Doma Clean Surface citromsav 600 g

Doma Clean Surface citromsav 600 g
Az extra erős vízkőoldó hatású citromsav segítségével gyorsan és hatékonyan távolíthatja el a vízkövet a vízforralóról, a kávéfőzőből, a mosogatógépből, a teafőzőről és egyéb háztartási gépeiről.
Alkalmazási terület:
Az extra erős vízkőoldó hatású citromsav segítségével gyorsan és hatékonyan távolíthatja el a vízkövet a vízforralóról, a kávéfőzőből, a mosogatógépből, a teafőzőről és egyéb háztartási gépeiről. A masszív lerakódásokat is hatékonyan, kíméletesen távolíthatja el. Rendszeres használatával a háztartási gépek vízkőmentesek lesznek és megnövelhető az élettartalmuk.

Felhasználási javaslat:

Vízforraló vízkőmentesítése:
A vízforralót töltse fel hideg vízzel a vízkőlerakódásig és adjon hozzá 20 g (~1 evőkanál) citromsavat, majd az oldatot melegítse fel és 5-10 percig hagyja állni, végül öntse ki.
Erős, lerakódások esetén növelje a citromsav mennyiségét 40-50 g-ra (~2 evőkanál).
Vízkőmentesítés után öblítésként még főzzön át kétszer egy-egy adag tiszta vizet.

Kávéfőző/kávéautomata stb. vízkőmentesítése:
20 g (~1 evőkanál) citromsavat keverjen el 500 ml vízzel és öntse a készülékbe, majd kapcsolja be a kávéfőzőt és folyassa át a folyadékot.A vízkőmentesítést öblítéssel fejezzük be, főzzön át kétszer egy-egy adag tiszta vizet a gépben.Erős lerakódások esetén növelje a citromsav mennyiséget kétszeresére.

Mosógép és mosogatógép vízkőmentesítése:
Tegyen 3-4 evőkanál citromsavat az üres dobba és ruhák nélkül indítsa el a 40 C˚-os rövid mosási programot.

Öko háztartás
Természet tudatos háziasszonyoknak érdemes az öko mosó és tisztítószereket választani, mert ezek a termékek túl azon, hogy környezetbarátok, kiemelten is bőrbarát tulajdonságokkal rendelkeznek. Manapság szinte népbetegséggé vált az allergia, így még indokoltabb test és környezetbarát termékeket használnunk otthon is. Ezek a mosó és tisztítószerek a környezetet is kímélik, és az emberi szervezet számára a legkisebb mértékben sem károsak. Az Ökö mosó és tisztítószereink nem tartalmaznak semmiféle szintetikus tartósítószereket, illat és színezőanyagokat, és kőolajszármazékokat sem. Nem tartalmaznak klórt, foszfátot, töltőanyagokat, optikai fehérítőt.
Kiszerelés:
600 g
2 751 Ft
Egységár: 4,59 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Áfa
1,27