"Származási hely: Olaszország. A szőlőmag-olajat apró vetőmagok sajtolásával nyerik a szőlőbogyókból (Vitis Vinifera), és minden bogyó olajat, ásványi anyagokat, vitaminokat és természetes antioxidánsokat tartalmaz. Ennek az olajnak a kivételes tulajdonságai lehetővé tették számunkra, hogy annyira növeljük termelését, hogy manapság ez az egyik legértékesebb termék. Használja ki a szőlőmagolaj finom ízével, magas füstpontjával és omega-6-zsírsavaival való sokoldalúságát és egészségügyi előnyeit, amelyek egyedivé és teljes termékké teszik. Tálalási javaslat: Pékárukhoz vagy ízletes sült ételek készítéséhez egyaránt használhatjuk.A kiváló emulgeáló tulajdonságok miatt majonéz vagy krémes termékek elkészítéséhez ideálisak, még hűtve is. Próbálja ki halak pácolásához és a salátaöntetként is."