Részletek
Részletek
Smoothiekhoz, turmixokhoz, zabkásákhoz, süteményekhez és ízesített lattékhoz ajánljuk.
Ha szeretsz kísérletezni a konyhában, ezzel a matcha porral készíthetsz fagylaltot, süteményt, csokit, amihez csak kedved van, de tejes italként is fogyaszthatod!
Származás: Japán/Uji
Kinek ajánljuk:
Kezdő matcha fogyasztóknak, akik még ismerkednek a matcha ízével, de jótékony hatásait szeretnék élvezni egy finom sütemény vagy ízesített italként.
Származás: Japán/Uji
Mennyiség: 100 gramm (100 adag 1 grammal használva)
Hogyan készítsünk el: Tegyél egy teáskanál matcha port ( 1 gramm) egy chasenbe, önts rá 50 ml forrásból visszahűtött vizet (70-80 ̊C) majd keverd habosra, bambusz ecsettel.
Élvezd süteményekben, smoothiekban és tejes matcha italként is.
Tárolás: Felbontás után zárva tartva, napfénytől védett helyen.(Ha ritkán iszol matchát érdemes hűtőben tárolni)
Összetevők: 100% matcha tea. Nem tartalmaz színezéket és tartósítószert és adalékanyagokat. Eredeti japán termék Uji-ból.
Ha szeretsz kísérletezni a konyhában, ezzel a matcha porral készíthetsz fagylaltot, süteményt, csokit, amihez csak kedved van, de tejes italként is fogyaszthatod!
Származás: Japán/Uji
Kinek ajánljuk:
Kezdő matcha fogyasztóknak, akik még ismerkednek a matcha ízével, de jótékony hatásait szeretnék élvezni egy finom sütemény vagy ízesített italként.
Származás: Japán/Uji
Mennyiség: 100 gramm (100 adag 1 grammal használva)
Hogyan készítsünk el: Tegyél egy teáskanál matcha port ( 1 gramm) egy chasenbe, önts rá 50 ml forrásból visszahűtött vizet (70-80 ̊C) majd keverd habosra, bambusz ecsettel.
Élvezd süteményekben, smoothiekban és tejes matcha italként is.
Tárolás: Felbontás után zárva tartva, napfénytől védett helyen.(Ha ritkán iszol matchát érdemes hűtőben tárolni)
Összetevők: 100% matcha tea. Nem tartalmaz színezéket és tartósítószert és adalékanyagokat. Eredeti japán termék Uji-ból.