Cikkek

Mennyire bízhatunk a zsírégető krémek hatékonyságában?

2023.07.24 15:18

Hogyan is lehetne máshogy elviselni a nyári kánikulát, mint egy tengerpart, tópart vagy medence szélén sütkérezve. Élvezzük hát ki ezt az időszakot felszabadulva, magabiztosan és a testünkre büszkén tekintve. Ha tudni szeretnéd, hogy a zsírégető gél termékek segíthetnek-e alakod tökéletesítésében, akkor ezt a cikket neked írtuk!

Tudj meg többet a zsírégető krémek előnyeiről a Bioszállító.hu cikkéből!

Nyáron mindenki szeret csinosan és lengén öltözködni, ám ez akkor igazán nagy öröm, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben. De szerencsénk van, hiszen a nyári hónapok még több lehetőséget nyújtanak számunkra a sportolásban és a szabadban történő időtöltésben. Mégis növelni szeretnéd a sportolás hatékonyságát és gyorsabb eredményt szeretnél elérni? Remek, nekünk erre is van egy szuper megoldásunk.

Hogyan működnek a zsírégető krémek?

A zsírégető krém készítmények ugyan nem nevezhetőek csodaszereknek, tehát nem tudják a belső szerveinket körülvevő testzsírt csökkenteni, mégis képesek lehetnek a testzsírszázalékot gyorsabban összezsugorítani. De hogyan csinálják mind ezt? Nos, ha a megfelelő hatóanyagokat tartalmazó zsírégető krémeket választasz, akkor megcélozhatják a bőr külső rétegein keresztül a választott területet, és olyan folyamatokat indíthatnak be, amelyek elősegíthetik a fogyást. Ilyen komplex folyamatok például a zsírsavak elégetése, vagy akár bizonyos enzimek működésének fokozása.

Hogy tovább tetézzük az előnyöket, még érdemes lehet azt is tudni, hogy a zsírégető keémek javíthatják a helyi vérbőséget, csökkenthetik a vízvisszatartást és korrigálhatják a hő termelődését. Ez a zsírsejteket szén-dioxiddá és vízzé alakítja át, ezzel is segítve minket a célunk mihamarabbi elérésében. Ó, és még egy kiemelkedő tulajdonság, ami minden bikiniszezon során a problémánk megoldására siet: ezek a készítmények képesek lehetnek bőrünket csodaszéppé varázsolni, a narancsbőrt eltüntetve.

Hogyan vágj bele a zsírégető krémek alkalmazásába?

Eldöntötted már, hogy mi lesz a kiválasztott testrész? Extra tipp: Kerüld el az arc, a nyak, a hónalj és a lágyék részeket, mert ezek érzékenyebb testrészek, amelyekre kellemetlen hatással is lehetnek a zsírégető krémek hatása. Ha azonban sikerült választanod, akkor nem is kell mást tenned, mint bekenni az adott területet és jól bemasszíroznod, ezzel is javítva a krém felszívódásának gyorsaságát. A lehető leghatékonyabb eredmény érdekében javasolt napi két vagy három alkalommal használni a krémet, legalább három hétig megszakítás nélkül.

Fokozzuk még tovább a hatást? Hát persze, hogy ez is lehetséges. Ha a krém alkalmazása után egy órán belül sportolsz, akkor növelheted a zsír csökkenésének gyorsaságát, illetve hatékony lehet még a derékon, combon neoprénöv viselése, de akár csak az adott terület alufóliával történő lefedése.

Hogy megkönnyítsük a választást, mai cikkünkben megmutatjuk nektek a három kedvenc zsírégető krémünket, és megosztjuk különleges tulajdonságaikat.

A DR.KELEN FITNESS FIGURE ZSÍRÉGETŐ GÉLT bevetheted akár a hasadon, combodon, csípődön és derekadon, ahol is segíthet a zsírlerakódás csökkentésében. További bónusz tulajdonsága, hogy kifejezetten hatásos lehet a narancsbőr elleni küzdelemben is.

DR.KELEN FITNESS FIGURE 2:1 500 ML - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

 A DR.KELEN FITNESS SLIM ZSÍRÉGETŐ GÉL mentol, eszcintartalmú vadgesztenye-kivonat, koffein, fahéj- és citromolaj hatóanyagainak kombinációja garantálhatja a célzott karcsúsító kezelés hatását. Továbbá, aktiválhatja a zsírégetést, serkentheti a zsírsejtek távozását és lassíthatja az újabb lipidek raktározódását.

DR.KELEN FITNESS SLIM ZSÍRÉGETŐ GÉL 500 - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

A LADY STELLA ZSÍRÉGETŐ KRÉMGÉL FAHÉJOLAJ KIVONATTAL, olyan természetes hatóanyagok magas koncentrációját tartalmazza, amelyek fokozhatják a sejtek anyagcseréjét és segíthetik a salakanyagok és méreganyagok eltávolítását a szövetekből. Ezáltal hatékonyan harcol a cellulit ellen. A problémás területeken, mint például a has, fenék, comb és csípő, csökkentheti a nemkívánatos zsírlerakódást, enyhítheti a narancsbőr tüneteit és megakadályozhatja a zsírok beépülését a szövetekbe. A gél fahéj olajat tartalmaz, amely kellemes illatot kölcsönöz, valamint fokozhatja a véráramlást, enyhe bőrpírt és melegségérzetet okozva.

LS ZSÍRÉGETŐ KRÉMGÉL FAHÉJAS - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

Válogass a Bioszállító.hu zsírégető géljei között!

 

simplepay_hu