VITAKING ECHINACEA KAPSZULA 90DB 90 db

VITAKING ECHINACEA KAPSZULA 90DB 90 db

VITAKING ECHINACEA KAPSZULA 90DB 90 db

2 322 Ft
Egységár: 26 Ft/db
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Kiszerelés: 90 kapszula

A bíbor kasvirág – más néven echinacea, élőhelye eredetileg Észak-Amerika középső része, kontinensünkön a száraz nyílt erdők, füves puszták.

A kasvirág, a margarétához hasonló, nyáron virágzó, gyöktörzses, évelő növény. Már indián törzsek, majd európai telepesek is gyakran alkalmazták, sebek gyógyítására, különböző fertőzésekre. Az echinacea az egyik legjobb természetes gyógynövény a hatóanyagainak köszönhetően.

Elég régi gyógynövény, a legősibb, legrégibb írások a kasvirágról 7000 évesek. Hétezer évvel ezelőtt már használták. A növény neve, az echinacea a sündisznóból származik. Ezt a különleges gyógynövényt hosszú időn keresztül használták, ám a kasvirág a modern antibiotikumok felfedezésével a háttérbe szorult. Népszerűsége azonban napjainkban visszatért, mivel biztonságos immunerősítő szer.

Az echinacea pozitív hatásai a szervezetre:

Az immunrendszer egészsége: hozzájárulhat a szervezet megfelelő védekezőképességhez
Alsó húgyutak egészsége: hozzájárulhat az alsó húgyúti szervek egészségének fenntartásához
Légzőszervi egészség: segíthet enyhíteni a torok és garat kaparását, valamint nyugtató és kellemes hatással lehet a torokra, garatra és hangszálakra
Felső légúti egészség: segíthet a visszatérő felső-légúti fertőzések kezelésében, és a visszatérő felső-légúti fertőzések megelőzésében
Napjainkban ismét kezd egyre népszerűbb lenni. Szerezzen be magának egy dobozzal, hogy mindig kéznél legyen, ha szükség van rá!
A Vitaking Echinacea készítménye 250mg bíbor kasvirág kivonatot tartalmaz kapszulánként, ami megfelel 1000 mg friss bíbor kasvirág növénynek.
Összetevők/Mennyiség 1 kapszulában
Echinacea (bíbor kasvirág) 250 mg

Terhesség vagy szoptatás idején nem ajánlott a fogyasztása.
Kiszerelés
90 db
A vásárlás után járó pontok: 23 Ft
Ajánlom