Selenium dietet-in tabletta 40 db

-11%
Selenium dietet-in tabletta 40 db
A DIETET-IN tabletta szedésével

- a szénhidrát anyagcsere egyensúlyi állapotának fenntartása segíthető,

- a fogyókúrák során jelentkező speciális vitamin- és nyomelemhiánymegelőzhető,

- a súlycsökkentő diéták eredményessége segíthető,

- a fogyókúrázók életminősége javítható.

A speciális vitamin- és nyomelempótlás segíti aszénhidrát-anyagcsere egyensúlyi állapotának fenntartását, a nyomelem- ésvitaminhiány okozta mellékhatások megelőzését illetve súlyosságuk csökkentését,a testtömeg zsír/izom arányának javítását.

A cukorbetegség megelőzésében illetve kezelésében nagyjelentőségű a megfelelően összeállított diéta, amelynek része az optimálisnyomelem- és vitaminpótlás. Különösen azon

komponensek érdemelnek figyelmet, amelyek hiányacukorbetegség-szerű állapotot hozhatnak létre, illetve amelyek fokozottkiürülése észlelhető a cukorbetegeknél. A tartósan fogyókúrázóknál gyakranfellép speciális vitamin- és nyomelemhiány. Fontos, hogy minden esetben anyomelem- és a vitaminpótlás célzott, a szervezet igényéhez igazodó legyen.

Mik a DIETET-IN tablettahatóanyagai?A készítmény hatóanyagai:50 μg króm (chromium), 1 mgmangán(manganum), 5 mg cink(zincum) és 7 mg nikotinsavamid (nicotinamidum)tablettánként.

Mit tartalmaz még a készítmény?

A készítmény segédanyagai: polyvidon, laktóz (tejcukor), kukorica-keményítő,magnézium-sztearát, kolloid szilicium-dioxid, talkum.

Mit kell tudnia a kezelésmegkezdése előtt?

A DIETET-IN tabletta szedése a korábban beállított terápiátés diétát nem helyettesíti.

A króm (létfontosságú nyomelem) hiányában fokozódik acukorbetegség kialakulásának a veszélye és fordítva: a betegség fennállásakornövekszik a szervezet króm igénye. A nikotinsavamiddal együtt alkotja acukoranyagcsere egyik ismert szabályzó faktorát az ún. Glükóz ToleranciaFaktor-t.

A mangán (nélkülözhetetlen nyomelem) számos, a sejtanyagcseréjében szerepet játszó enzim alkotórésze. Hiánya esetén egyeséletfunkciók, így például a cukorlebontás lelassul.

A cink (esszenciális nyomelem): a cukorbetegektöbbségénél jellemzően alacsony a szervezet cink ellátottsága, pedig aszövődmények elleni hatékony védelemhez a cink jelenléte elengedhetetlen.
40 db
2 201 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 950 Ft
Egységár: 49 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Áfa
1,27
simplepay_hu