Rendkívül egészséges, alacsony kalóriatartalmú, élelmi rostban, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag. Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai: Indol-3-karbinol és szulforafán tartalma támogathatja a máj méregtelenítő funkcióját, segítheti a sejtek daganatellenes tevékenységét, Jótékony hatása lehet a vénákra, vissszérgyulladásra, aranyérre, Erősítheti a kapillárisokat és a vénákat, A központi idegrendszerre és az agyra serkentő hatású lehet, Javíthatja a cukorbetegek mikrokeringését, Antioxidáns, Gyulladáscsökkentő lehet, Angiogén, Kollagénszintézist serkető lehet, Pozitív hatása lehet a memóriára, Antimikrobiális, Neuroprotektív, Támogathatja az immunrendszert, Részletes leírás, A káposztafélék családjába tartozó kifejezetten alacsony kalóriatartalmú antioxidáns bioélelmiszer. Magas arányban tartalmaz ásványi anyagokat, nyomelemeket, A-, K- és C-vitamint, káliumot, kalciumot, illetve élelmi rostot. Rendszeres fogyasztásával hatékonyan támogathatjuk a súlykontrollt és a méregtelenítést, a vérkeringést, a helyes sejtműködést és segíthet megőrizni a csontok és fogak épségét. Daganatos betegséggel élők számára különösen fontos, hogy a brokkoli porral készített ételeket nem szabad sokáig főzni (max. 2-3 perc párolás)! Különösen ajánlott brokkolicsírával, vagy más szulforafán tartalmú étellel keverve fogyasztani (mustármag, retek, rukkola, wasabi), mert ezek mirozináz tartalma segíthet a rákmegelőzésben. Használata segíthet: sebgyógyulás, terhességi csíkok, narancsbőr ellen, stresszoldó, szorongáscsökkentő, pánikrohamok ellen, ízületi fájdalmakra, méregtelenítésre (elhízás, májfunkciók javítása, őrproblémák) Tartalmaz: B-vitamin, C-vitamin, antioxidánsok, fehérjék, ásványi anyagok, flavonoidok, tanninok, polifenol. Összetétel: 100% bio brokkoli por. Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Fehérjeforrás; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz