Sokrétű felhasználási módjának köszönhetően a babcsíra az ázsiai konyha elengedhetetlen alapanyaga. A mungóbab csírája kiváló ízhatású wokban készült ételekben, de köretként is finom húsokhoz és halakhoz, vagy akár saláták alapanyagaként. Felhasználás előtt alaposan öblítsük át a Shan'shi babcsírát hideg vízzel, így még jobban érvényesül az íze! Ha csak rövid ideig sütjük, finom ropogós marad, íze pedig így bontakozik ki a leginkább. Nettó tömeg: 330 gTöltő tömeg: 180 g Átlagos tápérték 100 g termékben:Energia: 131 kJ (31 Kcal)Zsír: 0,2 g ebből telített: 0 gSzénhidrát: 4,4 g ebből cukrok: 3,6 gFehérje: 2,0 gSó: 0,50 g Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!Származási hely: Thaiföld