Cikkek

Immunerősítés természetesen I. - A bodorrózsa

2021.09.06 15:09

Az ősz beköszöntével sajnos a betegségek is egyre inkább gyakorivá válnak – ilyen a megfázás, a vírusos megbetegedések és az influenza. Amennyiben szeretnénk az idei köhögős, szipogós, orrfújós időszaktól megkímélni magunkat, érdemes szervezetünket mihamarabb felkészíteni a hűvösebb időjárásra és immunrendszerünket felerősíteni.

A bodorrózsát már ismerhetjük dísznövényként, mely rózsaszín virágjaival csodás ékessége lehet minden kertnek – azonban ez a csinos kis növény nem csupán szép, de rengeteg jótékony hatásával egészségünkre is kedvezően hat.

A bodorrózsa emberi szervezetre gyakorolt kedvező egészségügyi hatására érdemes több figyelmet fordítani, hiszen a népgyógyászatban és orvosi kutatásokban már jól ismert és bevált szerről beszélünk. A bodorrózsát az európai népgyógyászatban régóta alkalmazzák többek között légúti megbetegedések és menstruációs problémák esetén. Magas polifenol tartalmának köszönhetően hatékony vírusölő tulajdonságokkal rendelkezik, így képes megakadályozni a vírus sejtekbe való jutását és elszaporodását.

Antivirális hatása mellett a bodorrózsa természetes immunerősítő is, hiszen magas antioxidáns tartalma az immunrendszer felpörgetése mellett gyulladáscsökkentésre is alkalmas. A káros szabadgyökök semlegesítése mellett a betegségek megelőzésére is kiváló választás lehet egy-egy bodorrózsa tartalmú készítmény.

A megelőzés mellett az aktív kezelésben is segítségünkre lehet a bodorrózsa: nem csupán a betegségek elkerülésében lehet cinkos társunk, de a megfázás és az influenza tüneteinek enyhítésére is alkalmazhatjuk. Emellett gyomor- és bélbetegségek, körömbetegségek és nemi betegségek ellen is alkalmazható ez a csodás kis növény, salaktalanító hatásának köszönhetően pedig segíti a szervezet megújulását.

A bodorrózsa rengeteg kedvező tulajdonsága testünket nem csupán belülről, de kívülről is ápolja. Folyamatos alkalmazása lassítja az öregedési folyamatokat, javítja a bőrképet, így szépítő funkcióját sem hanyagolhatjuk el felsorolásunkban.

A bodorrózsa teljesen természetes, bio hatóanyag, így bátran keressük az összetevőlisták soraiban. Belsőleg rengeteg formában alkalmazhatjuk, így akár a bodorrózsa szárított leveleiből készült teát is fogyaszthatjuk, amelyet ajánlott mézzel fogyasztani az ízélmények javításáért és az immunerősítés teljes mértékű felturbózásának érdekében. Amennyiben nem vagyunk a szertartásos teázás hívei, lehetőségünk van kapszula formájában bevinni szervezetünkbe a bodorrózsalevelet. A megfázás mihamarabbi enyhítése céljából érdemes bodorrózsa szájpermetre beruháznunk, amelyet akár a betegség kialakulása előtt, akár a betegség első napjaiban is alkalmazhatunk.

 

Fedezze fel a Bioszállító széles bodorrózsa kivonatot tartalmazó kínálatát és készítse fel saját és családja szervezetét a borongós, szeles időkre!

Bodorrózsa tea

V.V. BODORRÓZSA LEVÉL TEA 200 GR (CISTUS INCANUS)

https://bioszallito.hu/V-V-Bodorrozsa-level-tea-200-gr-cistus-incanus

MECSEK BODORRÓZSALEVÉL 50G SZÁLAS

https://bioszallito.hu/MECSEK-Bodorrozsalevel-50g-szalas

MECSEK VIRUCISZ BODORRÓZSÁS TEAKEVERÉK 20X1,5 G 30 G

https://bioszallito.hu/Mecsek-Virucisz-Bodorrozsas-filteres-teakeverek-20

ZAFÍR BODORRÓZSA LEVÉL TEA 3X50 G

https://bioszallito.hu/Zafir-Bodorrozsa-level-tea-50-g

 

Bodorrózsa kapszula

ZAFÍR BODORRÓZSA PORKAPSZULA 60 DB

https://bioszallito.hu/Zafir-Bodorrozsa-porkapszula-60-db

SANCT BERNHARD BODORRÓZSA (CISTUS INCANUS) C+CINK 180 DB RÁGÓTABLETTA

https://bioszallito.hu/Sanct-Bernhard-Bodorrozsa-cistus-incanus-C-cink-18

JAVALLAT BODORRÓZSA LEVÉL KAPSZULA 50 DB

https://bioszallito.hu/Javallat-bodorrozsa-level-kapszula-50-db

 

Bodorrózsa szájpermet

ZAFÍR BODORRÓZSA SZÁJPERMET 50ML

https://bioszallito.hu/Zafir-Bodorrozsa-Szajpermet-50ml

 

simplepay_hu