Ajánljuk salátákhoz, főzéshez és sütéshez füstpont alatti (210 °C) hőmérsékleten; a mediterrán diéta alapja, kiváló májtisztító; ajánlott koleszterin-mentes diétához; a gyártó kifejezetten javasolja a fogyasztását daganatos megbetegedések kiegészítő kezeléseként
100 % extra szűz, kizárólag mechanikai eljárás útján hidegen sajtolt, első szűrésből származó prémium minőségű görög olíva olaj. Görögország egyik legjobb olívatermő vidékéről, a Peloponnészoszi-félszigetről szüretelt kétféle zöld olajbogyóból (Koronia és Manaki) nyert „folyékony arany”. A szüretelést követően azonnal sajtolják az olívát, hogy a bogyók beltartalmi értéke minél teljesebben megmaradjon. A kinyert olajat a megrendelésig temperált tartályokban tárolják. A gyártó családi vállalkozása garantálja a folyamatosan kiváló minőséget.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia (100 g): 900 kcal/3700 KJ
Zsír összesen: 100 g Ebből:
Egyszeresen telítetlen zsír: 78 g;
Többszörösen telítetlen zsír: 7 g;
Telített zsír: 15 g
Savtartalom: ? 0,8%
Szénhidrát: 0 g
Fehérje: 0 g
Származási hely: Görögország