Bio menü bio kakaópor perui 125 g

Bio menü bio kakaópor perui 125 g

A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui biotermelők által gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás.

A nyers babhüvelyeket kézzel szedik, kiválogatják a legjobb minőségűeket és a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében fermentálják. Miután a szárított babot tiszta vízben megtisztítják, meghámozzák és a magját kivágják, összezúzzák. Ezeket őrlik kakaó pasztává. A paszta zsírját a szilárd részből kivonják, a maradékot szárítják és finom kakaóporrá őrlik. A kakaópor kevesebb zsírt és több rostot tartalmaz, mint a bab. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékének jelentős részét, adalékanyagok nélkül.

A kakaópor rendkívu¨l széles körben alkalmazható, számtalan élelmiszer, ital és édesség legfontosabb alapanyaga.

Adagolás, javasolt felhasználás:

Egy adag = 10-15 g ízlés szerint

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Összetevők: 100% bio kakaóbab (theobroma cacao)

125 g
1 626 Ft
Egységár: 13 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 16 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Márka
Bio Menü
Származási hely
Magyarország
simplepay_hu cib