Részletek
Adatok
Részletek
A készülék jellemzői:
pontos, folyamatos fermentáció
teljes felületű hőszigetelés
egyenletes fermentációs hőmérséklet
digitális kijelző
programozható fermentációs idő
automatikus kikapcsolás funkció
automatikus átváltás erjesztésről hűtésre
beépített elektronikus hűtőrendszer
rendkívül egyszerű használhatóság és könnyű tisztíthatóság
A fermentált ételekhez csak a gépre van szükségünk, illetve az erjesztéshez szükséges baktérium kultúrára:
Joghurt, tejföl (mezofil), kefir baktérium kultúra
Sajtkultúrák: krémsajt, fetasajt, gyúrtsajt, parmezán stb.
Zöldség- és gyümölcs erjesztő kultúrák
Natto (erjesztett szójabab)
Kimchi (erjesztett káposzta)
Rizsbor kultúra
pontos, folyamatos fermentáció
teljes felületű hőszigetelés
egyenletes fermentációs hőmérséklet
digitális kijelző
programozható fermentációs idő
automatikus kikapcsolás funkció
automatikus átváltás erjesztésről hűtésre
beépített elektronikus hűtőrendszer
rendkívül egyszerű használhatóság és könnyű tisztíthatóság
A fermentált ételekhez csak a gépre van szükségünk, illetve az erjesztéshez szükséges baktérium kultúrára:
Joghurt, tejföl (mezofil), kefir baktérium kultúra
Sajtkultúrák: krémsajt, fetasajt, gyúrtsajt, parmezán stb.
Zöldség- és gyümölcs erjesztő kultúrák
Natto (erjesztett szójabab)
Kimchi (erjesztett káposzta)
Rizsbor kultúra
Adatok
Márka
Vegital