Leckers bio zselatinlap állati eredetű 12 db

Leckers bio zselatinlap állati eredetű 12 db
Leckers bio zselatinlap állati eredetű 12 db
Leckers bio zselatinlap állati eredetű 12 db

A zselatinnal készíthetünk krémeket, desszertet, tortát, kocsonyát, ízletes aszpikot, valamint gyümölcs és borzseléket.

Összetevő: 100% bio zselatin disznóbőrből

Elkészítési javaslat: A zselatinlapokat kb. 5 percig külön  hideg vízbe beáztatjuk, finoman kinyomkodjuk. Hideg ételekhez  a zselatint lassan folyamatos keverés mellett felmelegítjük. Ehhez néhány evőkanállal a hideg zselírozandó masszából belekeverünk. A végén egy habverővel a maradék alapanyagot a zselatinmasszához keverjük. Sohasem fordítva! Meleg étel készítéséhez direkt belekeverjük a kinyomkodott zselatint. A kész ételt minimum 4 órát hűtőben kell tartani. Vágott vagy kiborított ételeket egy éjszakán át a hűtőben kell tartani. Zselatint soha nem keverünk forralt ételekbe, mert elveszti a hatását.

Figyelmeztető: A kivit, ananászt vagy papayát először blanchírozni kell ahhoz, hogy zselésíteni lehessen.

Kiszerelés:
12 db
1 193 Ft
Egységár: 99 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 12 Ft
Kedvezményeket keres?
Kiegészítő termékek
Leckers bio zselatinlap állati eredetű 12 db
Leckers bio zselatinlap állati eredetű 12 db
1 193 Ft