A máriatövist (hatóanyag: szilimarin), Shizandrát, articsókát, mungóbabot és C-vitamint tartalmazó készítményt* ajánljuk a máj és az epe egészségének megőrzéséhez. Hatóanyagainak köszönhetően hozzájárul az emésztőrendszer komfortérzetének kialakításához.
A máj meridián kapszula a máj és az epe egészségét támogató gyógynövények és C-vitamin felhasználásával készült. A fejlesztés során a Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM) tapasztalatai mellett a kutatók felhasználták az európai népgyógyászat és a modern kori orvoslás tudományos eredményeit is. A máriatövis gyümölcse (hatóanyaga: szilimarin) (Császár) segíti a megfelelő májfunkció fenntartását, ezzel a szervezet számára toxikus anyagok eltávolítását. Hozzájárul a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a májszövet és a májsejtek regenerálódásához. A schizandra (Miniszter) öt ízű gyümölcsét Kínában igen nagyra becsülik a hagyományos orvoslásban, értékes hatóanyagtartalma miatt mára az európai szakemberek is felfigyeltek rá. Az 5 íz 5 szervre hathat. Segíti a máriatövis hatását. Védi a májsejteket. Csökkenti a megemelkedett ALT enzim szintet. Az articsóka levél (harmonizáló) támogatja a bélrendszer megfelelő működését, hozzájárul az emésztőrendszer komfortérzetéhez. A mungóbab (meridián irányító) Kínában régóta használt méregtelenítő gyógynövény és étek, melynek a májra gyakorolt kedvező hatását már évezredek óta ismerik.
Ajánlott adagolás: naponta 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkel lenyelve (reggeli előtt, vacsora után).
A hagyományos kínai orvoslás, az ember és a környezet harmonizációja, valamint a szervóra alapján este 10 órától hajnali 2 óráig tartó időszak kiemelten fontos a máj és epe pihenése szempontjából! A fenti időszakban az emberi szervezet pihenjen, és jó minőségű alvással a megfelelő időben elősegítjük a máj és epe egészségét. További segítség lehet zöld színű növények (pl. ruccola, spenót, saláta) és zöld színű gyümölcsök fogyasztása.