Naturgold bio alakor sütőferment 100 g

Naturgold bio alakor sütőferment 100 g
Alakor ősbúza alapú SÜTŐFERMENT indító keverék (kovászalap). Fermentációs (kovászos) alapú sütés - tökéletes aromafejlődés- rugalmas belső szerkezet és ropogós kéregképződés- természetes probiotikum.
Javasolt felhasználás: Kovász készítéshez: A tasak tartalmát keverje össze 100 ml tiszta vízzel és hagyja állni 24 órát. Ezt követően a kovász azonnal felhasználható bármilyen kovászos alapú sütéshez. Kenyérsütéshez: A tasak tartalmát 1 kg tetszőleges kenyérsütésre alkalmas liszttel, (1 kg lisztből 2 kenyér kisütését javasoljuk) ca. 15 g sóval, valamint 600-800 ml langyos víz hozzáadásával összedagasztjuk, majd szobahőmérsékleten egy nagyobb tálban lefedve 24 órán keresztül állni hagyjuk. Másnap formába tesszük a kenyértésztát és előmelegített sütőben készre sütjük a kenyereket (ca. 60 perc 180-220 0C).
100 g
729 Ft
Egységár: 7,29 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Áfa
1,27
Márka
Naturgold
Származási hely
Magyarország
simplepay_hu cib