A Hulala cukormentes növényi habalapanyag egy igazi adu ász sütéshez és főzéshez egyaránt. A tészta- és húsételektől kezdve a desszertekig, bármi elkészíthető és használata mindig garantálja a tökéletes eredményt. Használhatjuk hidegen és melegen egyaránt, forralható, és ízlés szerint cukorral is ízesíthetjük. A tökéletes eredmény elérése érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. A hosszabb eltarthatóság érdekében hab készítése esetén hőmérséklete mindig maradjon 5 és 8 °C között.
Allergének: szója, tej
Összetevők: víz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsírok és olajok(25%) (zsírok: pálmaolaj, olajok: napraforgó), növényi rost, stabilizátorok: szorbitok, hidroxipropil-cellulóz, nátrium-alginát; tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- éd diacetil-borkősav-észterei, lecitinek (szójabab), zsírsavak mono- és digliceridejinek tejsav-észterei; aromák, só, színezék: karotinok.
Nyomokban földimogyorót tartalmazhat.