Cikkek

A Tökéletes Strandszezon - 13 elengedhetetlen kellék, amire szükséged lesz a strandon

2024.05.23 14:36

Közeledik a nyár, ez pedig nem jelent mást, mint a strandszezon kezdetét! Te tudod, hogy mik azok az elengedhetetlen kellékek, amik nem hiányozhatnak a strandtáskából? Most eláruljuk.

 

Olvasd el a Bioszállító.hu legújabb cikkét és tudj meg mindent a nyár elengedhetetlen bio kiegészítőiről!

Ahogy a nap egyre melegebben süt, és a nyári szellő csábítóan suttog, nincs is jobb, mint egy egész napot a strandon tölteni. Azonban ahhoz, hogy a strandszezon igazán tökéletes legyen, fontos, hogy a megfelelő kellékekkel készüljünk. Ebben a blogcikkben 13 olyan bio terméket mutatunk be, amelyek elengedhetetlenek a tökéletes strandélményhez. Készülj fel a nyárra és tedd magadévá a természet adta kincseket!

1. Természetes Naptej

A napvédelem kulcsfontosságú a strandon, de nem mindegy, hogy mivel védjük bőrünket. A természetes naptejek olyan összetevőket tartalmaznak, mint a cink-oxid és a titán-dioxid, amelyek hatékonyan védenek az UV-sugarak ellen anélkül, hogy káros vegyi anyagokat juttatnánk a szervezetünkbe.

HERBÁRIA HERBAKIDS SOLAR SPF 50 GYERMEK NAPTEJ 200 ML

2. Hidratáló Aloe Vera Gél

A napozás után bőrünk extra törődést igényel. Az aloe vera gél természetes módon nyugtatja és hidratálja a nap égette bőrt, segítve annak gyors regenerálódását és hűsítő érzést nyújt.

HIMALAYA ALOE VERA GÉL 300 ML

3. Organikus Szúnyogriasztó

A naplemente varázslatos, de sajnos ilyenkor a szúnyogok is aktívabbak. Az organikus rovarriasztók, amelyek citronellát, levendulát és eukaliptuszt tartalmaznak, távol tartják a kellemetlen rovarokat, miközben bőrünket is kímélik.

BIO BIO BABY CITROMOS MUSKÁTLIKIVONATOS SPRAY ROVAROK ELLEN 100 ML

4. Fényvédős ajakápoló

A strandolás közben is fontos, hogy ajkaink ápoltak legyenek, valamint hogy a megfelelő fényvédelemről is gondoskodjunk a nap károsító sugaraival szemben. Az ajkaink bármikor leéghetnek, ami száraz cserepesedéshez, érzékenységhez, de akár hólyagosodáshoz is vezethet. A természetes szájfények, amelyek méhviaszt és shea vajat tartalmaznak, védik és hidratálják ajkainkat, miközben enyhe fényt adnak nekik.

CARMEX AJAKÁPOLÓ MINI PACK (EPER, CSERESZNYE, ANANÁSZ-MENTA) 3X5G 15 G

5. Természetes szendvics csomagolás

Az újrahasznosítható szendvics csomagolás nem csak praktikus, de ha környezetbarát anyagból készült, még jobban is érezhetjük magunkat. Ez a menő csomagoló tartós, mosógépben mosható, higiénikusan védi az ételt, és kibontva terítékként is szolgál. Ha elfogyott a szendvics, töröld át egy (akár nedves) ruhával, és hajtsd picire.

BOC'N'ROLL PINGVIN SZENDVICS CSOMAGOLÓ

6. Bio Gyümölcsökkel Teli Snack Doboz

A strandon eltöltött nap után szükséged lesz egy kis energiára. A bio gyümölcsökkel teli snack doboz nemcsak finom, de egészséges is. A friss gyümölcsök tele vannak vitaminokkal és antioxidánsokkal, amelyek feltöltik a szervezetedet. Ha nincs éppen lehetőséged friss gyümölcsöket bepakolni, akkor próbáld ki a bio gyümölcsös nasikat!

FRUCHTBAR MÁLNA ALMA GABONA PÉP 100G

BOB-SNAIL GYÜMÖLCSSZEL.ALMA-FEKETERIBIZ.

7. Természetes Hajvédő Spray

A nap és a sós víz igénybe veszi hajunkat. A természetes hajvédő spray-k, amelyek például argánolajat és kókuszolajat tartalmaznak, védik és táplálják hajunkat, megőrizve annak fényét és egészségét.

BIONE COSMETICS KERATIN+ARGÁNOLAJ HAJREGENERÁLÓ SPRAY 260 ML

8. Organikus Arcpermet

A napozás közben arcbőrünk is extra figyelmet igényel. Az organikus arcpermetek, amelyek rózsavizet vagy uborkakivonatot tartalmaznak, frissítik és hidratálják az arcbőrt, miközben kellemes illatot árasztanak.

NATURA SIBERICA BLUEBERRY SIBERICA ANTI-OX VAD ÁFONYA HIDRATÁLÓ TONIZÁLÓ ARCPERMET

9. Kézi vízpára ventilátor

A sima legyezők ideje lejárt. Válassz inkább egy egyszerűbb és sokkal hatékonyabb megoldást, a kézi vízpára ventilátort. Nem csak egy hordozható ventilátort dobhatsz a táskádba, de hűsítő vízzel is feltöltheted annak tartályát, így bármikor lehűtheted magad a legnagyobb forróságban is.

COOLMAX COOL KÉZI VÍZPÁRA VENTILÁTOR - KÉK 1 DB

10. Természetes Dezodor

A meleg időben kiemelten fontos, hogy frissen tartsuk a hónaljunkat. A természetes dezodorok, amelyek például szódabikarbónát és kókuszolajat tartalmaznak, hatékony védelmet nyújtanak a kellemetlen szagok ellen anélkül, hogy alumíniumot vagy más káros anyagot tartalmaznának.

BIOBAZA DEZODOR FLOWER ROMANCE 50 ML

11. Hűsítő babamatrac

Mielőtt nekivágnátok az egész napos strandolásnak a családdal, érdemes a legkisebbek kényelméről maximálisan gondoskodni. A legkorszerűbb szabadalmazott hidrofil hűsítő gélből készült babakocsi hűsítő matrac a legjobb megoldás, amely akkor is hűvös marad, ha előzetesen nem hűtjük le, és csak addig hűt, amíg a normál test hőjét el nem éri. Utána folyamatos kényelmes és  friss érzést nyújt. Próbáld ki te is és gondoskodj babád kényelméről a strandon is!

COOLMAX COOL BABAKOCSI HŰSÍTŐMATRAC - RÓZSASZÍN 1 DB

12. Organikus Testápoló

A napozás után bőrünk extra hidratálást igényel. Az organikus testápolók, amelyek shea vajat, kókuszolajat és aloe verát tartalmaznak, mélyen hidratálják és táplálják a bőrt, visszaadva annak rugalmasságát és puhaságát.

LAVERA SUN NAPOZÁS UTÁNI TESTÁPOLÓ 200 ML

13. Hűsítő törölköző

A hűsítő törölközők különleges anyaguknak köszönhetően megőrzik a hideget, így tökéletesek lehetnek bármilyen forró napon a nyár folyamán. Készülj fel a napszúrás és a meleg ellen és tárazz be hűsítő, hideg törölközőkből a legnagyobb kánikulában is!

COOLMAX COOL HŰSÍTŐTÖRÖLKÖZŐ (65X42 CM) 1 DB

 

A strandszezon a pihenés és a feltöltődés ideje, de fontos, hogy közben figyeljünk a környezetre és saját egészségünkre is. A természetes termékek nemcsak hatékonyak, de kíméletesek is bőrünkhöz és a környezethez. Az itt bemutatott 13 kellék segít, hogy a strandszezon alatt is a lehető legjobban érezd magad, és közben a természetet is óvd.

 

Ne várj tovább, készítsd össze a strandszezonra szánt természetes kellékeidet most! Látogass el webáruházunkba, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb termékeket, hogy a nyár valóban gondtalan és környezettudatos lehessen! Kattints ide, és fedezd fel kínálatunkat! 

simplepay_hu