Hulala cukrászati habalapanyag 200 ml

Hulala cukrászati habalapanyag 200 ml

A Hulala glutén- és laktózmentes cukrászati növényi habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk. A tökéletes eredmény érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. Ezután könnyedén habbá verhető kézzel és géppel egyaránt, önmagában illetve 30%-os tejszín hozzáadásával. A már kész hab 8-12 C°- on hűtve is megtartja állagát.

Allergének: szója, tej

Összetevők: víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (26%), cukor (11%), stabilizátorok: szorbit (E420), hidroxipropil-cellulóz (E463), tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei (E472e), szójalecitin (E322), zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei (E472b), só, aromák, színezék: béta karotin (E160a)

200 ml
834 Ft
Egységár: 4,17 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Áfa
1,27
Márka
Hulala
Származási hely
Olaszország
simplepay_hu cib