Kókuszos és kakaós krémmel töltött desszert szaloncukor
Paleo kókuszos és kakaós krémmel töltött étcsokoládé desszert szaloncukor édesítőszerekkel, eritrittel és sztíviával
Összetevők:
étcsokoládé 50 százalék (kakaómassza, édesítőszer: eritrit (14 százalék), kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin, édesítőszer: szteviol glikozidok (0,02 százalék)), kókuszos és kakaós krém 50 százalék (édesítőszer: eritrit (20 százalék), nem hidrogénezett növényi zsír (pálma, shea), kókusztejpor (10 százalék), tápióka keményítő, zsírszegény kakaópor (2 százalék), emulgeálószer: napraforgó lecitin)
Kakaó szárazanyag tartalom az étcsokoládéban legalább 70 százalék.
Nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket, glutént szóját, és tejanyagot tartalmazhat!
A cukor helyett xilitet tartalmazó élelmiszerek fogyasztása a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó élelmiszerek fogyasztása. Túlzott fogyasztása hashajtóhatású lehet!
Ügyeljen a változatos és kiegyensúlyozott étrendre és az egészséges életmódra!
(A kép csak illusztráció.)