VITACOOL POR VANÍLIÁS 1 db

VITACOOL POR VANÍLIÁS 1 db

VITACOOL POR VANÍLIÁS 1 db

2 037 Ft
Egységár: 2 037 Ft/db
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A VitaCool-ról

LEHETŐSÉG A DOHÁNYZÁS KÁROS HATÁSAINAK CSÖKKENTÉSÉRE

A VITACOOL 21 különböző gyógynövény hatóanyagait tartalmazza. Fejlesztőinek célja az volt,hogy csökkentsék a dohányzás negatív hatásait mind az aktív, mind a passzív dohányosok körében.

A gyógynövények hatóanyagainak köszönhetően a VITACOOL átalakítja a cigarettában található nikotin 80%-át niacinná (B3 vitamin), B6 és B12 vitaminná. Ugyanakkor csökkenti a cigaretta égése során felszabaduló kátrány mennyiségét.


HATÁSA:

* A dohányzással járó szagokat semlegesíti
* Megszünteti a száj irritációját
* Csökkenti a füst káros hatását mások számára is


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Tartalma: 1 g, amely 180-200 szál cigarettára elegendő

1. A VITACOOL kupakjának felnyitása után helyezze a cigaretta meggyújtandó végét a hengerbe úgy, hogy kis mennyiségű VITACOOL tapadjon a dohányra
2. A szokásos módon gyújtson rá.

A VITACOOL hatása a cigaretta teljes elégéséig megmarad. A VITACOOL hatóanyagainak fejlesztése Dr. Masayoshi NIO professzor 20 éves kutatómunkájának eredménye.


Mi is az a VITACOOL?

A cigaretta forradalma, mely a nikotint átalakítja vitaminná a dohányzás veszélyeinek csökkentése érdekében, természetes gyógynövényekből készült, biztonságos JAPÁN termék.

Elképesztő hatása van: ha a Vitacoolból egy keveset a cigaretta végére teszünk, az átalakítja a nikotint, a dohányzás legveszélyesebb anyagát B3 vitaminná, csökkenti a kátrány mennyiségét 80%-kal, 40%kal a szénmonoxidot és a rákkeltő benzol mennyiségét több mint 30%-kal! A nikotin és a kátrány összeadódó hatásának csökkenése a nikotinfüggőség fokozatos csökkenéséhez fog vezetni. Egymásután jelentkeznek azok, akik a Vitacool használatával abbahagyták a dohányzást. A Vitacool a nikotin és a kátrány által okozott visszataszító szagot könnyű vanília illattá alakítja, ami nem irritálja a dohányosok környezetében levőket. Nemcsak a dohányosoknak, hanem a passzív dohányzóknak is hasznos. Egy adag Vitacool (1g) 180 darab cigarettához elegendő.

Rendkívül könnyű használni
Tegyen egy kicsit a cigaretta végére és szívja el a szokásos módon. Már az első szívás teljesen megváltoztatja az egész cigarettát és a Vitacool hatása az utolsó pillanatig tart.


Kétféle ízben kapható:
Vanília és citrom ízű
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Ajánlom