Dermipsor sampon pszoriázisos fejre 100 ml

Dermipsor sampon pszoriázisos fejre 100 ml
A pszoriázisos és érzékeny fejbőr tisztítására

Az DERMIPSOR-os krémsampon a DERMIPSOR - COMPLEX - CARE egyedi hatóanyag mellett, a bőrgyógyászatban és a kozmetológiában gyakran alkalmazott vitaminokat, gyógynövény- és propolisz-kivonatokat, egyes kationokban és anionokban gazdag természetes sókeveréket, összesen 21 aktív hatóanyagot tartalmaz, zsíros közegben. A speciális eljárással készült természetes eredetű hatóanyag-kivonatoknak és az egyedi összetételnek köszönhetően, az DERMIPSOR-os krémsampon különösen ajánlott az érzékeny - különösen pl. pszoriázisos illetve szeborreás - fejbőr tisztítására.

Fő hatóanyag csoportok:
DERMIPSOR - COMPLEX - CARE egyedi hatóanyag
13 gyógynövény kivonata, amelyeket széles körben használnak a dermatológiában és kozmetológiában.
Vitaminok (E-vitamin, C-vitamin, d-panthenol)
Propolis kivonat
Természetes eredetű, kationokban gazdag tengeri sókeverék.

Szintetikus illatanyagokat nem tartalmaz.
A készítmény pH értéke 5.5.

A DERMIPSOR-os krémsampon speciális hatóanyag összetétele következtében eltér a megszokott samponoktól, mivel jóval töményebb állományú. Használata előtt, - különösen ha az Ön haja hosszabb, illetve dúsabb - kérjük alaposan tanulmányozza át a termékhez mellékelt útmutatót, ezáltal érve el a tökéletes használat előnyeit.

Alkalmazás:

A hajat fejmosás előtt alaposan nedvesítse be. A haj mennyiségétől függően kb. 3-5 cm-nyi (kb. 5 ml) DERMI SOR krémsampont nyomjon a tenyerébe, és dörzsölje a hajra illetve a fejbőrre. A habképződést bő vízzel segítse elő. A habot 2-4 percig hagyja a fejen, majd vízzel alaposan öblítse le.
Dús haj esetén, ha úgy érzi, hogy a hajon nem képződik elegendő hab, a vízzel történő öblítés után ismételje meg a fejmosást.
Kiszerelés:
100 ml
3 728 Ft
Egységár: 37 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Áfa
1,27