Cikkek

Hernyógomba, a kiváló immunerősítő

2023.10.24 15:52

Hallottál már a kiemelkedően nemes kínai hernyógombáról? Képzeld, még az emberek többsége által ismert szarvasgombánál is értékesebb. Már a tradicionális kínai és tibeti gyógyászatban is használták jótékony tulajdonságai miatt, és még sok más betegség leküzdésében is segítségünkre lehet ez a különleges gombafajta.

Olvasd el a Bioszállító.hu cikkét és tudj meg többet a hernyógomba immunerősítő hatásairól!

A hernyógomba az új sztár étrendkiegészítő. Mivel a hernyógomba a világ ezen felén még csak most kezd népszerűségnek örvendeni, ezért érdemes az elején kezdeni és megismerni, hogy hogyan is ismerték fel a szervezetet támogató hatásait.

A hernyógomba története

A Himalája hegység vidékein jakokat legeltető pásztorok arra lettek figyelmesek, hogy az állataik kimagasló egészségűek, kitűnő a termékenységük és nagyon vidámak, élénkek. Mint ahogy ez később kiderült, ez a sok pozitív változás a jakokon a hernyógombának volt köszönhető, amelyet a föld alól előástak és ízletessége miatt elfogyasztottak. Mindezek után kezdték el a népgyógyászatban is immunerősítésre, valamint egyre több betegség megelőzésére és mérséklésére is használni. A hernyógombának különleges hosszúkás alakja van, amit a kínaiak előszeretettel hívnak „télen féreg - nyáron fű” -nek. Szerencsénkre napjainkban már olyan kiszerelésben is elérhető ez az évezredek óta ismert egészségvédő, amelyek alkalmazkodnak a felgyorsult életvitelünkhöz, de mégis kiemelkedően támogathatják egészségünket. Ilyen például a hernyógomba kapszula a Myco Crystal-tól.

Minek köszönheti immunerősítő hatásait a Myco CRrystal Hernyógomba Kapszula?

Ez a természetes immunerősítő készítmény igazi vitamin- és ásványianyag bomba. Megtalálható benne cink, kálium, magnézium és mangán, illetve B – vitaminok, valamint E-, D- és K- vitamin. Tartalmaz még esszenciális aminosavakat, amelyeket a szervezet saját magától nem képes előállítani, ezért pótolnunk kell azokat. Képes lehet javítani a természetes immunvédekező folyamatok hatékonyságát. Antibakteriális összetevői kiválóan támogathatják a fertőzések, szezonális influenzák, megfázások, náthák, gyulladásos betegségek és bakteriális támadások leküzdését és a mihamarabbi gyógyulást. Köptető hatása miatt mérsékelheti a köhögést és ezáltal megoldás lehet az asztmás tünetek csillapításában is. Javíthatja a fizikai terhelhetőséget és az izomzat teljesítőképességét. Illetve immunerősítő tulajdonságainak köszönhetően csökkentheti a fáradékonyságot és a kifulladást.

Myco Crystal hernyógomba kapszula 100 db - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

Miben segíthet még ez az immunerősítő hernyógomba táplálék-kiegészítő?

Rákos megbetegedések elleni küzdelem

A kiemelkedő immunerősítő hatása már önmagában is támogatás a rákmegelőzésben, de rosszindulatú daganatok kialakulása után is javasolt lehet fogyasztása a tünetek enyhítésére. Magas antioxidáns tartalommal rendelkezik, amely képes lehet elpusztítani a sejteket károsító szabadgyököket, illetve fokozhatja a falósejteket, amelyek a daganatsejtek kiirtásában segíthetnek.

Megoldást nyújthat a memóriaproblémáknál

Biztos előfordult már veled is, hogy egy-egy stresszesebb időszak alatt hajlamosabb vagy dolgokat elfelejteni. Ez azért van, mert a stressz teljesen kimeríti az agyat. a Myco Crystal Hernyógomba Kapszula immunerősítő tulajdonságai miatt képes lehet csökkenteni a fáradékonyságot, a testi és a lelki terhelhetőképességet, így támogatva a stresszes idő zökkenőmentesebb átvészelését. Emellett kutatások is kimutatták, hogy összetevői között megtalálható még a Cordyceps nevű hatóanyag is, amely segíthet a memória megőrzésének támogatásában és csökkentheti a mentális funkciók romlását.

Myco Crystal hernyógomba kapszula 100 db - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

További jótékony hatásai az immunerősítő hernyógombának:

  • Fokozhatja a vérkeringést
  • Optimalizálhatja a szívműködést
  • Megoldás lehet májzsugor és hepatitisz megbetegedéseknél
  • Csökkentheti a vércukorszintet
  • Javasolt lehet antidepresszánsként
  • Javíthatja a kedélyállapotot
  • Rugalmasabbá és szebbé teheti a bőrt, a hajat és a körmöket

Myco Crystal hernyógomba kapszula 100 db - Bioszállító.hu (bioszallito.hu)

Ha immunerősítőt keres akkor próbálja ki a MYCO CRYSTAL HERNYÓGOMBA KAPSZULA-t a Bioszállító.hu kínálatából!

 

 

simplepay_hu