Jeunesse INSTANTLY AGELESS 25 ampulla

Jeunesse INSTANTLY AGELESS 25 ampulla
Az Instantly Ageless 2 percen belül csökkenti a szem alatti táskák, finom vonalak, ráncok és pórusok láthatóságát, és hatása 6-9 órán át tart.

Ez a különleges fejlesztésű mikrokrém azokat a területeket célozza, amelyek elveszítették rugalmasságukat – felszínre hozza a láthatóan jó tartású, megemelt bőrt.

Azonnal eltünteti a szem alatti táskákat.
Láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését.
Feszesebbnek, puhábbnak és megemeltnek mutatja a megereszkedett bőrt.
Csökkenti a pórusok láthatóságát a makulátlan végeredményért.
34 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 349 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Részletek
Részletek
MÉRET 25 ampulla (5 szalag 5 többszörös ampullából) - 0,6 ml (összesen 15 ml)

ÖSSZETEVŐK
Aqua, Sodium Silicate, Argilla, Phenoxyethanol, CI 19140, CI 16035, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Acetyl Hexapeptide-8

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
Finoman ütögesse a krémet nagyon vékony rétegben a célterületre hagyja kissé nedvesen a bőrön és tartsa arcizmait mozdulatlanul 2-3 percig, amíg a termék megszárad és eléri a drámai eredményt. Használja az útmutató szerint és szembe ne kerüljön. Ha szembe kerül, öblítse ki vízzel. Pirosodás vagy irritáció esetén hagyja abba a termék használatát. Ha Ön allergiás a kozmetikumokra, konzultáljon orvosával.

Az eredmények nem tartósak. Használja az útmutató szerint és szembe ne kerüljön. Ha szembe kerül, öblítse ki vízzel. Pirosodás vagy irritáció esetén hagyja abba a termék használatát. Ha Ön allergiás a kozmetikumokra, konzultáljon orvosával.
simplepay_hu