Cikkek

XP 24 – A fogyasztó komplex

2023.01.27 14:10

Az XP 24 – Metabolikus Komplex Kolinnal étrend-kiegészítő kapszula kiemelkedő támogatást nyújthat a fogyókúrák hatékonyságának fokozásában és a zsírégetés gyorsításában. De mit is tartalmaz pontosan ez a készítmény és hogyan segítheti a fogyást? Mai cikkünkből megtudhatja.

A fogyókúra hatékonyságáért tudjon meg többet a XP 24 – Metabolikus Komplex Kolinnal kapszulákról a Bioszállító.hu cikkéből!

Modern kutatásokra alapozva az XP 24-Metabolikus Komplex összetevőinek mindegyike erősen kiemelkedő zsírégető hatással rendelkezhet, amely pozitívan hozzájárulhat az eredményes és hatékony fogyáshoz. De milyen összetevőket rejtenek a tabletták és miben rejlik hatékonyságuk?

XP 24 – Metabolikus Komplex Kolinnal étrend-kiegészítő kapszula

Egy darab XP 24 – Metabolikus Komplex Kolinnal kapszula alkotóelemei + NRV%:

  • B6 vitamin 2mg                            143%
  • Króm – pikolinát 100 mg                       250%
  • Málna kivonat 100 mg
  • Koffein 100 mg
  • Kolin – bitartarát 50 mg

Mi az az NRV%?

Számtalanszor találkozhattunk már gabonafélék dobozain, gyümölcspürék zacskóin és étrend kiegészítők dobozain ezzel a feltüntetett értékkel. Az NRV betűszó angol megfelelője Nutrient Reference Value rövidítése, amely szó szerinti magyar fordítása „táplálkozási referencia érték”. Ez a mérőszám mutatja meg a vitaminok és ásványi anyagok ajánlott napi bevitelének mennyiségét felnőttek számára. Ez gyakorlatban annyit jelent, hogy ha a napi ajánlott mennyiség 800 mg egy adott étrend kiegészítőből akkor az 100% NRV. Azonban ha mi csak egy 600mg-os kapszulát veszünk be ebből az adott készítményből, akkor az 75% NRV lesz. Ebből láthatjuk, hogy az XP 24 – Metabolikus Komplex Kolinnal bőven fedezi a napi B6 és króm szükségletet.

XP 24 – Metabolikus Komplex Kolinnal étrend-kiegészítő kapszula

Hogyan támogathatják az XP 24 – Metabolikus Komplex Kolinnal kapszula összetevői a fogyókúrát?

B6 vitamin

Ez a vízben oldódó vitamin már önmagában nélkülözhetetlen az egészséges szervezet fenntartásához. Szerepe kiemelkedő az anyagcserében, de mint ahogy azt a legtöbb helyen hallhattuk már, nagy szerepe van az idegrendszer optimális működésében is. Nélküle az emberek ingerlékenyek, feszültek és stresszesek lesznek, ami már önmagában is vezethet elhízáshoz, mivel az evés, mit cselekmény sokaknál kompenzációt jelent a stressz levezetésére. Továbbá, a B6 vitamin segít a fehérje-, és szénhidrátanyagcsere folyamatokban, így hozzájárulva a hatékonyabb energiafelhasználáshoz, ami a fogyókúrák és edzések során remekül támogatja a cél mihamarabbi elérését.

Króm – pikolinát

Az XP 24 - Metabolikus Komplex Kolinnal kapszula króm tartalmának köszönhetően javítja a vérkeringést és csökkenti a koleszterin szintet. Támogatja az inzulintevékenységeket, így hozzájárulva a vércukorszint optimális fenntartásához. Továbbá, fontos szerepet játszik a glükóz lebontásában, ezzel elősegíthetve a fogyást.

Málna kivonat

A málna nagy mértékben támogatja az anyacsere folyamatokat. Növeli az úgynevezett Adeponectin hormon szintet, amely a zsír és a cukor feldolgozását szabályozza a szervezetben. Így válik fontos energiaszolgáltatóvá a mindennapokban. Fogyasztásától nem csak energetikusabbak és kevésbé fáradékonyak leszünk a nap során, de tulajdonságainak köszönhetően a zsíranyagcsere megváltoztatásával a fogyást is elősegíthetjük, anélkül, hogy sportolnánk.

Koffein

Sokszor hallhattuk már, hogy a kávézásról a fogyókúra ideje alatt sem kell lemondanunk. Ez többek között azért is van, mert már a koffein tartalma is pozitív hatással van a fogyásra. Szerencsénkre az XP 24 - Metabolikus Komplex Kolinnal kapszulák sem szenvednek belőle hiányt. A koffein képes serkenteni és gyorsítani az anyagcserét, miközben javítja a szervezet energiaellátását és ezzel könnyíti a fogyókúrát és elősegíti a fogyást.

Kolin – bitartarát

A kolinnak köszönhetően gyorsul az anyagcsere, hiszen képes természetesen elősegíti a lipolízist, ami által több zsírmirigy éghet el a szervezetben. Továbbá, segít lebontani a májban megtalálható úgynevezett „csapdába esett” zsírokat.

Szerezze be a készítményt a bioszállító.hu weboldalán:

XP 24 – Metabolikus Komplex Kolinnal étrend-kiegészítő kapszula

A fogyókúra hatékonyságáért tudjon meg többet a XP 24 – Metabolikus Komplex Kolinnal kapszulákról a Bioszállító.hu cikkéből!

Javítsa fogyókúrája hatékonyságát az XP 24 - Metabolikus Komplex Kolinnal kapszulákkal a Bioszállító.hu segítségével!

simplepay_hu