A ropogósra sült ostya teljes kiőrlésű ősbúzalisztből készül, ami természetesen alacsony gluténtartalommal rendelkezik, és könnyen emészthető. A kék agavé inulin fogyasztása nem befolyásolja a vércukorszintet, az ostya alkalmas azoknak, akik étrendjükben kerülik a cukrot. Természetes prebiotikus rostként az inulin javítja a bél mikrobiotáját azáltal, hogy táplálékként szolgál a jó baktériumok számára.
Összetevők: bio teljes kiőrlésű alakor ősliszt /glutént tartalmaz/, bio agave inulin, bio kókuszvaj, bio napraforgómag paszta, bio sovány tejpor, bio kakaópor, bio napraforgóolaj, térfogatnövelő szer: nátrium-bikarbonát, só, antioxidáns: bio rozmaring kivonat.
Nyomokban szóját, földimogyorót és dióféléket tartalmazhat. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Átlagos tápérték 100g termékben:
energia: 2232 kJ/536,27 kcal; zsír: 33,33g ebből telített zsírsavak: 19,9g; szénhidrát: 42,43g ebből cukor: 3,02g; fehérje: 11,59g; rost: 9,91g só: 0,32g