Természetes csokoládé chips. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak desszertek ízesítésére kiválóan alkalmas.
Jótékony tulajdonságai:
Javítja a közérzetet
Elsőszámú magnéziumforrás
Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra
Nagyobb mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot
Ásványi anyagok: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz
A-, B1-, B2-, B6-, B12-, D-, E-vitaminokban gazdag
Alkalmazása: A zúzott kakaó babot rágcsáljuk el. Kiváló sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.