Cikkek

15 nélkülözhetetlen bio termék, ami megkönnyíti minden elfoglalt anyuka életét

2024.02.20 15:55

Suli, edzések, szülői értekezlet, betegségek, hétvégi programok... Egy anyuka élete egy percig sem unalmas. Most elhoztunk neked 15 bio terméket, amikkel egy kicsit könnyebbek lehetnek a hétköznapok.

 

Olvasd el cikkünket és szerezd be az elfoglalt anyukák kedvenc cuccait!

Anyának lenni egy hálás feladat, tele szeretettel, örömmel, boldog pillanatokkal - és nem mellesleg végtelen teendők listáival. A házimunkát felölelő feladatok elvégzésétől a gyerkőcökről való gondoskodásig egy elfoglalt anyuka élete nem más, mint zsonglőrködés.

A Bioszállítónál megértjük a modern anyaság nehézségeit, és arra törekszünk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek támogatják az egészséget, a jólétet és extra gyorsan alkalmazhatóak is.

 

Ebben a cikkben 20 nélkülözhetetlen bioterméket mutatunk be, amelyekre minden elfoglalt anyának szüksége van a mindennapi életében, így egy kicsit könnyebbé és élvezetesebbé téve a zsonglőrködést.

 

1. Természetes multivitaminok

Egy elfoglalt anya időbeosztása gyakran kevés időt hagy az öngondoskodásra. A bio multivitaminok alapvető tápanyagokat biztosítanak az általános egészség és jó közérzet támogatásához, biztosítva az anyukáknak a mindennapi megküzdéshez szükséges energiát és vitalitást.

 

H&B ULTRA WOMAN-NŐI MULTIVITAMIN TABLETTA 30 DB

DR.CHEN MULTIVITAMIN NŐKNEK KLIM-VIT KAPSZULA 60 DB

ORGANIKA MULTIVITAMIN NŐKNEK TABLETTA 60 DB

 

2. Organikus fehérjeszeletek

Az egész napos rohanásban sokszor nem jut időnk tápláló étkezések beiktatására. Menet közben a proteinszeletek kényelmes nassolnivalók lehetnek, hiszen tele vannak fehérjével, rosttal és egészséges összetevőkkel. Így az anyukaként is jóllakhatsz, miközben az egészségtelen ételek miatt sem kell aggódnod.

 

MIG 21 VANILIA PROTEIN GLUTÉNMENTES FEHÉRJE SZELET 50 G

BOMBUS 30% FEHÉRJESZELET FÖLDIMOGYORÓS ÉS CSOKOLÁDÉS ÉDESÍTŐSZERREL 50 G

NICKS CSOKOLÁDÉS FEHÉRJESZELET 40 G

 

3. Immunerősítő kiegészítők

A szupererős immunrendszer az elfoglalt anyukák számára alap. Nem lehetsz beteg, amikor rengeteg felelősséggel zsonglőrködsz, a kicsik számítanak rád, és egyébként is, dolgod van. A vitaminokban és antioxidánsokban gazdag szerves immunerősítő kiegészítők segítenek megerősíteni a szervezet védekezőképességét a gyakori betegségekkel szemben.

 

CALIVITA SAMBUREX FOLYÉKONY IMMUNERŐSÍTŐ 240ML

HERBÁRIA IMMUNERŐSÍTŐ BORÍTÉKOLT FILTERES TEA 20X1,5G 30 G

NATUR TANYA® ESI® ECHINAID® IMMUNERŐSÍTŐ ECHINACEA SZIRUP

 

4. Bio energiaital

Fáradtság esetén az organikus energiaitalok természetes energiát biztosítanak, és az egészségkárosító hatástól sem kell tartanunk. Lassú felszívódásuknak köszönhetően kevésbé megterhelőek a vércukorszintnek, emellett mesterséges adalékanyagokat vagy túlzott koffeint sem tartalmaznak. Frissítő energiát kínálnak a mozgalmas napokon.

 

PURE BIO ENERGIAITAL NAR.-BARACK 250 ML

PURE BIO ENERGY ENERGIAITAL UBORKA-MENTA 250 ML

 

5. Organikus kókuszolaj

A bio kókuszolaj egy széleskörűen felhasználható csodaszer, amely minden háztartásban hasznos lesz. Használhatjuk a konyhában, főzéshez, sütéshez, emellett bőrápoláshoz és hajápoláshoz használható az egész család számára. Tápláló tulajdonságai miatt elengedhetetlen a természetes megoldásokat kereső elfoglalt anyukák számára.

 

BIONA BIO KÓKUSZOLAJ 6 610 ML

RAPUNZEL BIO KÓKUSZOLAJ NATÍV 200 G

LOVE DIET KÓKUSZOLAJ VÖDRÖS 1000ML

 

6. Kézfertőtlenítő minden helyzethez

Az higiénia út közben is elengedhetetlen az elfoglalt anyukák és családjaik számára. A kézfertőtlenítő kényelmes módszert kínál a kéztisztításra, így bárhová is mentek, nem fogtok bacikat és vírusokat összeszedni.

 

BRADOLIFE KÉZFERTŐTLENÍTŐ GÉL PARFÜMÖS 50ML 4X3DB

BRADOLIFE KÉZFERTŐTLENÍTŐ GÉL KAMILLA 50 ML

GLORY KÉZFERTŐTLENÍTŐ GÉL CITROM 300 ML

 

7. Baba törlőkendők

A gyengéd, mégis hatékony organikus babatörlőkendők tökéletesek a gyors tisztálkodáshoz útközben. Az anyukák magabiztosan használhatják őket pelenkázáshoz, ragacsos kezekhez vagy maszatos arcokhoz, hiszen ezek a törlőkendők mentesek a káros vegyszerektől.

 

BAMBO NATURE VEGAN NEDVES TÖRLŐKENDŐ

COT ONE KÖR BAR NEDVES TÖRLŐKENDÖ 100% 72 DB

DR.ISLA 100% BAMBUSZ NEDVES TÖRLŐKENDŐ

 

8. Természetes illóolajok

A természet erejét kihasználva a bio illóolajok számos előnyt kínálnak az elfoglalt anyukák számára. Akár ellazulni, akár felpörögni szeretnétek, minden élethelyzethez találtok egy megfelelő illatot. Sőt, még az általános jólét támogatására is használhatjátok ezeket az illóolajokat.

 

JEUNESSE E·VŌK ILLÓOLAJ-KEVERÉK KÉSZLET

MEDINATURAL EUKALIPTUSZ 100% ILLÓOLAJ 10 ML

PANAROM ÖRÖM ILLÓOLAJKEVERÉK SZETT

 

 

9. Bio gyógyteák

Egy csésze gyógytea nyugtató szertartás lehet az elfoglalt anyukák számára, akik a káosz közepette egy kis pihenésre vágynak. Válassz a különféle keverékek közül, amelyek célja az elme megnyugtatása, az emésztés elősegítése vagy a pihentető alvás.

 

GYÓGYFŰ MÉLYALVÁS TEAKEVERÉK 50 G

UKKO STRESSZOLDÓ NAPPALI TEAKEVERÉK 120G

HYSON BIO CITROMFŰ ÉS GYÖMBÉR TEA 15X1,5G 23 G

 

10. Organikus száraz sampon

Vannak olyan hektikus reggelek, amikor nincs idő a teljes hajmosásra. Ilyenkor jön jól egy szuper száraz sampon, amely felfrissíti a hajat és felszívja a felesleges zsírt, így a tincsek tisztának tűnnek és frissek maradnak.

 

GOLDEN GREEN VITALINE SZÁRAZ SAMPON 100 G

JOANNA ULTRA FRESH SZÁRAZSAMPON BARNA

 

11. Bio ajakápoló

Vannak olyan napok is, amikor sminkelni sincs idő. Ilyenkor is megérdemli minden egyes anyuka, hogy egy kis szépségrutinnal dobja fel az arcát. Tápláld és védd az ajkaidat organikus ajakbalzsamokkal, amelyek olyan természetes összetevőket tartalmaznak, mint a méhviasz, a kókuszolaj és a shea vaj. Elfoglalt anyukaként is lehetnek puha, fényes és kívánatos ajkaid!

 HAUSCHKA MED LABIMINT AJAKÁPOLÓ

COCONUTOIL COSMETICS BIO AJAKÁPOLÓ ARGÁNOLAJOS 10 ML

 

12. Fényvédő krém

A bőr káros UV-sugárzás elleni védelme kulcsfontosságú az egész család számára, különösen a szabadtéri tevékenységek során. A mindennapos fényvédőzés nem csak széleskörű védelmet nyújt a leégés ellen, de a bőr öregedését is lelassítja. Érdemes egyet mindig bedobni a táskába!

 

NU SKIN COMPLEXION PROTECTION DAILY MINERAL SUNSCREEN 40ML

MEDINATURAL SPF30 RÁNCTALANÍTÓ FÉNYVÉDŐ ARCKRÉM 50 ML

NATURA SIBERICA LAB BIOME HIDRATÁLÓ FÉNYVÉDŐ ARCKRÉM SPF50 30ML

 

13. Organikus aloe vera gél

Nyugtasd és hidratáld az egész család bőrét organikus aloe vera géllel, amely sokoldalú gyógymód kisebb égési sérülésekre, napégésekre, rovarcsípésekre és bőrirritációkra. Hűsítő tulajdonságai megkönnyebbülést nyújtanak az egész családnak.

 

NATUR TANYA® S. ALOE VERA ELSŐSEGÉLY GÉL

HERBIOVIT ALOE VERA KRÉM 250 ML

 

14. Természetes kézkrém

Az állandó kézmosás és a háztartási munkák megterhelhetik a bőrt. Az organikus kézkrém táplálja és hidratálja a száraz, érdes kezeket, miközben puhává és simává varázsolja őket szintetikus illatanyagok vagy durva vegyszerek használata nélkül.

 

LAVERA NEUTRAL BIO KÉZKRÉM ALLERGIÁRA HAJLAMOS BŐRRE 50 ML

DERMAFLORA 0% KÉZKRÉM KÓKUSZOLAJ 50 ML

PANAROM KÉZKRÉM VÁLOGATÁS

 

15. Organikus elalvást segítő étrend-kiegészítők

A minőségi alvás elengedhetetlen az általános egészséghez és jóléthez – főleg az anyukák esetében. Az alvást támogató étrend-kiegészítők elősegítik az ellazulást és a pihentető alvást a nehezebb napokon is.

 

NOTTEVIT BEAUTY SLEEP ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA 30 DB

SWANSON VALERIANA ROOT EXTRACT 200 MG

ŐSI MAGNÉZIUM JÓÉJT MELATONINOS TESTÁPOLÓ+LEVENDULA 100 ML

 

simplepay_hu