Összetevők: cukor, gyömbér, tartósítószer: kén-dioxid. A kandírozott gyömbér rendelkezik a gyömbér jellegzetes csípős, fűszeres-édes ízével, zamatátával. A kockákra vágott gyömbért cukorral tartósítják, ezért viszonylag magas a cukortartalma, de megőrzi természetes jó tulajdonságait és nem tartalmaz élelmiszer színezéket sem. Kandírozásra fiatal gyömbérgyökér az ideális, mert az érettebb növény rostjai már túl erőssek hozzá. Kandírozott formában a gyömbér nagyon sok módon felhasználható. Különleges ízélményt nyújt köretként, italok- koktélok ízesítőjeként, édességként és persze süteményekben. Recept rovatunkban adunk is ehhez néhány ötletet! *A tápérték táblázatban feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat. Átlagos tápérték 100 g termékben* Energia (kJ/kcal) : 1.654 / 395 Zsír :3,3 (g) amelyből telített zsírsavak : 0,6(g) Szénhidrát : 81 (g) amelyből cukrok:38 (g) Élelmi rost :1,3 (g) Fehérje :7,4 (g) Só: 0,03 (g) Kiszerelés: 100 g Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus