BioMenü BIO AGARAGAR por 60 g

BioMenü BIO AGARAGAR por 60 g

Agaragar zselésítésre! A zselatin természetes, vegán és vegetáriánus helyettesítője.

 

Részletek

Az agaragar vörös tengerimoszatból (Rhodophyceae), elsősorban Gelidiumból és Gracilariából kivont poliszacharid. A zselatin természetes, vegán és vegetáriánus helyettesítője. Íztelen és szagtalan, különféle desszertek, édességek és egyéb ételek készítésére használható. Az agaragar zselésítőszer, ami azt jelenti, hogy folyadékok sűrítésére és megszilárdítására használható. Hőstabil, azaz hideg és meleg ételekhez egyaránt használható. Vízben oldódik, de alkoholban nem.

Az agaragarpor használatához egyszerűen adja hozzá meleg folyadékhoz és forralja fel. A folyadék ezután körülbelül 45 Celsius fokon megszilárdul. Az agaragarpor szükséges mennyisége a végtermék kívánt vastagságától vagy szilárdságától függ. Lágy kötésű gélhez használjon körülbelül 0,5-1 teáskanál agaragarport egy csésze folyadékhoz. Szilárdabb állag eléréséhez használjon 1,5-2 teáskanálnyit egy csésze folyadékhoz.

Az agaragar egy sokoldalú összetevő, amely különféle ételekhez használható. Az ázsiai konyha kedvelt összetevője, mint például az Anmitsu nevű japán desszert, amely kis agarzselé kockákból áll, gyakran friss gyümölccsel tálalva.

Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírmentes; Telített zsírtól mentes; Cukormentes; Élelmi rostban gazdag


Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás

Egy adag = ízlés szerint

ízlés szerint

Hozzávalóként használható levesek sűrítőjeként vagy cukorkák és fagylaltok zselésítőanyagaként.

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen


Összetevők

100% agaragar

 

2 473 Ft
Egységár: 41 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Márka
Bio Menü
Származási hely
Magyarország
simplepay_hu cib