FEDBOND EXPRESS ZÖLDSÉGLEVES GM.HCM.LM. 825 g

-22%
FEDBOND EXPRESS ZÖLDSÉGLEVES GM.HCM.LM. 825 g
A Revitol forte kapszula fekete áfonya (Vaccinium myrtillus), berkenye(Aronia melanocarpa) és szőlőmag kivonatait, valamint C vitamint tartalmazó készítmény, amely hatásos mennyiségben tartalmaz speciális flavonoidokat, antho- és procianidineket.

Kísérletekben először az antho-/procianidinek rendkívüli antioxidáns(szabadgyök-megkötő) tulajdonságát ismerték fel; kb. 50-szer hatékonyabban tüntetik el a szabadgyököket, mint a C vagy az E vitamin.

A szabadgyökök egészségkárosító hatása számos kórkép megjelenésében, pl. az ún. degeneratív betegségek (érelmeszesedés, arthritis, 2-esdiabetesz, rák, metabolikus betegség) kialakulásában játszanak szerepet.

Civilizációs ártalom, hogy ma egyre nagyobb mértékben vagyunk “szabadgyök támadásnak” kitéve (élelmiszerekben, kozmetikumokban található adalékanyagok, légszennyzés, stb…), és így fokozottan szükségünk van hatékony antioxidánsok rendszeres bevitelére.

Ismeretes, hogy a kor előrehaladtával (és a helytelen táplálkozás miatt) a vérkeringés romlik: csökken az erek rugalmassága, a hajszálerekszáma, növekszik azonban az érfal nem kívánatos áteresztőképessége, törékenysége, meszesedése (arteriosclerosis), amely utóbbi miatt jelentősen nő az infarktus, az agyvérzés és egyéb pl. trombózishoz vezető folyamatok veszélye.

Ezeken túl a keringési zavarok okozhatnak pl. öregkori (és diabeteszes)látáscsökkenést, a szexuális impotencia bizonyos fajtáinak kialakulását, sőt, a bőr korai öregedését is.

Szomorú tény, hogy ma Magyarországon minden második haláleset visszavezethető keringési zavarokra.

Az antho- és procianidinek eredményenyesen alkalmazhatók számos keringési zavarra visszavezethető betegség esetében mint megelző és regeneráló hatású készítmények, pl. csökkentik a vérnyomást, a kapillarisok törékenységét és javítják az erek rugalmasságát.

A degeneratív betegségek (pl. a rák) egy másik jellemzöje, hogy a hátterükben egy krónikus gyulladásos folyamat zajlik. Az antho- és procianidinek hatékonynak bizonyultak e krónikus gyulladás csökkentésében, és rákellenes hatásuk sem elhanyagolható.Kinek ajánljuk?

Mivel ma Magyarországon minden második haláleset vezethető vissza keringési zavarokra, így fiataloknak, nőknek - férfiaknak és időseknekegyaránt ajánljuk, hiszen a helytelen táplálkozás és a kor előrehaladtával a vérkeringés romlik, nő az infarktus, az agyvérzés és egyéb pl. trombózishoz vezető folyamatok veszélye. Akik a rohanó életmódjuk mellett is szeretnének tenni egészségük érdekében, azoknak mindenképpen ajánlott a Revitol Forte napi szedése.

A Revitol Forte kapszula használata:

Egy kapszula naponta. Egy doboz Revitol Forte vitaminkapszula 30 db tablettát tartalmaz, amely egy hónapra elegendő mennyiség.
Kiszerelés:
825 g
13 859 Ft
Akció: 10 779 Ft
Egységár: 13 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 108 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Adatok
Adatok