra és hogyan használható az évszázadok óta ismert aloe vera gyógyító ereje?

Milyen problémákra és hogyan használható az évszázadok óta ismert aloe vera gyógyító ereje?

Immunrendszererősítés

Az aloe verát főként külsőleg alkalmazzák széles körökben elterjedve, azonban sokan nem tudnak immunerősítő hatásáról. Ez a kis csodanövény rengeteg antioxidánst és a szervezetünk számára fontos mikrotápanyagot tartalmaz, így képes felvenni a harcot a szervezetünket károsító szabadgyökökkel, amelyek többek között bőrünk öregedéséért is felelősek. Emellett rengeteg vitamint is tartalmaz, amely az immunrendszer egészségét és megfelelő működését tartalmaz. Az aloe méregtelenítő hatású is, így emésztőrendszerünk működésén is sokat tud javítani, magas rosttartalma pedig a megfelelő bélmozgásokat segíti elő, így székrekedés esetén is javallott a fogyasztása. Manapság rendkívül széles a választék az aloe vera italokat illetően, így mindenki megtalálhatja a számára legfinomabb ízvilágot.

SPECCHIASOL® ALOE VERA ITAL ANANÁSZ, PAPAYA

https://bioszallito.hu/Specchiasol-Aloe-Vera-ital-Ananasz-Papaya

ALEO ALOE VERA ITAL GRÁNÁTALMA 1500 ML

https://bioszallito.hu/ALEO-ALOE-VERA-ITAL-GRANATALMA-1500-ML

ALOE FARMS ALOE VERA TARTALMÚ ITAL KÉSZÍTMÉNY 940 ML

https://bioszallito.hu/ALOE-FARMS-ALOE-VERA-GEL-940-ML

ALVEOLA ALOE VERA EREDETI ITAL ROSTOS 1000 ML

https://bioszallito.hu/EREDETI-ALOE-VERA-ITAL-ROSTOS-1000-ML

 

Száj- és torokpanaszok

Az aloe vera gyulladáscsökkentő hatásának és magas antioxidáns tartalmának köszönhetően a száj- és torokpanasz, ínygyulladás esetén jótékony hatású lehet. A gyulladás testünk természetes immunválasza, azonban ez fájdalomhoz és kényelmetlenséghez vezethet. Az aloe növénye gyulladáscsökkentő természete mellett fertőtlenít is, amely gombás fertőzések, vírusok ellen is hatásos lehet. Használjon aloe vera tartalmú fogkrémet, amely segíthet a fájdalmas gyulladás csökkentésében, a jelentkező panaszok enyhítésében.

DR.ORGANIC BIO ALOE VERA FOGKRÉM 100 ML

https://bioszallito.hu/DR-ORGANIC-BIO-ALOE-VERA-FOGKREM

URDBRAM BIO FOGKRÉM ALOE VERA 75 ML

https://bioszallito.hu/URTEKRAM-BIO-FOGKREM-ALOE-VERA

DABUR HERBAL FOGKRÉM ALOE VERA 100 ML

https://bioszallito.hu/Dabur-herbal-fogkrem-aloe-vera-100-ml

 

Bőrápolás

Az aloe vera rendkívül népszerű összetevő a bőrápolási termékekben. Nem véletlenül, hiszen sejtregeneráló hatása mellett nyugtatja, ápolja, táplálja és hidratálja a bőrt, amely így élettel teli és kisimult lesz. Fiatalok és problémás bőrrel küszködőknek rendkívül hasznos lehet egy aloe verával kiegészített arckrémet beszerezni, hiszen az aloe gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően bőrre kenve felveszi a harcot a pattanások ellen, nyugtatja, gyógyítja azokat.

A száraz, érett bőrtípusúaknak is érdemes aloe vera készítményt beszerezniük, hiszen számos hatóanyag biztosítja a bőr nyugtatását, táplálását, így száraz bőrünk élettel telhet meg. A jótékony összetevők a sérült bőrsejtek gyógyulási folyamatát is gyorsítják, ennek következtében pedig a ráncok enyhülését is előidézhetjük az aloe vera termékek beiktatásával hétköznapi rutinunkba.

DR.ORGANIC BIO ALOE VERA KRÉMKONCENTRÁTUM 50 ML

https://bioszallito.hu/DR-ORGANIC-BIO-ALOE-VERA-KREMKONCENTRAT

LADY STELLA ALOE VERA MÉLYHIDRATÁLÓ, RUGALMASÍTÓ ARCKRÉM 100 ML

https://bioszallito.hu/LSP-ALOE-VERA-MELYHIDRATALO-ARCKREM

NEOBIO HIDRATÁLÓ KRÉM 24 ÓRÁS BIO ALOE VERA, BIO ACAI BOGYÓ 50 ML

https://bioszallito.hu/Neobio-hidratalo-krem-24-oras-bio-aloe-vera-bio-ac

 

Napégés megelőzés

Mivel az aloe vera sejtregeneráló és sebgyógyító hatású, emellett rendkívül hatékonyan nyugtatja a bőrt, nyugodtan használhatjuk napégés kezelése esetén. Nyáron mindig érdemes magas faktorszámú naptejjel kenni bőrünket, mielőtt kilépnénk a házunkból, és különösképpen fontos a fényvédő használata abban az esetben, ha hosszú órákat vagy akár az egész napunkat a szabadban szeretnénk tölteni.

Szerencsére nem kell megvárnunk, hogy megégjen a bőrünk ahhoz, hogy hatásos aloe vera kezelésnek vethessük alá. Bemutatjuk kedvenc termékcsaládunkat, amely nem csupán a fényvédő hatása miatt lopta be magát a szívünkbe és a fürdőszobánk polcaira, de hatóanyagokban gazdag összetevőitől bőrünk egész nyáron hálás lesz.

SPECCHIASOL® VERATTIVA® NAPOZÓ SPRAY TERMÉKCSALÁD

A Specchiasol Verattiva napozó sprayk hasznos baktériumokkal, prebiotikumokkal, bioaktív összetevőkkel biztosítják bőrünk egészségét és védettségét a nap ellen, emellett organikus Aloé verában és havasigyopár őssejtekben gazdag. bioaktív koncentrátum alapját organikus aloe vera adja, antioxidánsokkal, pantenollal és a búzacsíra mikropeptidjeivel dúsítva, mely nyugtatja és táplálja a bőrt. A naptej széles spektrumon védi bőrünket a káros UV sugárzás ellen, így segíti az UVA, UVB, valamint az IR [infravörös] sugárzás elleni védekezést. Az összetevők gátolják a bőr öregedését, védenek a szabad gyököktől, hidratáltabbá, és tónusosabbá teszik a bőr szerkezetét. A termék arcra, és testre egyaránt alkalmazható. Alkalmazása a bőr összes fiziológiai funkciójára hatással bír: pH, bőrfiatalítás, rugalmasság, tónusos szép szín. Az összetevők serkentik a bőr természetes ceramid-szintézisét, amely az egészséges bőr valódi titka.

SPECCHIASOL® VERATTIVA® 15 FAKTOROS NAPOZÓ SPRAY - HÁRMAS HATÁSÚ: UVA, UVB ÉS SZABAD GYÖKÖK ELLENI VÉDELEMMEL

https://bioszallito.hu/Specchiasol-Verattiva-15-faktoros-Napozo-spray

SPECCHIASOL® VERATTIVA® 30 FAKTOROS NAPOZÓ SPRAY - ARCRA/TESTRE. NEM TARTALMAZ: PARABEN, ALKOHOL, OGM, SLES, SLS

https://bioszallito.hu/Specchiasol-Verattiva-30-faktoros-Napozo-spray

SPECCHIASOL® VERATTIVA® 50 FAKTOROS NAPOZÓ SPRAY - GYEREKEK, FELNŐTTEK, ÉRZÉKENY BŐRŰEK. VEGYI ANYAG MENTES.

https://bioszallito.hu/Specchiasol-Verattiva-50-faktoros-Napozo-spray

 

Turbózza fel szervezetét és erősítse meg egészségét az aloe vera csodás hatásaival, amelyet számos termékünkben megtalálhat a Bioszállító weboldalán. Legyen szó arckrémről, hűsítő zseléről, ajakápolóról, naptejről vagy akár fogkrémről, az egész család teljeskörű tisztálkodási és bőrápolási rutinját kiegészítheti az éltető aloe varázslatos erejével.

simplepay_hu