Elkészítési javaslat:
1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a közömbös ízű méz.
2. A maradék tejet felforralni.
3. A tejet levenni a tűzről, hozzáadni a kikevert pudding-port majd folyamatos kever-getés mellett mégegyszer felfőzni.
4. A kész puddingot egy hideg
vízzel kiöblített tálba vagy formába önteni és hidegre tenni, hogy megkeményedjen.
5. Néhány óra múlva a puddingot boríthatjuk és fogyasztható.
Figyelmeztetés: A mézet ne keverje a kész pudingba mert akkor az nem keményedik meg.
Összetevők EBG-ból:
kukoricakeményítő, tengeri só, természetes aroma.