Kyäni Sunset lágyzselatin kapszula /1 havi adag/

Kyäni Sunset lágyzselatin kapszula /1 havi adag/
Kyäni Sunset
A Kyäni Sunset olyan hal olajat tartalmaz, amely Omega-3 (EPA és DHA) forrás, emellett pedig A- és D-vitamint, illetve az E-vitamin hatékony formáját is tartalmazza


A Kyäni Sunset lágy kapszulái zsírban oldódó elemeket tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak a test kiegyensúlyozott táplálkozásának támogatásához.

A Kyäni Sunset-ben magas arányban találunk EPA és DHA elemeket, amelyeket a vadlazac és egyéb halfajták szolgáltatnak. A tanulmányok azt mutatják, hogy az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el. Az EPA és DHA hozzájárul a szív normál működéséhez. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció fenntartásához. Az A-vitamin hozzájárul a normál látás és a bőr normál állapotának fenntartásához.

A Kyäni Sunset olyan hal olajat tartalmaz, amely Omega-3 (EPA és DHA) forrás, emellett pedig A- és D-vitamint, illetve az E-vitamin hatékony formáját is tartalmazza, amelyet a rizskorpa olajból nyernek ki. A béta-karotin a karotin legelterjedtebb formája. A karotinok a leggyakoribb természetes színezékek, leginkább gyümölcsökben és zöldségekben találhatóak. A Kyäni Sunset® termékben található béta-karotin a Dunaliella Salina nevezetű algából származik, amely túl sós vizekben található meg, amelyeknek a vize piros színben pompázik. A Dunaliella Salina nevezetű algának nagyon változó az alakja, és a különböző típusoktól úgy lehet megkülönböztetni, hogy nagy mennyiségű béta-karotint tartalmaz- nevezetesen a száraz anyag 5 és 14%-a közötti mennyiségben- intenzív fény és só koncentrációval rendelkező területeken található meg.D-vitamin. Ez a nélkülözhetetlen tápanyag hozzájárul a kálcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához és a vér normál kálcium szintjének fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin egyik sajátos vonása, hogy napozás hatására a testünk saját maga képes előállítani. Mivel a legtöbb európai nem képes elég mennyiséget előállítani belőle, a testünknek szükséges támogatást és védelmet D-vitamin pótlással tudjuk biztosítani.

Egy flakonban 90 lágy zselatin kapszula található.

Fogyasztás: Ajánlott fogyasztása, napi 3 lágy kapszula fogyasztása este étkezés után, mert a szervezetben található lipidek este a legaktívabbak.

(A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot!)
15 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 158 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Márka
Kyäni
simplepay_hu