Bio menü bio kakaómassza tallér perui 125 g

Bio menü bio kakaómassza tallér perui 125 g

A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja.

A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui biotermelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaópaszta készítéséhez megőrlik, majd a pasztát megolvasztják, hogy a folyékonnyá váljék. A folyadékot lehűtik és lapkákká alakítják.

A kakaó antioxidánsokkal telített, tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). A kakaómassza nem csak a csokoládékészítés legfontosabb alapanyaga, hanem az egyik legkedveltebb élelmiszer a világon. A perui BioMenu¨ Kakaómassza Tallér egy ízletes szupertáplálék.

Adagolás, javasolt felhasználás:

Egy adag = 5-10 g ízlés szerint

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Összetevők: 100% bio hántolt kakaóbab (theobroma cacao)

125 g
3 863 Ft
Egységár: 31 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 39 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Márka
Bio Menü
Származási hely
Magyarország
simplepay_hu cib