Az acerola Közép- és Dél-Amerikából származik, Barbados cseresznye néven is ismert. A bogyó a C-vitamin tartalmáról híres, amely akár 40-szer annyi, mint a narancsé. A betakarítás általában akkor történik, amikor a bogyók még zöldek, mivel ilyenkor kétszer annyi C-vitamint tartalmaznak, mint az érett gyümölcsök. A fagyasztva szárított acerola port Brazíliából, az egyik legjelentősebb acerola gyártótól szerezzük be. A gyümölcsök a betakarítás után gyorsan megromlanak, 3-5 napon belül lényegében használhatatlanná válnak. Emiatt az acerolát fagyasztva szárítják, hogy megőrizze a lehető legtöbb tápanyagtartalmát.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Antiallergén; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Élelmi rostban gazdag; Nátriummentes/Sómentes
Összetétel: 100% organikus acerola (malpighia glabra) por.
Javasolt felhasználás, adagolás: 1 adag por naponta, pl. tejben vagy gyümölcslében feloldva
Egy adag = 3-5 g
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen tárolandó.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.