Bio menü bio árpafű por 125 g

Bio menü bio árpafű por 125 g

Az árpát az első gabonaféleként tartják számon, történelme i.e. 7000-ig nyúlik vissza. Árpafüvünket az európai gazdálkodók organikus módon termesztik termékeny síkságokon. Az árpafű fiatal korában, a tápanyagtartalma csúcsán kerül betakarításra. Ezt követően az egyik legnagyobb, rendkívül innovatív és hatékony európai dehidratációs üzem dolgozza fel. A végső feldolgozási lépés magában foglalja a zsenge fű finom porrá őrlését. 1 kg por előállításához 5 kg friss levél szükséges.

Az őrlemény bővelkedik az egészségu¨nk számára létfontosságú mikrotápanyagokban, illetve gazdag fehérjékben is. A 22 aminosavból 18-at tartalmaz, beleértve a 8 esszenciális aminosavat, amit a szervezetu¨nk nem képes saját maga számára előállítani. Az árpafű por kitűnő forrás a vegetáriánusok étrendjéből gyakran hiányzó fehérjék pótlására, amelyeket magas koncentrációban és a szervezetu¨nk számára ideális arányban tartalmazhat. Biztosíthatja a kiegyensúlyozott tápanyag-összetételt, illetve azokat a sejtfunkciókhoz szu¨kséges tápanyagokat, amelyek elősegíthetik a növekedést és a fejlődést.

Adagolás, javasolt felhasználás:

Egy adag = 3-5 g 1 adag naponta egyszer vagy kétszer, folyadékba keverve, az első héten csökkentett adagban

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Összetevők: 100% bio árpafű (hordeum vulgare). Nyomokban zellert, mustármagot, vadrepcét és glutént tartalmazhat.

125 g
1 742 Ft
Egységár: 14 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Márka
Bio Menü
Származási hely
Magyarország
simplepay_hu cib