Szezonális zöldségek és természetes fűszerek különleges kompozíciója, széleskörű felhasználás közvetlenül az üvegből – hidegen és melegen is fogyasztható. A Vénusz Plusz zöldségkrémek különféle felhasználásra alkalmasak, hideg és meleg ételkészítésre egyaránt használhatók, mint például gombóc töltelékként, levesalapként, tésztaszószként, de lehet akár szendvicsfeltét, mártogatós vagy az üvegből kivéve közvetlenül készételek kísérője.Összetevők
csicseriborsó
csicseriborsó
víz
Só
Cukor
víz
repce olaj
Zeller
paradicsomsűrítmény
napszárított paradicsom 8.4 %
Paradicsom 7.4 %
Só
édesített szárított áfonya 2.5 %
Szárított vörös áfonya 1.4 %
Cukor
napraforgóolaj
Bazsalikom
Tengeri só
Citromlé koncentrátum
Tápérték: 100 g
Energia 1010 kJ/244 kCal
Zsír 20 g
amelyből telített zsírsavak 1.5 g
Szénhidrát 11 g
amelyből cukor 6.5 g
Fehérje 4.1 g
Só 1.4 g
Élelmi rost 4.5 g
Allergének
Zeller
Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Hal
Szójabab
Tej
Mustár